Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201313 yıl comment_169215 Yeni Corolla'dan sonra bu başlığa geçince aklımdan şöyle geçirdim ; Almanlar bu işi biliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201313 yıl comment_169325 Yeni Corolla'dan sonra bu başlığa geçince aklımdan şöyle geçirdim ; Almanlar bu işi biliyor. Corolloya Haksızlık Etmeyin Bakın Birde Buna Bunu da toyota Yapıyor Bunu da Bu nu da Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201313 yıl comment_170452 1.6 dizel otomatik ve 175 Hp olsun şu günkü piyasada rakipsiz ve tereddütsüz alınacak bir araç olur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201313 yıl comment_170453 1.6 dizel otomatik ve 175 Hp olsun şu günkü piyasada rakipsiz ve tereddütsüz alınacak bir araç olur... Kime göre olduğu önemli tabi ? Rakipsiz bir araç üretilemez bu da ayrı tabi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 201313 yıl comment_170458 Kime göre olduğu önemli tabi ? Rakipsiz bir araç üretilemez bu da ayrı tabi Bu aracın hitap ettiği pörtföy enteresan bir grup, tamamen kullanım ekonomisi odaklı karar vermese bile daha yüksek bütçeli portföydeki müşteriler kadar tüketimi ihmal etmediğini düşünüyorum. Hitap ettiği kitle dikkate alındığında hem vergi, hem yakıt avantajı olan otomatik bir alternatifi yok... paralel kite CC müşterileri ile aynı... Onda da 1.4 TSI 160 Hp DSG bile çıktığında ses getirmişti... bide bunun ekonomik ve daha güçlüsü olsa 1.4 CC müşterilerinin yarısından çoğu buna döner diyebilirim... Tabi ki tutup 2.0 Litre dizel fiyatına satmazlarsa geçerli bu söylediklerim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın