Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201313 yıl comment_171869 Merhaba Arkadaşlar, Haftasonu aracımı yıkarken fark ettim vites kısmındaki gri çerçevenin boyası resmen akmış. Uzaktan bakıldığında sanki kola yada soda kapağı açılmış gibi duruyor ama bir tane çizik bile yok boya kendi kendine dökülmüş ve astar atılmadan direk siyah plastiğin üzerine boya uygulanmış. Orta konsoldaki plastik aksamı garantiden değiştirirlermi ? Servise gitmeden önce sizinde görüşlerinizi almak istedim. Yorumlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201313 yıl comment_171872 Birşey çarpmadı değil mi ? Öyle ise değişirler müşteri memnuniyeti diye diretin Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201313 yıl comment_171882 Sanki bir şey sürtmüş gibi duruyor. Sıkıntı yapabilirler gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201313 yıl Yazar comment_171883 Sigara öldürür haklısınız o yüzden arabada hiçbir şekilde kullanmıyorum Sanki bir şey sürtmüş gibi duruyor. Sıkıntı yapabilirler gibi. ilk bende öyle sandım ama dikkatli baktığımda hiçbir şekilde sürtme izi göremedim sanki sicaktan boya kabarmış gibi gözüktü gözüme Birşey çarpmadı değil mi ? Öyle ise değişirler müşteri memnuniyeti diye diretin yok hayır hiçbirşey çarpmadı ona eminim Maltepe şahsuvaroğlu servisine mail attım şimdi serviste ve satış kısmında arkadaşlarım var tanıdık servis zaten resmi mail attım onlardan cevap bekliyorum umarım beni üzücek bir cevap vermezler Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201313 yıl comment_171888 Sürtme izine benziyor tabi foto ve gözle görmek farklı servisi ikna ederseniz sıkıntı yok.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201313 yıl comment_171891 Umarım hepsinde olacak bir şey değildir .. Geçmiş olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201313 yıl comment_171897 benimde vites topuzunda bu tarz bir sorun oldu garanti kapsamında hemen değiştirdiler sorun yaratmadılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201313 yıl comment_171898 benimde vites topuzunda bu tarz bir sorun oldu garanti kapsamında hemen değiştirdiler sorun yaratmadılar. O biraz daha farklı bir durum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201313 yıl Yazar comment_171904 Umarım hepsinde olacak bir şey değildir .. Geçmiş olsun... Çok sinir bozucu bir durum arabaya her bindiğimde gözüme takılıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201313 yıl comment_171911 bir şey sürtse çizik olur..kalkmaz diye düşünüyorum.. araç içi parfüm kullanmayın, göğüs plastiğini temizlemek için kullandığınız sprey varsa bunları bu tür boyalı ve kromajlı yüzeylerde kullanmayın. sadece nemli bez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201412 yıl comment_260630 Aynı sorun bende de oldu. Sizin olayı garanti kapsamından yaptılar mı? Bilgi verirseniz sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201412 yıl comment_260635 Ayna'ya asılan koku var mı araçta, onlar zamanla bu tür boya vb. şeyleri kaldırabiliyorlar. Servisle aranız iyiyse değiştirebilirler. Keza benim Atra J de, geçen sene ön iki kapı kollarında soyulma vardı hafiften, hatta yüzük benzeri şeyler çizmiş soymuş olabilir diyede düşündüm ama aynı anda aldığımız tanıdıkta da benzer sorun olunca beraber servise götürdük fotosunu çekip merkeze gönderdiler ve daha sonra garanti kapsamında değiştiler ikimizinkini de. Muhtemelen sizinkini de değişirler diye tahmin ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201412 yıl comment_260645 Yusuf Bey, Bursa otokoça götürdüm resim çekip merkeze attılar fakat yanıt olumsuz geldi merkezi arayacağım fakat böyle sorunla karşılaşan bir arkadaş var mı diye araştırma yapıyorum. Bana da servisten kokudan olabilir dediler fakat olabilecekse neden bilgilendirme yapmıyorlar? O kadar para verip böyle bir olayda soyulması insanı üzüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201412 yıl comment_260694 Bu tür kullanıcı hatasına bağlanabilecek sorunlarda servisle arayı bozmadan tatı - sert diretmek lazım. Gerekirse Otosan ile de yazışıp bir şekilde mutsuzluğunuzu, hiçbir nedeni olmadan böyle bir sorunun geliştiğinini, bunun markaya ve özellikle servislere olan güveni ciddi şekilde zedelediğini, her ortamdan bunu dile getirmekten kaçınmayacağınızı, bu şartlarla nasıl müşteri memnuniyeti beklediklerini uygun bir şekilde ve inatla dillendirmek lazım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın