Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201313 yıl comment_171323 Hıza duyarlı otomatik merkezi kilitleme C-Max'ta nasıl olmaz anlamış değilim. Ntte ve forumda araştırdım fakat bulamadım, herhangi bir kodlama yada servis/yazılım müdahalesi ile yapılabilir mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201313 yıl comment_171329 Hıza duyarlı otomatik merkezi kilitleme C-Max'ta nasıl olmaz anlamış değilim. Ntte ve forumda araştırdım fakat bulamadım, herhangi bir kodlama yada servis/yazılım müdahalesi ile yapılabilir mu? Wds'ye bağlayıp yapabilirler belki ama güvenlik gerekçesiyle yapmıyorlar. Hem kapıları kitli arabayla bilinç kaybı yaşayabilecek bir kaza yaptığınızı düşünün. Müdahale mutlaka gecikecektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201313 yıl comment_171341 Wds'ye bağlayıp yapabilirler belki ama güvenlik gerekçesiyle yapmıyorlar. Hem kapıları kitli arabayla bilinç kaybı yaşayabilecek bir kaza yaptığınızı düşünün. Müdahale mutlaka gecikecektir. Araba kaza yaptığını anladığında kapıları ve varsa sunroof'u otomatik açıyor diye biliyorum ben. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201313 yıl comment_171343 Araba kaza yaptığını anladığında kapıları ve varsa sunroof'u otomatik açıyor diye biliyorum ben. Bende öyle biliyorum da içimden "ya açılmazsa" diyorum. Veya benim içim fesat. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201313 yıl comment_171345 Ya elektrik bağlantısı kesilirse ? Benden fesadı da varmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201313 yıl Yazar comment_171350 Wds'ye bağlayıp yapabilirler belki ama güvenlik gerekçesiyle yapmıyorlar. Hem kapıları kitli arabayla bilinç kaybı yaşayabilecek bir kaza yaptığınızı düşünün. Müdahale mutlaka gecikecektir. Kaza anında otomatik açması gerekecektir tabi. Keşke fordlarda da vwdeki gibi özelleştirebilmek için yazılım olsa. Benden fesadı da varmış. Ona bakarsan en fesat benim konuyu açarak göstermiştim oldum, sebep; ya sıkışık trafikte gaspa uğrarsak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201313 yıl comment_171351 Ya elektrik bağlantısı kesilirse ? Ki genelde kesilir. Allah Hepimizi Korusun. Sürat Tehlikelidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201313 yıl comment_171363 Kaza anında otomatik açması gerekecektir tabi. Keşke fordlarda da vwdeki gibi özelleştirebilmek için yazılım olsa. Ona bakarsan en fesat benim konuyu açarak göstermiştim oldum, sebep; ya sıkışık trafikte gaspa uğrarsak. Adam kapıyı açmak için niye uğraşsın ki ? Çekiçlen patlatır camı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201313 yıl comment_171366 Ki genelde kesilir. Allah Hepimizi Korusun. Sürat Tehlikelidir. ya hava yastıkları çalışmazsa... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201313 yıl comment_171367 ya hava yastıkları çalışmazsa... Sensör'e dokunduğu an saniyenin bilmem kaç bişeyinde fırlar elektrik kesilmez o an Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201313 yıl comment_171368 Sensör'e dokunduğu an saniyenin bilmem kaç bişeyinde fırlar elektrik kesilmez o an açılmaz açılmaz..inatlığı tutar belki Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201313 yıl comment_171386 açılmaz açılmaz..inatlığı tutar belki Eskiden airbag yoktu bişey olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201313 yıl Yazar comment_171392 Adam kapıyı açmak için niye uğraşsın ki ? Çekiçlen patlatır camı. Güvenlik için özel cam filmini düşünüyorum zaten:) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın