Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sizce Hangisini Almaliyim Yardimlariniz İçin Simdiden Teşekkürler


Soner Kızılsu

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba hepinizin değerli vaktini aldım için uğraşıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 2010 tcdı focus II aracımı bugün sattım. şimdi ki sorunum ise yeni araç almam için çıkan karışıklık düşündüğüm modeller var sizin değerli yorumlarınızı ve siz olsanız hangisini alırsınız. ( BÜTCE 42.000TL ile 46.750 TL arası max)

   

        1. 2012 Trend 1.6TDCi 95PS 4K  (2. el 41.000tl 43.000 TL arası)

       

        2. 2013 Trend X 1.6I 125PS 4K (sıfır anahtar teslim 44.785 TL)

 

        3. 2013 Trend X 1.0L EcoBoost 125PS 4K ( sıfır anahtar teslim 46.750 TL)

 

        4. 2013 C-Max Trend 1.6i 125PS (sıfır anahtar teslim 46.715 TL)

 

        5. 2013 C-Max Trend 1.0 EcoBoost 125PS (sıfır anahtar teslim 50.130 TL)

 

ABİLER, KARDEŞLER ARAÇALR BUNLAR AYIN 24 DEDÜĞÜNÜMVAR ARAÇ ALMAM GEREK Bİ EVLENEN KARDEŞİNİZE YARDIMIZN OLSUN YARIN SERVİSLERİ GEZMEYE BAŞLAYACAĞİM ADANADA GİZERLER, OTOKOÇ BİRMOT(İKİNCİ ELLE) SİZLERİ HERKONUDA BİLGİLENDİRİCEĞİM YARDIMLARIIZI BEKLİYOR İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.

merhaba soner bey..öncelıkle düğün telaşı arac alma telaşı Allah yardımcınz olsun diyorum :D

 

listedeki ilk araç benım aldıgım araç. 2012 trend tdcı 95 ps. diğer araçlar hakkında pek bilgim yok.ocak ayında satın aldım.yakıtından yol tutuşuna kadar çok memnunum.2 depo işle şehir dışı 2450 km yol yaptım. fiyat da ta iyi sanırım.ben 8,400 km deki aracıma 44000 tl verdim.tabı sis kolçak xenon gibi beklentireniz varsa ust sınıflara yonelın..şimdiden hayırlı olsun.. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar . bir sorum daha olacak kontrol ederken dikkat edilecek şeylerden biride boya ölçümü peki focus 3 sedan beyaz renk ortalama kalınlığı nekadar olmalı

otosana göre

"maksimum 350 µm (micron) boya kalınlık değerine kadar müsaade edilmektedir (maksimum 3 kez “baz kat boya + vernik” tamiri şeklinde)."

tabi bu değerde bir araç piyasada boyalı olarak görüşüyor. ayrıca beyazda vernik yok, daha düşük olmalı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar . bir sorum daha olacak kontrol ederken dikkat edilecek şeylerden biride boya ölçümü peki focus 3 sedan beyaz renk ortalama kalınlığı nekadar olmalı

genelde orijinal boya 120-150 civarında..ben aracımı alırken ölçtürdüm şeker kırmızı renk 115 -140 aralığındaydı genel olarak ..daha önce de buz beyazı focusum vardı o da genel olarak aynı aralıktaydı ..150 mikrondan sonraki değerler genelde boyalı oluyor ama bazı firmaların orijinal boyalarıda 150 mikrondan yukarı olabiliyor 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

alacağım şanlıurfa otomativ ford servisinde bu konuda yardımcı olmaları gerek deilmi ölçümde 

Mecbur değiller ama yardımcı olurlar uygun bir dille anlatılırsa.

Forumda boya sorunu olan araç sahipleri var. Yani az ihtimalde olsa değerlendirilmesini istemek lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

iki gün önce yenibosna eresinlere gittim 1.0 EB fiesta için turbo yok dediler o motorda turboşarjlıymış ama turbo yokmuş :) ne sattıklarını bilmiyorlar ne olacak bu Yetkili Ford servislerinin hali.

Hepsi öyle değil ama; söylediği şey aynı yani yanlış değil sadece eksik bilgisi var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

abiler kardeşler emekleriniz için hepinize teşekküredeirm hakkınızı helal edin aracımı aldım urfandan yeni geldim 1.0 ecobost küçük canavar desek o nurdaglarını masallah nasıl cıktı sorularınızı bekliyorum depoyu fulledim adana urfa arası ortalama 380 km geldim araçı deposu tamamen bostu :D adamlar okadar pinti ki istasyona girdimde menzilde 0 yazıyordu fulledim 260 milyon tuttu. araç la 90 120 km arasında CC ile geldim 4,2 ye kadar düştünü gördüm en son aracı park ettiğimde 4,6 idi. aracın yaktı miktar içe bi çeyrek bide ceyreğin yarısı yaktı die tarif edebilirim :) kullandıkca yorumları paylaşacağım. kasko yaptıran arkadaşlar nekadaraylık ödeme tutuyor aylık ortalama olarak . aracın resmini atıcam daha plaka yok yarın cıkarmaya calışacaz sorun olmazsa 

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.