Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201313 yıl comment_165164 Nihat Bey'in aracını biliyorum, görüştüm. Benimkisi EB sevdası ama yeni focusun sedanını beğeniyorum. Sedan ihtiyacını bir kenara bıraktım sedanı çok güzel yeni focusların. Hele gümüş grive beyaz sedanlarına bayılıyorum. Volkan Bey, dilerseniz bu ilana bakın derim, başka gümüş gri sedanlarda var ama onlarda boya var.... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-iii-2011-model-titanium-x-paket-125303014/detay Bence de Cem Bey'in dediği mantıklı 60 bin lira titanyum dizel sıfır focusa vermektense 46-48 bin lirayı 1.6 ecoboost hemde x paketli focusa vermek daha mantıklı x paket alsanız titanyum dizel 65 bin liraya mal olur size, birde şimdiki titanyumlarda şehir içi güvenlik sistemi ve ısıtmalı ön cam yok,şimdiki tekno paketlerde var bu iki özellik, bu pakette 4 bin lira dan fazla ...60 bin dizel focusa vermektense 2. el sıfır ayarında 10-20 bin km de 1.6 ecoboost focus almak daha mantıklı hem 15 bin liranız cebinize kalır bu 15 bini farklı değerlendirseniz dizel focusa göre benzinli ecoboost focusa vereceğiniz 1000 km de 80-100 tl parayı çıkarmış olursunuz..ecoboost 1.6 focus her 1000 km de sadece 80-100 tl fazla yakıyor dizel focusa göre .Bunu daha önce dizel focus, şuan da 1.6 ecoboost sahibi olan birisi olarak söylüyorum..Şuan ecoboost 1.6 lar ise sipariş ile geliyor 3-4 ay da geliyormuş .sıfıra a 65 bin vermektense 1 yaşındaki araca 46-48 bin lira vermek daha mantıklı hemde daha fazla özelliğe sahip .Sadece sony teyp ve sync olayı farklı olur onuda cebinize kalan fazla paranın 2 bin lirasıyla en kralını yaparsınız...Cem Bey'in dediği gibi Nihat Abiyi arayın bakalım Çağlar, ilgi ve alakana çok teşekkür ederim... Biliyorsun ikimizde aynı araçlardan kullandık, tamamen aynı şeyleri düşünüyorum seninle ama Volkan Bey sedan ve başka renk istiyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın