Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201313 yıl comment_165044 Dpf'nin yanma riski mi varmış? Benim bildiğim en fazla tıkanıyor. Yüksek sıcaklığa zaten rejenerasyon için çıkıyor da fazla ısınmasına karşı önlem almışlardır diye tahmin ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201313 yıl comment_165045 Dpf'nin yanma riski mi varmış? Benim bildiğim en fazla tıkanıyor. Yüksek sıcaklığa zaten rejenerasyon için çıkıyor da fazla ısınmasına karşı önlem almışlardır diye tahmin ediyorum. Yanmaz mı Arabanı bile yakabilir dolaylı olarak! Klavuzda detaylar mevcut Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201313 yıl comment_165116 Dpf'nin yanma riski mi varmış? Benim bildiğim en fazla tıkanıyor. Yüksek sıcaklığa zaten rejenerasyon için çıkıyor da fazla ısınmasına karşı önlem almışlardır diye tahmin ediyorum. Illaki önlem alınmıştır ama yazılım sonrası daha yüksek bir ısıya ulaştığı için yanma riski yüksek mis.adam vw nin yazılım larini yapıyor ( abt ) .iddasi boyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201313 yıl comment_165129 Performans için motoru riske atmanın bir anlamı yok, daha çok performans isteyen varsa hiç riske girmeden buyursun EB alsın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201313 yıl comment_165134 Eb de alsam performans olarak farkli olmasını isterim.modifiye candır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201313 yıl comment_165135 Performans için motoru riske atmanın bir anlamı yok, daha çok performans isteyen varsa hiç riske girmeden buyursun EB alsın. Reklam kokan hareketler bunlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201313 yıl comment_165160 Eb de alsam performans olarak farkli olmasını isterim.modifiye candır. Modifiye motoru riske atacaksa varsın hiç olmasın, hem ecoboost'un modifiyeye pek ihtiyacı yok.Modifiye olacaksa araç üzerinde bir sürü modifiye edilecek başka yerler var. Reklam kokan hareketler bunlar Gerçeklerin de reklamı olur.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201313 yıl comment_165163 Modifiye motoru riske atacaksa varsın hiç olmasın, hem ecoboost'un modifiyeye pek ihtiyacı yok.Modifiye olacaksa araç üzerinde bir sürü modifiye edilecek başka yerler var. Reklam kokan hareketler bunlar Gerçeklerin de reklamı olur.. Ecoboostum olmasını isterdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201313 yıl comment_165165 Ecoboostum olmasını isterdim Kim engelliyor seni? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201313 yıl comment_165169 Kim engelliyor seni? Cem Abi, o kadar yerinde vurgulamalar yapıyorsun ki bittim yemin ederim.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201313 yıl comment_165170 Kim engelliyor seni? Fazla yaptığım kilometreler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201313 yıl comment_165173 Fazla yaptığım kilometreler Çağlar sana bir hesap yapsın anında değiştirirsin arabayı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201313 yıl comment_165176 Çağlar sana bir hesap yapsın anında değiştirirsin arabayı... Yıl sonuna kadar benim araç 60.000 km olur o zaman değiştirecem kısmet olursa Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201313 yıl comment_165178 Yüksek Performans = Düşük motor ömrü Sanmıyorum ki Ferrari'ler Lambo'lar 300.000 km yapıyor. Modifiye düşük bütçe ile yüksek sonuçlar elde etmenin en basit ancak en riskli yolu. Garanti bitince ufukta 116d veya 320d görünmezse "kara tren spek" deneyebilirim ben de Dizel tercih edilmesinin sebebi de yakıt tüketimi saçma derecede yükselmiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201313 yıl Yazar comment_165206 Aracımda yazılım ile birlikte DPF iptali yapılmadı. Yanlızca yazılım yapıldı. Şuana kadar motorda herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Yazılımdan sonra 10000 km daha yol yaptım. Performansa gelince tabikide yazılımsız dizellere göre bir adım önde. Ama yazılımsız bi ecoboost ile kıyaslanamaz tabiki. Yazılım yaptırmak isteyenler unutmasınlar ki sadece aynı beygir gücüne sahip diğer dizel araçlara göre performans kazanacaklar. Bana sorarsanız yazılımdan memnunmusun diye EVET derim. Ancak şunu da söylemeliyim yazılımdan sonra da sizi geçecek bir çok araba olacaktır. Fazla büyük beklenti içinde olmayın. Aynı beygir gücündeki dizellerden önde olmak isterseniz yaptırın. Bir de jant lastik değiştirirseniz performans kaybedeceğinizi unutmayın. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın