Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20197 yıl comment_492514 7 saat önce, Alptuğ Ö. yazdı: hızlıresim kullanmayın, foruma yükleyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 20197 yıl comment_492540 9 saat önce, Ozan Kar yazdı: hızlıresim kullanmayın, foruma yükleyin. Teşekkürler bilgilendirme düzenleme için Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 20197 yıl comment_492613 07.01.2019 - 14:35 tarihinde, Onur Sezgin yazdı: @Mertcan Çelik 110 ile giderken telefonla foto çekmek!!! Benim kemere laf edersin bide ? otoban, boş, düz ve de kemer takılı, ama haklısın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 20197 yıl comment_493224 15 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Bu Türkçe karakterlerde saçmalama olayı "Sürücü Destek Sistemi" yazan ekranda da oluyor mu? Benim hatırladığım orada yağmur sensörü filan yazabiliyordu, orada ğ yazabilip bluututtan ya da usb'den okurken sapıtması çok saçma geliyor bana. Tamam modül farklı arayüz farklı falan filan da burada oluyorsa orada da olabilir sanki be ya. Burada alaman abilere sesleniyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 20197 yıl comment_493227 1 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: Bu Türkçe karakterlerde saçmalama olayı "Sürücü Destek Sistemi" yazan ekranda da oluyor mu? Benim hatırladığım orada yağmur sensörü filan yazabiliyordu, orada ğ yazabilip bluututtan ya da usb'den okurken sapıtması çok saçma geliyor bana. Tamam modül farklı arayüz farklı falan filan da burada oluyorsa orada da olabilir sanki be ya. Burada alaman abilere sesleniyorum Sadece müziklerde saçmalıyor ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 20197 yıl Yazar comment_493243 2 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Bu Türkçe karakterlerde saçmalama olayı "Sürücü Destek Sistemi" yazan ekranda da oluyor mu? Benim hatırladığım orada yağmur sensörü filan yazabiliyordu, orada ğ yazabilip bluututtan ya da usb'den okurken sapıtması çok saçma geliyor bana. Tamam modül farklı arayüz farklı falan filan da burada oluyorsa orada da olabilir sanki be ya. Burada alaman abilere sesleniyorum Bizim kızlarda ğ ve r de sıkıntı yok gibi :):) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 20197 yıl comment_493265 5 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Bu Türkçe karakterlerde saçmalama olayı "Sürücü Destek Sistemi" yazan ekranda da oluyor mu? Benim hatırladığım orada yağmur sensörü filan yazabiliyordu, orada ğ yazabilip bluututtan ya da usb'den okurken sapıtması çok saçma geliyor bana. Tamam modül farklı arayüz farklı falan filan da burada oluyorsa orada da olabilir sanki be ya. Burada alaman abilere sesleniyorum atıyorum ansi okuyordur sen utf verirsen adam napsın? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 20197 yıl comment_493276 1 saat önce, Ozan Kar yazdı: atıyorum ansi okuyordur sen utf verirsen adam napsın? parse etsin düzeltsin, çoh mu zor, Japonca'yı düzeltsin demiyoruk sonuçta ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın