Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201313 yıl comment_169368 Selamlar herkese, özellikle tümseklerden yavaşça geçerken kapılardan gıcırtılar geliyor. Fitillerden geldiğini tahmin ediyorum. KALIP AYIRICI SLİKON SPREY diye bir spray var. Kullanım alanları arasında her türlü plastik ve kauçuk alanda kaydırıcı, yağlayıcı v.s. diye yazılmış. Kullanan var mı acaba bu tip bir ürün. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201313 yıl comment_169379 Serviste De Fitil Spreyi Var Ondan Sıkıyorlar Sizin Dediğiniz De Ondan Olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201313 yıl Yazar comment_169391 Hmmm o zaman, ya allah diyorum ve sıkıyorum . Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201313 yıl comment_169406 Hmmm o zaman, ya allah diyorum ve sıkıyorum . Sonucu bekliyorum, aynı gıcırtılardan bendede var fakat kapının neresinden çözememiştim. faydası olursa bende denerim artık. kolay gelsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201313 yıl comment_169412 yeni cmax mi? eskisindede vardı bu sorun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201313 yıl comment_169420 Sorun bendeki gibiyse kaynak cam fitillerinde. Cam fitillerini turtle wax ti sanirim onunla siliyorum 1-2 ay gayet guzel idare ediyor. Tavsiye ederimmm Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201313 yıl comment_169444 Forumdan alıntıdır.. (bende alacağım bir kaç forumda benzer şeyleri okudum).Ustanın biri bir ses gıcırtısını bunla çözmüş.Kaç usta bulamamış çözümü. ''Lastiği değiş, yada Sonax Gummi sprey al, süngere sık ve yedirerek lastiğe sürt, cama dayama ve 5dk. kurumasını bekle, bu şekilde aynı lastiği benim gibi 4 senede bir değişirsin, sonax spreyi her ay bir kez sür yeter Silecek değişmekmi, lastik değişmekmi, fren balata değişmekmi, baskı balata değişmekmi, bunlar bana çok yabancı şeyler '' Bende alacağım dursun arabada.. Alıntıdır.... Yakup Bey alıntı sıkıntı olursa derhal silebilirsiniz.bağlantı yazmama site izin vermedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201313 yıl comment_169445 Şahsi olarak bana göre sorun yok site kuralları için maddeler ve tüm yönetim ilgilenir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201412 yıl comment_240642 Bu gıcırtılardan benim aracımda da var... silikon sprey ile kapı fitillerine uygulama yaptım ancak ses halen devam ediyor... buna bir çözüm bulabilen var mı?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201412 yıl comment_240692 Bu gıcırtılardan benim aracımda da var... silikon sprey ile kapı fitillerine uygulama yaptım ancak ses halen devam ediyor... buna bir çözüm bulabilen var mı?? Ben sıvı arap sabunu kullanıyorum fazla abartmadan. Mayıs 4, 201412 yıl Saruhan Özkan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201412 yıl comment_240695 Wurthun slikon spreyi var plastik,lastik aksam yenileyici olarak geçiyor sıktıktan sonra 2-3 ay gıcırtıyı keser. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201412 yıl comment_240696 Kerim bey, ben liqui moly'nin spreyini kullanıyorum. Tüm kapı çevresindeki fitile ve karşısına denk gelen fitillere uyguladım ama henüz ses kesilmedi. Acaba farklı bir yerden mi geliyor bu ses anlamadım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201412 yıl comment_246132 Arkadaşlar kapılarımdaki gıcırtılar çözülmüştür... Yetkili servise bu sorun için başvurdum ve kapı fitillerine dediklerine göre özel bir bant uygulamışlar... Bu uygulama sonrasında kapılarda artık gıcırtılardan eser kalmadı... Şükür allahıma çok gıcık bir sesti... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201411 yıl comment_275718 Arkadaşlar kapılarımdaki gıcırtılar çözülmüştür... Yetkili servise bu sorun için başvurdum ve kapı fitillerine dediklerine göre özel bir bant uygulamışlar... Bu uygulama sonrasında kapılarda artık gıcırtılardan eser kalmadı... Şükür allahıma çok gıcık bir sesti... Aynı sorundan servise başvuruda bulundum servisteki Yakışıklı İSMAİL yani usta bana spreylerin geçici bir çözüm olduğunu beş on yıkamada çıktığını söyledi.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın