Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Far Ampulu Değişimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

focus 3'ün ampüllerinden memnun değilim, okuduğum yorumlardan Osram Night Breaker kullananlar memnun gibi geldi. ama aklıma takılan far ayarı kısmı ve ayar bozukluğu olur muydu? daha yüksek değerde ampül taksak farı karartır sanırım ?

Muayenede sorun çıkartmazlar halojen ampül olduğu için. Ampül değişiminden sonra far ayarına baktırmakta fayda var. Çok bariz bir ayar bozukluğu olmayabilir. Trafik cezası olmaz merak etmeyin bu ampülü kullanıyorsunuz diye.

Yanıtlama zamanı:

focus 3'ün ampüllerinden memnun değilim, okuduğum yorumlardan Osram Night Breaker kullananlar memnun gibi geldi. ama aklıma takılan far ayarı kısmı ve ayar bozukluğu olur muydu? daha yüksek değerde ampül taksak farı karartır sanırım ?

Ampül olarak osram cool blue intense kullandım çok ta memnundum bixenona geçene kadar. Ampül gücü 55w ın üstünde olursa farlarınızı karartır.Far ayarı öyle çok bozulmaz sanmam.Ama kontrol edilmesinde tabi fayda var.

Yanıtlama zamanı:

Ampül olarak osram cool blue intense kullandım çok ta memnundum bixenona geçene kadar. Ampül gücü 55w ın üstünde olursa farlarınızı karartır.Far ayarı öyle çok bozulmaz sanmam.Ama kontrol edilmesinde tabi fayda var.

Teşekkürler cevaplarınız için :)

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Far aydınlatmasından memnun olmayanlardan birisi de benim sanırsam. Gece aydınlatma performansını aynı watt değerini kullanarak arttırmak için ne tip ampüller ile değişim yapmak gerekli?

Yanıtlama zamanı:
Far aydınlatmasından memnun olmayanlardan birisi de benim sanırsam. Gece aydınlatma performansını aynı watt değerini kullanarak arttırmak için ne tip ampüller ile değişim yapmak gerekli?

Bu konuyu detaylı olarak konuştuk. Ben philips xtreme vision tercih etmiştim.

Yanıtlama zamanı:

Bosch Plus 90 dan zamanında çok memnun kalmıştım şimdi de plus 120 Gigalight çıkarmışlar. 

http://www.oto-parca.net/Gigalight-Plus-120-H7-12V-55W-Cifti,PR-1786.html

Plus 120yi %130larla (Xtreme vision ve nightbreaker plus) karşılaştıran bir şey bulamadım o yüzden karar veremedim. Bir de zaten golften kalma 1 çift Philips all season yedek ampullerim var. 

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bende focus 3'umun far ampüllerini değişeyim diyorum  hem uzun hem kısa

elimde

H7 ultimate white light 12v 55w

Narva h1 rpw 4100k more white

bu ampuller sizce nasıldır arkadaşlar ? araç lacivert renk  ne dersiniz.. Bide servise kontrole gitmişken taktırayım mı yada dışarda mı ? teşekkürler

Yanıtlama zamanı:
02.03.2017 - 17:09 tarihinde, okan ali yazdı:

Bende focus 3'umun far ampüllerini değişeyim diyorum  hem uzun hem kısa

elimde

H7 ultimate white light 12v 55w

Narva h1 rpw 4100k more white

bu ampuller sizce nasıldır arkadaşlar ? araç lacivert renk  ne dersiniz.. Bide servise kontrole gitmişken taktırayım mı yada dışarda mı ? teşekkürler

Olmasin mi bizimde bi beyaz ampülümüz ?

Nerede forumun lokomitifleri, nerede bu millet :)

Yanıtlama zamanı:

Flood yani hatırlatma mesajları işe yaramaz :) Varsa bilen yazar zaten, özel bir ürün kullanan bulmak zor, google'lamak gerek.

Bilindik markalar varken garip şeylerle vakit harcamak gibi durum bence.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.