Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bugün Otomobil alacak olsanız???

Featured Replies

• Yanıt 183
  • Görüntüleme 20,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mehmetmoscow
    mehmetmoscow

Freelander 2 TD4 2.2 150PS 12MY E 1 233 000 Freelander 2 TD4 2.2 150PS 12MY S 1 500 000 Freelander 2 TD4 2.2 150PS 12MY SE 1 632 000 Ruble Fiyati 1 233 000,

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Uçmayacak önce ehliyet

• Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

Megane 3 1.5 dci 105 priv.+pp. alırdım :)

Yanıtlama zamanı:

oglana dedim ev alayım sana...2-1 bişi mis gibi...yokmok diyor...ama bakalım...bazen de yaramazlık yapıp hayatıma yeni bir oyuncak sokmak istiyorum o yüzden...aydın dedimya...sonuna kadar haklısın...

Yanıtlama zamanı:

En ucuz Sıfır ve V6 motor elimizde bu var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2012-sari-camaro-full-64269368/detay/

Size 180 bin TL'ye 4 hafta içinde getirtebiliriz.

Yanıtlama zamanı:

sağol ciğerim ama camaro sevmiyorum yoksa parası mühim değil B)

o değil de o camaro'nun el frenini yolcu çekecek sanırım :)

Alperen G. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Harbiden yaw :) ama rahatsız edici yerde değil yolcu içinde

burada sağdan foto mevcut

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-kalamis-motors-2010-transformers-paket-camaro-2ss-66644924/detay/

Yanıtlama zamanı:

ah Aydıncım ah gönül neler istiyorda...

fiyat geldi...sedan tit...2012...beyaz ..oto park..sunroof...59.500 kavga dögüş 59.000

Aydın'ın dediği gibi ne amaçla aldığına bağlı fiyatının cazipligi. Binici icin uygun fiyat şu piyasa şartlarında.

Yanıtlama zamanı:

Ben Saab'ın bütün modellerini kullandım neredeyse. 9000, 900, Cabrio, 9-3 Aero, 9-5 Aero

Bir Saab'ın içine oturduğunuzda kendinizi farklı hissedersiniz. Kendine özgün uçak yapıları aracın içindeymiş gibidir. Otomobil yerine bir kokpitte gibi. Küçük detayları bile şaşırtır. Direksiyonun yanında aradığınız kontak el freninin yanındadır. Kaput üzerindeki 3 adet fıskiye bile aracın gücünü gösteren farklı bir özelliktir bence. Aslında benim favorim 9-5 Aero 250 Hp. Bu aracı yüksek performansta kullanırken kan damarlarınızdan şekilirmiş gibi olur. Ama bir çok kişi markasını bile bilmez ülkemizde.

Ben buradaki herkese test için bile olsa hayyatta bir kez Saab kullanmalarını tavsiye edebilirim.

Ençok merak ettiğim ençok kullanmak istediğim marka saab; ama ne yazık ki sona geldi gibi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben Saab'ın bütün modellerini kullandım neredeyse. 9000, 900, Cabrio, 9-3 Aero, 9-5 Aero

Bir Saab'ın içine oturduğunuzda kendinizi farklı hissedersiniz. Kendine Özgün uçak yapıları aracın içindeymiş gibidir. Otomobil yerine bir kokpitte gibi. Küçük detayları bile şaşırtır. Direksiyonun yanında aradığınız kontak el freninin yanındadır. Kaput üzerindeki 3 adet fıskiye bile aracın gücünü gÖsteren farklı bir Özelliktir bence. Aslında benim favorim 9-5 Aero 250 Hp. Bu aracı yüksek performansta kullanırken kan damarlarınızdan şekilirmiş gibi olur. Ama bir çok kişi markasını bile bilmez ülkemizde.

Ben buradaki herkese test için bile olsa hayyatta bir kez Saab kullanmalarını tavsiye edebilirim.

Benim en sevdiğim hız kadranı aydınlatmaları.

Mesela tamamını karartıp gece yolculuğunda sadece hız ibresini ve üzerinden geçtiği km. leri aydınlatabiliyor, çok farklı çok hoş bir Özellik.

foto bakınayım buraya.

ag_07saab93_nightpnlon.jpg

Yanıtlama zamanı:

Evet Night Panel özelliği. Bunu daha önce 9-5 te uygulamışlardı. Bu modu açtığınızda gece max. 120 yapabiliyordunuz.

Yanıtlama zamanı:

busabah....yağmur var istanbulda....2012 tit..F3.oto.park sunroof...beyaz fiyat gelicek bakalım işime gelirse...neden olmasın...oglanın kafasına vurup beyin sarsıntısı geçirtip juke ile olan bölümlere zarar verebilirsem... :)

Hayırlısıysa olsun abicim unutma senin adın boss, dediğinden gerisi boş.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.