Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201313 yıl comment_143187 bana göre değil 19 , 20 inch bile kaldırır , karoseri çok büyük bu arabanın imaj kötü ama idare edelim , yıkatınca kendini daha iyi gösterir Guzel olmuş valla ya Replicasi bulunabilen 2 focus jantindan biri zaten. Buyuk ihtimal maddi sebeplerden dolayi bende bu janti seçeceğim. Cunku 5 kollu lansman jantinin replicasi yok takimi 2.000 liraya geliyor. Çok guzel durmuş Tolga abi sana attiğim parlaklar nasil olurdu acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201313 yıl comment_143188 parlaklar nasil olurdu acaba güzel olur illaki , daha çok kendini gösterir ... tercih meselesi ... gidip yerinde bakmakta fayda var 250 tl ye yaptırabilirsin topkapıda eyw ... çok makbule geçti Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201313 yıl comment_143191 kadir ustaya yada imam ustaya selamımı söyle işçilikleri çok güzeldir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201313 yıl comment_143194 Cunku 5 kollu lansman jantinin replicasi yok takimi yani aslında yeni modeller gelecek dediler , ama ben zaten 1 senedir bekliyorum , lastiklerde eskimişti , artık değiştirmenin zamanı geldi dedim içimden , birde Cem Boneval abimiz konuyu açınca ... zaten benim aklımdaki jant bu idi ... ama sen bekle istersen illaki lansman jantlarının replicası gelecektir ... çektiğim açıda aslında tam göstermiyor jant'ı , hafif çarprazdan çekmek lazım kıvrımları gözükmüyor , zaten havada leş gibi ışık yok kar yağıyor ... yani en kötü gözüktüğü hali Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201313 yıl comment_143200 güzel olur illaki , daha çok kendini gösterir ... tercih meselesi ... gidip yerinde bakmakta fayda var eyw ... çok makbule geçti Tolga abi peki bizim 16liklar gibi kışında kullanilabilir mi ? Sorduğum cogu insan eski jantlari satma kışın onlari kullanirsin diyor ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201313 yıl comment_143205 Tolga abi peki bizim 16liklar gibi kışında kullanilabilir mi kullanabilirsin , ama o ebatlarda en ucuz kar lastiği , 250 tl dir tanesi , geçen kar yağdığında orjinal lastiklerim vardı , bakalım bugünde hava fena akşam nasıl maceralar beni bekliyor orjinal lastiklerle okmeydanından teme bağlanırken baya zorlanmıştım , yeni lastiklerle yolda kalırsam yazarım 4 mevsim diyor ama bakalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201313 yıl comment_143206 kullanabilirsin , ama o ebatlarda en ucuz kar lastiği , 250 tl dir tanesi , geçen kar yağdığında orjinal lastiklerim vardı , bakalım bugünde hava fena akşam nasıl maceralar beni bekliyor orjinal lastiklerle okmeydanından teme bağlanırken baya zorlanmıştım , yeni lastiklerle yolda kalırsam yazarım 4 mevsim diyor ama bakalım Yok hayir kış lastiksiz ? Standart lastikli 16 18 arasi farklar neler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201313 yıl comment_143221 Yok hayir kış lastiksiz ? Standart lastikli 16 18 arasi farklar neler geniş taban herzaman için karda dezavantaj ,ama ben çok birşey farkedeceğini düşünmüyorum ... bugün test edip onaylarım , baya kar yağdı istanbula şuan 215 55 16 olan standart lastikte , performans ağarlıklı ; bence çok bişi farketmez ... onlar sana 16 jantları tut ona göre kar lastiği alırsın , kışın onu kullanırsın demek istemiş olabilirler ... Ocak 7, 201313 yıl Tolga Başaran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201313 yıl comment_143250 Güzellik görecedir istediğine sor sonuçta sana kötü gözüken bana hep iyi gözükecektir kişiye göre değiştiğini bende söyledim zaten ...sana iyi görünende bana hep kötü gözükecektir bana göre değil 19 , 20 inch bile kaldırır , karoseri çok büyük bu arabanın imaj kötü ama idare edelim , yıkatınca kendini daha iyi gösterir jantlar gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullanın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201313 yıl comment_143256 bana göre değil 19 , 20 inch bile kaldırır , karoseri çok büyük bu arabanın imaj kötü ama idare edelim , yıkatınca kendini daha iyi gösterir Valla Çok Güzel Şık Olmuş Çok Beğendim Hocam Artık Darısı Bizim Başımıza... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201313 yıl comment_143290 bana göre değil 19 , 20 inch bile kaldırır , karoseri çok büyük bu arabanın imaj kötü ama idare edelim , yıkatınca kendini daha iyi gösterir Valla çok beğendim çok yakışmış jantlar benimde aklımda bu model vardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201313 yıl comment_143292 bu da 17 inç c-max x pakette tr ye gelen jantlısı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201313 yıl comment_143294 Ford-Focus-729x486-5f8310daa5c94aa3.jpg bu da 17 inç c-max x pakette tr ye gelen jantlısı fotoğraftanmıdır bilmiyorum ama beklediğim kadar iyi durmamış bence, normal tit jantlarına göre. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201313 yıl comment_143297 Birde buradan bakın hele http://www.focusclubtr.com/topic/4-yeni-ford-focus-2011-2012-ford-focus-genel-başlık/?p=15 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201313 yıl comment_143304 birde buna bakın önceki foto uzak çekim hemde kalitesiz fotoğraftanmıdır bilmiyorum ama beklediğim kadar iyi durmamış bence, normal tit jantlarına göre. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın