Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Dizelin fiyatı benzini geçecek!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

ben zaten onu katetmiştim.. 8 saatte şarj oluyormuş.. 185 km menzili varmış maksimum.. 65bine araba alacağım, şehiriçinde gezmekten başka bir işe yaramayacak.. istanbulda 5 tane şarj merkezi varmış.. oraya gideceğim, 8 saat şarjda bekleteceğim arabayı.. ohoooooo oooo... ölme eşşeğim ölme..

Bunun yanında her ay birde batarya kullanım ücreti ödeyeceksin.

• Yanıt 68
  • Görüntüleme 14,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• S.Velid Demir
    S.Velid Demir

Tercih meselesi Aracı alalı 10 ay falan oluyor. 1.6 tdci 115bg. 13.000 km yapmışım. Daha bir yılı bitirmedi. Küçük bir hesaplama yapalım; Ortalama yakıt tüketimim 6.4 (ki bu performanslı ve şehiriç

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Dizel yakıtın geleceği yok, ya da -resmi- adı ile ULSD (ultra low sulfur diesel) imalatı çok pahalı bir yakıt. AB'nin Euro4 yönetmeliği gereği 50ppm (şimdilerde yönetmeliği değiştirmekten ve 10ppm'e d

• Aydın Aygün
    Aydın Aygün

Bana göre de benzinli araçla dizeli karşılaştırmak başlı başına saçmalık. Ne o öyle 3 kuruş az yakıcak diye traktör sesinden farksız bir ses , yok motorun ısınmasını bekle, yok sogumasını bekle , am

Yanıtlama zamanı:

zaman herşeyin ilacı

pazar ekonomisi; fosil yakıtların kullanım maiyeti arttıkça, elekt araçların satışı yaygınlaşacak satış artınca ve teknoloji ilerledikçe maliyetler düşecek ve hepimiz olasılıkla elektrikli araçlara teslim olacağız

belki yarın belki yarından da yakın:)

Yanıtlama zamanı:

zaman herşeyin ilacı

pazar ekonomisi; fosil yakıtların kullanım maiyeti arttıkça, elekt araçların satışı yaygınlaşacak satış artınca ve teknoloji ilerledikçe maliyetler düşecek ve hepimiz olasılıkla elektrikli araçlara teslim olacağız

belki yarın belki yarından da yakın:)

hayır, geçelim de zaten.. ama dediğim problemler çözülmediği sürece yaygınlaşması mümkün değil..

Yanıtlama zamanı:

hayır, geçelim de zaten.. ama dediğim problemler çözülmediği sürece yaygınlaşması mümkün değil..

pazar ekonomisi,; bir şeyin karlılığı varsa, ennide sonunda yaygınlaşır, menzilde artar depzito da kalkar, o piller kendi kendine bile şarj oluverir :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Peki bugün itibari ile titanum EB 1.6 180ps ile titanium tdci arasında 3.180 tl fark var.

Yılda 15.000 km. yapan biri için hangisi alınmalı?

Titanium 1.6i EcoBoost 180PS 4K 62.605 TL 60.750 TL 57.655 TL

Titanium 1.6TDCi 115PS 4K 66.060 TL 64.100 TL 60.835 TL

Yanıtlama zamanı:

Alırken böyle değil aydın abi..

Tdci'ı ucuz göstermek için eb'nin fiyatını çıkardılar.. 5 bin lira fark vardı hep.. sonra 4 oldu şimdi 3. Alırken 5 veya 4 lira fark var.

Ayrıca Ecoboost ile tdci kıyaslamak :):blink: :blink:

Yanıtlama zamanı:

Aydın biliyosun bende benzinli ve dizel var...Ve nacizane fikrim dizelden şaşma derim...Benzili çok zor.....

Yanıtlama zamanı:

Aydın biliyosun bende benzinli ve dizel var...Ve nacizane fikrim dizelden şaşma derim...Benzili çok zor.....

Bilmiyorum ki seneye bakıcaz bakalım benzin ne oldu dizel ne oldu elektrikli ne oldu :kıhkıh:

Hangisi faydamıza olacaksa artık.

Yılda 14.000 km işe gidiş gelişte yapıyorum ben :P

Yanıtlama zamanı:

Bilmiyorum ki seneye bakıcaz bakalım benzin ne oldu dizel ne oldu elektrikli ne oldu :kıhkıh:

Hangisi faydamıza olacaksa artık.

Yılda 14.000 km işe gidiş gelişte yapıyorum ben :P

Elektirikli iyide mesafesi çok kısa....

Yanıtlama zamanı:

Peki bugün itibari ile titanum EB 1.6 180ps ile titanium tdci arasında 3.180 tl fark var.

Yılda 15.000 km. yapan biri için hangisi alınmalı?

Titanium 1.6i EcoBoost 180PS 4K 62.605 TL 60.750 TL 57.655 TL

Titanium 1.6TDCi 115PS 4K 66.060 TL 64.100 TL 60.835 TL

2-3 yıl kullanıp satmayı düşünüyorsanız EB hiç tavsiye etmem. Alırken 5bin TL fark varsa, satarken 10-12bin TL fark oluşabilir. Bölgeye bağlı ama mesela İstanbul'da benzinlinin ikinci eli ciddi düşük, herkes dizele yönelmiş durumda. Alırken paran varsa dizel alacaksın. Nasılsa satarkende ona göre satıyorsun. Kullanım maliyetin düşük oluyor. 3-4 günde bir 100TL benzine vermeye başlayınca, tramvay kullanmaya başlamıştım. :) Benzine verdiğim para bana çok dokunuyordu. Hoş dizel alınca da 23 Mart'dan bugüne 4000Km yapmışım o ayrı :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.