Akif Kama Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 3 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: Aboooooo.... Kıskanma dediiiiii. Çaturttt çatırrtt çatladık ya laaaa. Doğru diyon daha bizim zamanımız var.. Biz daha genciz.. Ehtiyarlayınca görüşürük. Hadi bakem ehtiyarrrr heyetine 1 kişi daha eklendi.. cebimden 3 tane 25 lik 2 tanede 35 lik delikanlı çıkarırım. profilime kimlikteki doğum tarihimi yazdım ben Teoman kardeşim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 Ehtiyar dediği benden 1 yaş büyük. Kıllandım bana da laf çarptı diye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 Çarptı zati.. ehtiyarlığına veriyom.... rakı parası gibi bozukluk var cebinde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2016 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2016 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2016 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Aha Bekir abiye rakip çıktı. Bide mondinin kadran güzelmiş be ya 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Aha Bekir abiye rakip çıktı. Bide mondinin kadran güzelmiş be ya [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Kadran iyi evet 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 010101 vardı birde adaşşş.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 010101 vardı birde adaşşş.. [emoji3] Sen mi çekmiştin onu bende yok [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 2 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Sen mi çekmiştin onu bende yok Sen çektin ya, hatta 100 mt gidip durmuştuk. Ben bendeki fotoyu koyarsam daşlarlar seni... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Hahahah fotonun başını yemişler uçmuş canım km resmi:))) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 01.10.2016 - 11:25 tarihinde, Teoman Saraç yazdı: Fark yok ki... ala ala.. 300 metre sadece 36 ile 40 arasında da 4 yıl var sadece. Sen 9 tane 4 yılı yemişsin zati... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap