Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracini Yeni Alanlardan Bilgili Arkadaşlara Sorular

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ford Otosanın yetkili tayin ettiği bayiler bunlar elemanları kurs'a gönderiliyor..Elemanın kalitesi isteği özverisine kalmış çağlar.. Ne yapsın adamlar sanıyormusunuz ki eğitim verilmiyor ?

İşte böyle sonuçlar doğurabiliyor. Satan şahıs belki kabul etmeyebilir dediklerini. Volvo yetkili satıcısındaki satış elemanı benzer bir şekilde o ses sistemi sonradan ekleniyor demiş. Oysaki o ses sistemini eklemek için onlarca kablo değişiyor yeni amfiler takılıyor kapı döşemeleri değişiyor :) maliyeti çok fazla olmakla birlikte servisteki ustalarda yapamayız demişler. Satıcı dediğinin arkasında evet dedim diyor. Servis bölümündeki ustalarda olmayacağını söylüyor. Adam satıcıya güvenerek aldım sonradan ekleniyor dedi bende sadece ses sistemi için diğer donanımları almak istemediğim için üst donanım paketini almadım şimdi ne yapacağım diyordu :)

Yanıtlama zamanı:

İşte böyle sonuçlar doğurabiliyor. Satan şahıs belki kabul etmeyebilir dediklerini. Volvo yetkili satıcısındaki satış elemanı benzer bir şekilde o ses sistemi sonradan ekleniyor demiş. Oysaki o ses sistemini eklemek için onlarca kablo değişiyor yeni amfiler takılıyor kapı döşemeleri değişiyor :) maliyeti çok fazla olmakla birlikte servisteki ustalarda yapamayız demişler. Satıcı dediğinin arkasında evet dedim diyor. Servis bölümündeki ustalarda olmayacağını söylüyor. Adam satıcıya güvenerek aldım sonradan ekleniyor dedi bende sadece ses sistemi için diğer donanımları almak istemediğim için üst donanım paketini almadım şimdi ne yapacağım diyordu :)

Bu örnek ekstrem değil mi sence ? Bunu satıcı bilmek zorunda değil normalde haksız mıyım ? Susması gerekirdi.

Neyse dediğim gibi katalog boşuna basılmıyor pazardan meyve almıyoruz dediğin gibi o yüzden listeler hazırlanıp internet sitesi hazırlanıyor.

Elalem bayiye gitmeden site üzerinde sipariş veriyor ? Bu adamlar kime soruyor ? Sonra o ülkeleri kıskanıyoruz ? Ne kadar bilinçli olduğumuz ortada.

Yanıtlama zamanı:

Bu satıcı - alıcı ilişkisi biraz "körler sağırlar birbirini ağırlar" tadında...

Bilinçsiz müşteri ile bilgisiz veya ilgisiz satıcı karşı karşıya kalabiliyor.

Bilmeden gitmemek lazım deniliyor, ama bence her müşterinin tarafsız ve doğru bilgilendirilmesi ve buna dayanarak belirlediği gereksinimler doğrultusunda yönlendirilmesi gerekir, yani araç ve donanımları konusunda bilgi sahibi olmak bir ön şart olmamalı, söz gelimi eşim araba almaya gitse önce tipine ve rengine bakar, kullanımda karşılaşacakları konusunda bilgisi de ilgisi de yetersizdir, sert bir tabir ama aldatılması mı gerekir bu durumda?

Benim gördüğüm kadarı ile satış elemanlarının aldıkları eğitim çok yüzeysel ve bilgilendirmekten çok edindirmek odaklı.

Bu salt Ford için değil hemen tüm markalar için geçerli.

Arada bireysel farklar var kuşkusuz.

Yani gelişmeye ve düzelmeye açık bir alan, kim daha etkili yürütürse bu süreci uzun vadede daha başarılı olur.

Bu hafta sonu Öztürk'e uğradım. Forum için fiyat sormuştum getirtmişti fotoğraflarını çekmek için gittiğimde satıldığını söylediler. Forumdan Dr. Cem Bey aldı dediler Yine getirtmişler onu fotoğraflandırdım. Online satışada başlamışlar. Foruma özel indirim yap %5 bile olsa dedim,yok dedi düşmedi 500 den aşağı.
Benim aldığım çıkma, senin gördüğün nasıl? Ayrıca foruma indirim diye gitme, çıkar peşin parayı koy masanın üstüne bence %10 indirim bile alırsın...

En azından denemeye değer...

Fotoğraf? 

Yanıtlama zamanı:

Benim aldığım çıkma, senin gördüğün nasıl? Ayrıca foruma indirim diye gitme, çıkar peşin parayı koy masanın üstüne bence %10 indirim bile alırsın...

Bu firmanın internet sitesi varmıydı? Ben daha önce kayıt ettiğim siteye bağlanamıyorum.

http://parcakapida.com/kategori/ford.aspx?Page=38

Yanlış hatırlıyor olabilirim. :(

Yanıtlama zamanı:

En azından denemeye değer...

Fotoğraf? 

imageslvp.jpg

imagekvj.jpg

Çağlar Kasımoğlu tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.