Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 1.6 Tdci 115 Hp Chip Tunning Uygulaması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yeterince yola aktarılıyor merak etme :) Ben hiç kayıp olmadan aktarmasını istiyorum :)

Pzero nero ve Rosso'ları çok övüyorlardı lastikleri de değiştirecek olursanız göz atın bence :)

Frenlere bir müdahale planı var mı?

• Yanıt 170
  • Görüntüleme 61k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Geçen gün yolda gördüm galiba, ama benzetmiş de olabilirim...  

• Bekir Gülcü
    Bekir Gülcü

Merhaba Focus Severler.   Herkesin merakla beklediği 1.6 Dizel motora chiptunning uygulamasını dün gerçekleştirdim. Bir takım aksilikler ve zorluklar olsa da başarı ile sonuçlandırdık.   Chip tunn

• Servet Ö.
    Servet Ö.

Guc kazanmak icin yapilan seyin sonucunda yakit azalmaz. Yakit tasarrufu saglar diyen insanlara ve hatta firmalara guvenmeyin. Cunku fizik kanunlarina uymuyoruz demek oluyor. Yakit tasarrufu saglamak

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yok şuanda frenlerin durumu iyi. balatalar 15000 km önce değişmişti, yarı bile olmamıştır. Normal fren sisteminin dışında başka bir müdahale yapmayı düşünmüyorum. 

Lastik ebatları ile de oynamayı düşünmüyorum şuanda. çünkü beğendiğim orjinal OZ marka jant  iK8JuuO.jpg

ve lastikler 5000 TL yi buluyor.Ama (Eibach) yay takmayı düşünüyorum yakın bi zamanda.

Yanıtlama zamanı:

Merhaba Focus Severler.

Herkesin merakla beklediği 1.6 Dizel motora chiptunning uygulamasını dün gerçekleştirdim. Bir takım aksilikler ve zorluklar olsa da başarı ile sonuçlandırdık.

Chip tunning uygulamasından önce araca Dyno testi yaptık. Testin sonuçlarını paylaşacağım sizlerle. Yazılımdan sonraki Dyno testini ise pazartesi veya salı günü yapacağım onunda sonuçlarını paylaşacağım. Ve öncesi-sonrası kıyaslamasını göreceğiz.

Merhabalar,

Uygulama yapilali 3 hafta olmuş nerdeyse şuan ki durum nedir ?

Yanıtlama zamanı:

3 hafta olmuş

hakket ten chipi yapan kayboluyor :)

forumdan biriside 1.0 'a chip yaptırmıştı sanırım ...  onun da pek sesi çıkmıyor ... 

Yanıtlama zamanı:

hakket ten chipi yapan kayboluyor :)

forumdan biriside 1.0 'a chip yaptırmıştı sanırım ...  onun da pek sesi çıkmıyor ... 

1.0 eb den sonra kendimede yazılım yaptırdım :) ameliyat olmuştum. Tekrardan buralardayım 

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun, hoş geldin, nasıl şimdi daha iyi kaçıyor musun?

teşekkürler hocam. hoş bulduk...Szilerin eline düşünce yaptığınız yorumlara inanmaktan başka çare yok. Her ne kadar annem ve babam da doktor olsada, dikey pozisyondan yatay pozisyona geçince; direksiyonunuza ne kadar güvensenizde, işler sakat :D

daha kaçamıyorum hocam :) omuz atroskopisi... 2 ay daha servisde kalacağım. klasik askerlerin bakım vakti... ama daha iyi kaçacakmışım 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Merhabalar,

Uygulama yapilali 3 hafta olmuş nerdeyse şuan ki durum nedir ?

Merhaba arkadaşım.

Chip den sonra herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmadım henüz. Bu haline çok alıştım. Eski haline dönsem arabadan soğurum belkide :)

Bir de boya koruma yaptırdım geçen gün. arabayı alalı neredeyse2 yıl oluyor. kılcal çizikler de çok gözüme batmıştı. şimdi yeni gibi oldu. 

yani herşey yolunda arkadaşlar.  ^_^

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bekir bey merhaba.yazilim yaptirirken partikul filteresini iptal ettirdiniz mi acaba? Ben bunun gerekli olduğunu soyleyen ve yazilimda iyi bir yerde olduğunu idda eden biriyle tanistim ve filtreyi iptal etmeden dizelde yazilim yapnam diyor.kafam karisti açıkçası

Yanıtlama zamanı:

DPF iptal edilmeden de yapılabiliyor, ancak büyük bir fark istiyorsanız DPF iptali gerekli çünkü tıkanıyor.
DPF iptalinden bir süre sonra da bizim akciğerler tıkanyor... 
Yanıtlama zamanı:

Dpf yazilim olmayan bir araçta 1000 derece ısıya ulasiyomumus.motora yaxilimda eklenince dpf daha fazla isinip yanma riski daha fazla artar imiş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.