Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201510 yıl comment_324048 focus 3'ün ampüllerinden memnun değilim, okuduğum yorumlardan Osram Night Breaker kullananlar memnun gibi geldi. ama aklıma takılan far ayarı kısmı ve ayar bozukluğu olur muydu? daha yüksek değerde ampül taksak farı karartır sanırım ? Muayenede sorun çıkartmazlar halojen ampül olduğu için. Ampül değişiminden sonra far ayarına baktırmakta fayda var. Çok bariz bir ayar bozukluğu olmayabilir. Trafik cezası olmaz merak etmeyin bu ampülü kullanıyorsunuz diye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201510 yıl comment_324049 focus 3'ün ampüllerinden memnun değilim, okuduğum yorumlardan Osram Night Breaker kullananlar memnun gibi geldi. ama aklıma takılan far ayarı kısmı ve ayar bozukluğu olur muydu? daha yüksek değerde ampül taksak farı karartır sanırım ? Ampül olarak osram cool blue intense kullandım çok ta memnundum bixenona geçene kadar. Ampül gücü 55w ın üstünde olursa farlarınızı karartır.Far ayarı öyle çok bozulmaz sanmam.Ama kontrol edilmesinde tabi fayda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201510 yıl comment_324050 Ampül olarak osram cool blue intense kullandım çok ta memnundum bixenona geçene kadar. Ampül gücü 55w ın üstünde olursa farlarınızı karartır.Far ayarı öyle çok bozulmaz sanmam.Ama kontrol edilmesinde tabi fayda var. Teşekkürler cevaplarınız için Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201510 yıl comment_325605 Far aydınlatmasından memnun olmayanlardan birisi de benim sanırsam. Gece aydınlatma performansını aynı watt değerini kullanarak arttırmak için ne tip ampüller ile değişim yapmak gerekli? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201510 yıl comment_325608 Far aydınlatmasından memnun olmayanlardan birisi de benim sanırsam. Gece aydınlatma performansını aynı watt değerini kullanarak arttırmak için ne tip ampüller ile değişim yapmak gerekli? Bu konuyu detaylı olarak konuştuk. Ben philips xtreme vision tercih etmiştim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201510 yıl comment_325617 Bosch Plus 90 dan zamanında çok memnun kalmıştım şimdi de plus 120 Gigalight çıkarmışlar. http://www.oto-parca.net/Gigalight-Plus-120-H7-12V-55W-Cifti,PR-1786.html Plus 120yi %130larla (Xtreme vision ve nightbreaker plus) karşılaştıran bir şey bulamadım o yüzden karar veremedim. Bir de zaten golften kalma 1 çift Philips all season yedek ampullerim var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 20179 yıl comment_408393 Bende focus 3'umun far ampüllerini değişeyim diyorum hem uzun hem kısa elimde H7 ultimate white light 12v 55w Narva h1 rpw 4100k more white bu ampuller sizce nasıldır arkadaşlar ? araç lacivert renk ne dersiniz.. Bide servise kontrole gitmişken taktırayım mı yada dışarda mı ? teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 20179 yıl comment_408683 02.03.2017 - 17:09 tarihinde, okan ali yazdı: Bende focus 3'umun far ampüllerini değişeyim diyorum hem uzun hem kısa elimde H7 ultimate white light 12v 55w Narva h1 rpw 4100k more white bu ampuller sizce nasıldır arkadaşlar ? araç lacivert renk ne dersiniz.. Bide servise kontrole gitmişken taktırayım mı yada dışarda mı ? teşekkürler Olmasin mi bizimde bi beyaz ampülümüz ? Nerede forumun lokomitifleri, nerede bu millet Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 20179 yıl comment_408684 Flood yani hatırlatma mesajları işe yaramaz Varsa bilen yazar zaten, özel bir ürün kullanan bulmak zor, google'lamak gerek. Bilindik markalar varken garip şeylerle vakit harcamak gibi durum bence. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın