Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201313 yıl comment_169248 rampa aşağı inerken fren hid. yağı eksik yazısı beliriyor fakat ben bi eksiklik goremedim neden yapar acaba bilgisi olan....... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201313 yıl comment_169252 Boyle bir yazi olsa gerek. Cok dik bir yokustan inerken yag bir tarafa aktigi icin normal bir durumm bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201313 yıl comment_169258 azalmıştır belki Bir sıvının normal seviyesinde olup olmadığını kontrol etmek için düz bir zeminde bakılır. Eğer düz bir zeminde sıvılarda eksilme yoksa bir sorun yoktur. Yokuş aşağı inerken ya da çıkarken bu şekilde yanlış uyarılar verebilir. Benim paylaştığım fotoğrafı ben bu gün çektim. Çok dik bir yokuştan aşağı inerken yavaş yavaş indiğim için fren hidroliği ileriye doğru aktı ve bu uyarıyı verdi. Düz zemine geldiğimde ise uyarı kayboldu. Yani sorun olsa düzde de olurdu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201313 yıl comment_169261 Genel bir problem, eksik de olabilir ama tasarım hatası olduğu kesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201313 yıl Solution comment_169274 anladım ama ben o yokuştan hergün iniyorum 3 aydır yapmadı beni o tedirgin etti eksilme mi oldu acaba demeden alamadım kendimi düz yerde bektım eksik yok gibi Balatalar eskidikçe seviye milimetrik de olsa düşüyor, hassas bir algılayıcı var, eğim değişimlerinde uyaru veriyor. Biraz ekleyin biter uyarı, bende de oldu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201313 yıl comment_169277 valla götürecem servise fren abi bu başka bişeye benzemiyorki korktum ben tamamlasınlar yağını veya cem abi disk demiş ona bi sorun bulsunlar . ama yakup abi doğru derki tasarım hatasından başka bişi deil yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201313 yıl comment_169329 Aynini benim araba abimin araba yapti olk bende oldu servise gõturdum adam dediki abi bursa bosuna para verme dısarida bi parcacidan al kendin ekle desi bende gittim dot4 aldim sorun cözuldu abimin arabayada ilave ettik yola devam hicbirsey olmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201313 yıl comment_169337 rampa aşağı inerken fren hid. yağı eksik yazısı beliriyor fakat ben bi eksiklik goremedim neden yapar acaba bilgisi olan....... Aracın km si kaçta? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201313 yıl comment_169359 cem abi disk demiş Nerede demişim disk diye? Endişelenmeye gerek yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201313 yıl comment_169417 Nerede demişim disk diye? Endişelenmeye gerek yok. pardon hocam balatalar özür Aracın km si kaçta? 17.500 de Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257315 Konuyu hortlatayım bende araç daha 23 binde bugünlerde aynı uyarıyı vermeye başladı yokuş aşşağı inerkene. fren hidroliğini kendim koysam olur mu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257317 Konuyu hortlatayım bende araç daha 23 binde bugünlerde aynı uyarıyı vermeye başladı yokuş aşşağı inerkene. fren hidroliğini kendim koysam olur mu Olur olur Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın