Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2011 Focus 3 Tdci Style Almak Üzereyim

Featured Replies

• Yanıt 42
  • Görüntüleme 5,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• hüseyin ipek
    hüseyin ipek

Aracı ufak tefek çizik yanık gibi kusurlarıyla bin tl daha geriye çekip fiyatı satın aldım arkadaşlar.Allah yüzümüzü güldürsün .Konu açmıştım sonucu yazmak istedim.Tüm arkadaşlara ilgilerinden dolayı

• ufuk özdemir
    ufuk özdemir

2011 model arabanın garantisi nasıl bitiyor.2011 ocakta alınsa 3 yıl garanti 2014 ocak yapmaz mı?

• kaç model ayrıca aynı yıl model benzinli ile mazotlu fiyat  farkını dikkate al dizellerin 80 bin bakımı ve her periyodik bakımları benzinliye göre biraz daha maliyetli tahminim 5-7 bin tl arasında fiy

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arabaya baktım ben. Style-Plus :yeah:

Ben yine servise gitmeniz, kayıtlarını çıkarmanız konusunda ısrarcıyım. Tabi nerede ne yapıldı diye sahibine sorup öğrenin, bakalım dışarda birşey yapılmışmı arabada. Ayrıca eski sahibinin bir hatası yüzünden garantisinin iptal edilip edilmediğini öğrenin.

Bu arada style yerine style+plus tercih edebilirsiniz. 45000 civarında birsürü style+plus var. Titanyuma daha yakın bir hale dönüyor. Şayet okadar para verip boş bir araba almayın, 45 bin kolay kazanılmıyor.

Ben az önce aracın bakımlarının yapıldığı yetkili servisi aradım.Bir sıkıntı gözükmüyor 30 binde bakıma gelmiş ve 2014 e kadar garantisi varmış.Araç sahibinin demekki aracından haberi yok daha.

43 altı makul bir fiyat olur, üstüne çıkabiliyorsunuz yazıldığı gibi çok sayıda Titanium ve Style Plus var alternatfilere bakın...

Hocam Yakup arkadaş baktı araca style plus paketliymiş bende araştırdım biraz otomatik park sistemi vs var paketle alınabiliyomuş.

Yanıtlama zamanı:

tramerde hasar kaydı varmı? 1-2bin TL'lik hasarlar çok önemli değil çizik falandır. kayıt yoksa daha iyi.

2 periyodik bakımı zamanında yaptırmışlar mı onu öğrenin, zaten yetkili serviste aracın seceresini çıkartırlar. Eğer 40bine gelmiş aracı 1 kez bakıma soktuysa garanti dışı kalır.

Eksper OK derse alın gitsin. 43bin TL'nin üzeri verilmez gibi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

tramerde hasar kaydı varmı? 1-2bin TL'lik hasarlar çok önemli değil çizik falandır. kayıt yoksa daha iyi.

2 periyodik bakımı zamanında yaptırmışlar mı onu öğrenin, zaten yetkili serviste aracın seceresini çıkartırlar. Eğer 40bine gelmiş aracı 1 kez bakıma soktuysa garanti dışı kalır.

Eksper OK derse alın gitsin. 43bin TL'nin üzeri verilmez gibi.

15 bin ve 30 binde servise girmiş.Telefonda da herşeyi söylemiyolar.Tamponda bir karışlık lokal boya var dedi.Onun dışında bişey yokmuş..43 üzerine anlaştık ama 

Yanıtlama zamanı:

Arabaya baktım ben. Style-Plus :yeah:

2013 lerde de varmı style-plus?  

ayrıca style ile style plus ın ne farkı var?

Yanıtlama zamanı:

2013 de yok.

Çok karışık oralar. Ne sen sor ne beni yor :) temelde fark yok pek BT yok yenilerde. Plus ise style'a dahil oldu. Öyle

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

13 lerde sadece comfort donanım yok.style +style plus paket şu an satışta devam ediyor bildiğim kadarıyla.Style plus paketli araç nasıl tabir edeyim ağzına kadar dolu derler ya öyle bir araç işte.Titanium sahibi arkadaşlar kızmasın donanım işi göreceli biraz .:)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yaz fiyatı da fikrimizi belirtelim. Sana son 45 olur :)

ortasını yapalım hcm 44 anlaştık gibi bakalım ..

Yanıtlama zamanı:

Bizim söylediğimiz fiyat İstanbul gibi büyükşehirler için geçerli aslında. Anadoluda her zaman daha yükseğe gider alternatifi fazla yok.

aracı ilk görüşte içiniz ısındıysa alın gitsin. 44 kötü bir rakam değil araç temiz olduğu için uğraşmanıza değmez.

Yanıtlama zamanı:

2013 de yok.

Çok karışık oralar. Ne sen sor ne beni yor :) temelde fark yok pek BT yok yenilerde. Plus ise style'a dahil oldu. Öyle

Hımm tamam tamam sustuum :) bt var deseydin ben direk bayi arayıp atarlanacaktım :) 

Yanıtlama zamanı:

style ile titanium arasında çok bir fark yok style donanım titanium donanıma çok çok yakın ama titanium almak daha mantıklı fiyat farkı fazla yok titanium donanımına ek paketler çok alınabilinir güzel paketler sürücü açısından 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aracı ufak tefek çizik yanık gibi kusurlarıyla bin tl daha geriye çekip fiyatı satın aldım arkadaşlar.Allah yüzümüzü güldürsün .Konu açmıştım sonucu yazmak istedim.Tüm arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.