Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201313 yıl comment_149996 Sabah aracı çalıştırmadan önce vites geçişi normaldi çalıştırdım vites geçmedi şu anda servisten ulaşıyorum sizlere şanzumanı indirceklermiş baskı balatadan sıkıntı olabilir dediler ücreti 1300-1400tl imiş fakat ben kırmızı ışıkta bile vitesi boşa alıp ayağımı debriyajdan çekerim bilemedim bilen var mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201313 yıl comment_149997 2012 model garantideki araçta olan bir sorun için para talep ediyorlarsa her şartta önce garantiden onarım talebinde bulunun! Geçmiş olsun! Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201313 yıl Yazar comment_149999 Teşekkür ederim şanzumanı indiriyorlar kullanıcı hatası mı değil mi çıkarmış ortaya fotograf çekeceklermiş bende garantiye zorladım bakalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201313 yıl comment_150023 şanzımanınız kilitlenmiş kullanıcı hatası yani yokuşta viteste el freni çekilmemiş halde şanzımana dayatılmış tekerlek yükü esnasında kontak basmadan vites değiştirmişsiniz.. şanzıman sökülünce kendiliğinden problem çözülecektir(tabi bu durum içeride bir dişli veya senkromençin deformasyonuna yol açmamış ise ) geçmiş olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201313 yıl comment_150025 rampa hafif de olsa el frenini unutmamak lazım. donması şanzımanın gitmesinden iyidir bence. geçen başıma geldi aracı viteste bırakmıştım, rampa da fazla değildi, araba yavaştan gitmeye başladı zor attım içeri kendimi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201313 yıl Yazar comment_150026 garanti kapsamı içinde yapılıyor baskı balata yayı kırılmış, baskı balatada bi sıkıntı yok bu arada bakımını da yaptırdım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201313 yıl comment_150032 Hadi geçmiş olsun masraf çıkmaması sevindirici.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201313 yıl comment_150045 Geçmiş olsun. Garantiden yapılması iyi. Az para değil çünki. Focuslarda benim sevmediğim tarafı ise Geri vitese atarken bazen tam geçmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201313 yıl comment_150050 Geçmiş olsun. Garantiden yapılması iyi. Az para değil çünki. Focuslarda benim sevmediğim tarafı ise Geri vitese atarken bazen tam geçmiyor. evet Mevlüt Bey; bir çok focus kullanıcısının ortak şikayeti 1 ve geri vites geçişi. ama tüm herkesin aksine ben ise geri vites sorununu bu güne dek hiç yaşamamış biri olarak kendimi bu konu da şanslı hissediyorum. lakin benim vites konusunda tek sıkıntım 3 ten 4'e geçişlerde nadiren de olsa takılma tarzı bir sıkıntıydı. onuda vites kol yuvası ve vites halatını garantiden değiştirerek çözdüm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201313 yıl comment_150051 Geçmiş olsun. Garantiden yapılması iyi. Az para değil çünki. Focuslarda benim sevmediğim tarafı ise Geri vitese atarken bazen tam geçmiyor. abi vites geçmemesi bence alışkanlık ve dizayn sorunu, bizim focuslarda..sizdeki direk geçiyor sanırım.. 1-2 kere bende yaşadım..vites biraz yüksekte..mandal da kısa..o kromajlı kısımın yüksekliği 4 ise 5 cm olsa, yukarı kaldırınca iş biterdi ama mandal şu haliyle iyice yukarı kaldırmak için çabalamanız gerekiyor..en yukarıda olduğuna emin olmak gerekiyor, geriye takmadan önce.. biladerde ki 2010 focusu bende çok kullandım hiç sıkıntımız olmadı Şubat 14, 201313 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201313 yıl comment_150056 6 ileri bir geride hiç bugüne kadar sıkıntı yaşamadım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201313 yıl comment_150058 Çok nadir 1'e takarken sıkıntı yaşadım ancak sürekli bir şey değil diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201313 yıl comment_150060 Geçmiş olsun. Garantiden yapılması iyi. Az para değil çünki. Focuslarda benim sevmediğim tarafı ise Geri vitese atarken bazen tam geçmiyor. bende sadece bende mı oluyor diye düşünüyordum.. Bazen geçmiyor debriyaj da tazelesen olmuyor. 1. vitese takıp az gaz verip tekrar geriye alıyorum. Bazende sanki debriyaja basmıyormuş gibi garcc Sesi yapıyor.. Çok sinir bozucu.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın