Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201313 yıl comment_152138 kullandığım otomatiklerin hepsi öyleydi. Anlamsız bulduğum P konumuna zorlaması değil, kapı açıkken yürümesi ama yine de geri kaydırması, yani N'de mi D'de mi? D'deyse nasıl geri kaydırıyor, N'deyse nasıl yürüyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201313 yıl comment_152142 Anlamsız bulduğum P konumuna zorlaması değil, kapı açıkken yürümesi ama yine de geri kaydırması, yani N'de mi D'de mi? D'deyse nasıl geri kaydırıyor, N'deyse nasıl yürüyor? önceki mesajların tamamını okumamıştım abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201313 yıl comment_152228 Powershift' te tork konvertörü olmadığı için yokuşta geri kaydırır. Hill holder' in kapı ile bir alakası olmadığını düşünüyorum. Acaba fren basıncını tam uygulamamış olabilir misiniz? Hill holder' in devreye girmesi için fren pedalının en alt konumda olması gerekli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201313 yıl comment_152247 Powershift' te tork konvertörü olmadığı için yokuşta geri kaydırır. Hill holder' in kapı ile bir alakası olmadığını düşünüyorum. Acaba fren basıncını tam uygulamamış olabilir misiniz? Hill holder' in devreye girmesi için fren pedalının en alt konumda olması gerekli. Cok kez denedim,pedal en alt konumda olmadan da devreye giriyor... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın