Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201313 yıl comment_174007 bu şekilde de kötü olmaması lazım,yeni meganlar da böyleymiş ilk çıktığında,sonra çözülmüş ama f3 çıkalı kaç yıl oldu, forumda kaç kişi bahsediyor benzer durumu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201313 yıl comment_174335 Renault problemi biliyordu üstelemeden değiştiriyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201313 yıl comment_174339 Benim direksiyon -çok kullanılmadığından olsa gerek- henüz aşınmadı ama kalitesinden midir malzemesinden midir sürekli elimin deri parçaları yapışıp kalıyor üstüne ve silince geçmiyor üstelik. Tırnakla çıkartmak gerekiyor. Deri direksiyon kaça patlıyor -servis ya da dışarıda-, sormuş olan var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201313 yıl comment_174349 ford da biliyor aslında da ilk başlarda yokuş yapıyorlar bence, ilerleyen zamanlarda değiştirecektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl Yazar comment_175932 malesef değiştirmiyorlar aynısı bendede başladı Umarım istediğin gibi sonuçlanır... malesef değiştirmiyorlar aynısı bendede başladı Arkadaşlar direksiyon garantiden değişiyor, siparişi verildi. ARKAS Ford elinde yok bi 20 güne kadar değişimi gerçekleşeceğini söylediler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201313 yıl comment_180116 Arkadaşlar bende de başladı 20.000 de genelde sağ elle kullanıyorum aracı ama sol alt köşe beyazladı. hakkaten dandikmiş. orta hattan dikkatlice iç orta hatta baktığımda farklı renkte ve kalitede iki parçadan olusuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201313 yıl comment_180117 Deri kaplı versiyon ile değişin direksiyonları.Plastik şeyden ne kadar kalite bekliyorsunuz bunun deri opsiyonu boşuna yok elbet Basit düşünelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201313 yıl comment_180145 Deri kaplı versiyon ile değişin direksiyonları.Plastik şeyden ne kadar kalite bekliyorsunuz bunun deri opsiyonu boşuna yok elbet Basit düşünelim Ne alakası var yahu puntonun direksiyonu tas gibi duruyor. Hoş onunda derileri bu tıp sorunlar çıkarmıştı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201313 yıl comment_180150 Ne alakası var yahu puntonun direksiyonu tas gibi duruyor. Hoş onunda derileri bu tıp sorunlar çıkarmıştı Katılıyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201313 yıl comment_180151 Her direksiyon yıpranır ama bir-iki senelik ve garanti süresi içindeki normal kullanılmış bir direksiyondaki yıpranmaları materyal ne olursa olsun mazur görmek mümkün değil, üretim hatasıdır ve değişim gerekir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın