Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Vites Çerçevesinin Boyası Attı ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba Arkadaşlar,

Haftasonu aracımı yıkarken fark ettim vites kısmındaki gri çerçevenin boyası resmen akmış. Uzaktan bakıldığında sanki kola yada soda kapağı açılmış gibi duruyor ama bir tane çizik bile yok boya kendi kendine dökülmüş ve astar atılmadan direk siyah plastiğin üzerine boya uygulanmış.

Orta konsoldaki plastik aksamı garantiden değiştirirlermi ? Servise gitmeden önce sizinde görüşlerinizi almak istedim. Yorumlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

ptmkt.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sigara öldürür

haklısınız o yüzden arabada hiçbir şekilde kullanmıyorum :)

Sanki bir şey sürtmüş gibi duruyor. Sıkıntı yapabilirler gibi. 

ilk bende öyle sandım ama dikkatli baktığımda hiçbir şekilde sürtme izi göremedim sanki sicaktan boya kabarmış gibi gözüktü gözüme :)

Birşey çarpmadı değil mi ? Öyle ise değişirler müşteri memnuniyeti diye diretin :)

yok hayır hiçbirşey çarpmadı ona eminim :) Maltepe şahsuvaroğlu servisine mail attım şimdi serviste ve satış kısmında arkadaşlarım var tanıdık servis zaten  resmi mail attım onlardan cevap bekliyorum umarım beni üzücek bir cevap vermezler :)

Yanıtlama zamanı:

Sürtme izine benziyor tabi foto ve gözle görmek farklı servisi ikna ederseniz sıkıntı yok..

Yanıtlama zamanı:

benimde vites topuzunda bu tarz bir sorun oldu garanti kapsamında hemen değiştirdiler sorun yaratmadılar.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Umarım hepsinde olacak bir şey değildir .. Geçmiş olsun...

Çok sinir bozucu bir durum arabaya her bindiğimde gözüme takılıyor 

Yanıtlama zamanı:

bir şey sürtse çizik olur..kalkmaz diye düşünüyorum..

araç içi parfüm kullanmayın, göğüs plastiğini temizlemek için kullandığınız sprey varsa bunları bu tür boyalı ve kromajlı yüzeylerde kullanmayın.

sadece nemli bez.

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Aynı sorun bende de oldu. Sizin olayı garanti kapsamından yaptılar mı? Bilgi verirseniz sevinirim.

Yanıtlama zamanı:

Ayna'ya asılan koku var mı araçta, onlar zamanla bu tür boya vb. şeyleri kaldırabiliyorlar. Servisle aranız iyiyse değiştirebilirler. Keza benim Atra J de, geçen sene ön iki kapı kollarında soyulma vardı hafiften, hatta yüzük benzeri şeyler çizmiş soymuş olabilir diyede düşündüm ama aynı anda aldığımız tanıdıkta da benzer sorun olunca beraber servise götürdük fotosunu çekip merkeze gönderdiler ve daha sonra garanti kapsamında değiştiler ikimizinkini de. Muhtemelen sizinkini de değişirler diye tahmin ediyorum.

Yanıtlama zamanı:

Yusuf Bey, Bursa otokoça götürdüm resim çekip merkeze attılar fakat yanıt olumsuz geldi merkezi arayacağım fakat böyle sorunla karşılaşan bir arkadaş var mı diye araştırma yapıyorum. Bana da servisten kokudan olabilir dediler fakat olabilecekse neden bilgilendirme yapmıyorlar? O kadar para verip böyle bir olayda soyulması insanı üzüyor.

Yanıtlama zamanı:

Bu tür kullanıcı hatasına bağlanabilecek sorunlarda servisle arayı bozmadan tatı - sert diretmek lazım.

Gerekirse Otosan ile de yazışıp bir şekilde mutsuzluğunuzu, hiçbir nedeni olmadan böyle bir sorunun geliştiğinini, bunun markaya ve özellikle servislere olan güveni ciddi şekilde zedelediğini, her ortamdan bunu dile getirmekten kaçınmayacağınızı, bu şartlarla nasıl müşteri memnuniyeti beklediklerini uygun bir şekilde ve inatla dillendirmek lazım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.