Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201411 yıl comment_274393 OGS cihazlarının pili bittiği zaman değiştirilemiyor. Pil bittiğinde hafızası silindiği için değişse bile çalışmıyor. Bu nedenle pil tamamen bitmeden zayıflayınca değiştirilmesi gerekli. Değiştirilirken mevcut pile dışardan geçici bir pil desteği yapılıp mevcut pilin yenisiyle değişmesi yapılmalı. Ziraat Bankası OGS cihazı gibi olanlar (kalın olan) 3.6V kalem pille çalışıyor. Bunu açıp pili çıkartmadan takviye yapıp pili değiştirebilirsiniz. Geçişlerde uyarı sesinin zayıflaması ve/veya sesin tonunun değişmesi pilin zayıfladığını gösteriyor. İş Bankası OGS cihazı gibi ince modellerde bubi tuzağı gibi bir düzenek var. Cihaz açıldığında pil kontağı açılıyor ve cihaz hafızasını siliyor. Bu nedenle bu tipteki cihazların pil değişimi yapılamıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201411 yıl comment_274394 Ben HGS de sıkıntı olduğunu duymuştum bu yüzden OGS kullanmaya devam etmekteyim, hiç bir sıkıntı yaşamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201411 yıl comment_274538 Benim HGS çoğunlukla okumuyor ama okumasada plakadan sorunsuz işlem yapıyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın