Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201313 yıl comment_173695 1 ay önce yapmıştım hiç denememiştim. Dün uzun yoldayken Kastamonu yakınlarında yağmur bastırmasıyla farkettim. Diğer araçlar en hızlı şekilde silecekleri çalıştırıyordu, Ben hiç çalıştırmadan daha rahat kullandım... videosu: http://www.youtube.com/watch?v=2wH3reyCl-o&feature=youtu.be Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201313 yıl comment_173752 Silecek çalışsa bu kadar başarılı temiz kalmaz cam ) mükemmel bir ürünmüş. Birçok yağmur kaydırıcı gördüm ama bir ay sonra bile bu denli olanı görmedim. Tüm kaportaya uygulasam mı toz için Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201313 yıl comment_173756 araba kullanırken damlacığın yukarı gidişini izlerim ben bana uymaz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201313 yıl comment_173774 ürün güzelmiş ama asıl kışın soğuktaki performansına bakmak lazım.. silecekler sertleşince silerken gıcırdayacak mı? belki su yine akıp gidecek ama daha yoğun yağmurda, silme işleminde, silecekler öterse sevmem.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201313 yıl comment_173789 Silecek çalışsa bu kadar başarılı temiz kalmaz cam ) mükemmel bir ürünmüş. Birçok yağmur kaydırıcı gördüm ama bir ay sonra bile bu denli olanı görmedim. Tüm kaportaya uygulasam mı toz için Kaporta ve plastik icin zr53 var Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201313 yıl Yazar comment_173791 ürün güzelmiş ama asıl kışın soğuktaki performansına bakmak lazım.. silecekler sertleşince silerken gıcırdayacak mı? belki su yine akıp gidecek ama daha yoğun yağmurda, silme işleminde, silecekler öterse sevmem.. Yani kış performansını bilmiyorum,Ama yagmur videoda belli olmuyor ama çok şiddetli idi, geçiçi çok hızlı yağmurlandı hani yerler hemen hemen 5 cm birikintiler oluştu,diğer araçlar en üst hızda silecekleri çalıştırıyordu. Gıcırdama için sileceklere birebir, plastik gıcırtısını alacağım çok övüyorlar hepsi burada bir kaç ürün biriksin diye bekliyorum süpermiş kaç paraya mal oldu bu işlem 15 Tl http://www.modacar.com.tr/urun/nasiol%E2%84%A2-glasshield%E2%84%A2-nano-2-yil-yagmur-kaydirici-cam-koruma-09n030.aspx şişe çok küçük ama 2 defa yetecek kadar çıkıyor, sallamamıştım ben dikkatle ve az yapsam daha çok yapabilir, tüm camlara uyguladım ayna dahil, Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201313 yıl comment_173792 Yani kış performansını bilmiyorum,Ama yagmur videoda belli olmuyor ama çok şiddetli idi, geçiçi çok hızlı yağmurlandı hani yerler hemen hemen 5 cm birikintiler oluştu,diğer araçlar en üst hızda silecekleri çalıştırıyordu. Gıcırdama için sileceklere birebir, plastik gıcırtısını alacağım çok övüyorlar hepsi burada bir kaç ürün biriksin diye bekliyorum 15 Tl http://www.modacar.com.tr/urun/nasiol%E2%84%A2-glasshield%E2%84%A2-nano-2-yil-yagmur-kaydirici-cam-koruma-09n030.aspx şişe çok küçük ama 2 defa yetecek kadar çıkıyor, sallamamıştım ben dikkatle ve az yapsam daha çok yapabilir, tüm camlara uyguladım ayna dahil sadece ön cama yapsam 3-4 defa çıkartıcak o zaman alıyorum bir şişe kışın çok lazım olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201313 yıl Yazar comment_173796 sadece ön cama yapsam 3-4 defa çıkartıcak o zaman alıyorum bir şişe kışın çok lazım olur Rahat çıkar bence, kışın donma da filan sileceğe birşey yapar mı bilmem,Yalnız yağmurda sürmesi izlemesi çok zevkli Yaparken silecekleri havaya kaldırmayı unutmayın Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201313 yıl comment_173802 bu tür ürünler kışın buhu olayı çok yapıyor. bende kendi aracımda glass guard kullanıyorum çok memnunum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201313 yıl comment_173836 Süper birşey bu ya yağmur damlacıkları nasıl kayıyor öyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201313 yıl comment_173839 aynalar ve tüm camlara yapmıştım, sanırım kalanla bir ön cam daha yapılır. bu tür ürünler kışın buhu olayı çok yapıyor. bende kendi aracımda glass guard kullanıyorum çok memnunum.. buğunun bununla ilgili olabileceğini düşünmüyorum fiziksel olarak. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın