Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kim Ne Derse Desin Focus Bir Sevdadır

Featured Replies

• Yanıt 62
  • Görüntüleme 9,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nihat Abukan
    Nihat Abukan

6. da gitti gibi, yarın sözümüz üzere teslimat ve satış işlemi yapılacak.

• Tabii senin katkıların olmasa ford son 10 yılın satış liderliğini nasıl elinde tutacaktı...  En şık sanki sonuncu olan

• Nihat Abukan
    Nihat Abukan

Ticari amaçlı hiçbir zaman düşünmedim ama hiçbirinde de zarar etmedim.Çevremdekiler ne kadar titiz olduğumu çok iyi bilir, fazla yıpratmadan satar mümkünse daha üst modelini almaya çalışıyorum o kadar

Yanıtlama zamanı:

Ne yaptın Nihat abi aracı sattın mı yoksa hayırlı olsun :) 

Yanıtlama zamanı:

Benim de son 3 aracım Focus HB ^_^

Focus 1 

Focus 2.5

Focus 3

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hayırlısı olsun Nihat abi kim aldı bizden biri mi :)

Amin Serdar, yok forum harici bir arkadaş aldı. :)

Bilemedim sevineyim mi üzüleyim mi...!?

Hocam neler düşündüğünüzü gayet iyi anlıyorum ama her an yeni bir sürprizle karşınıza çıkabilirim. ;)

Ne yaptın Nihat abi aracı sattın mı yoksa hayırlı olsun :)

Satıldı diye sözleştik, iki ayrı alıcı arkadaş varken 3. arkadaşa sürpriz bir şekilde verdim gitti.Sanırım diğer iki arkadaşta da kırgınlık oluştu, bu nedenle bende müteessir  oldum desem yeridir.Umarım hayırlısı olur...

Yanıtlama zamanı:

Amin Serdar, yok forum harici bir arkadaş aldı. :)

Hocam neler düşündüğünüzü gayet iyi anlıyorum ama her an yeni bir sürprizle karşınıza çıkabilirim. ;)

Satıldı diye sözleştik, iki ayrı alıcı arkadaş varken 3. arkadaşa sürpriz bir şekilde verdim gitti.Sanırım diğer iki arkadaşta da kırgınlık oluştu, bu nedenle bende müteessir  oldum desem yeridir.Umarım hayırlısı olur...

kaca verdin abi aceba.bizim araba icinde musterler falan var takas seçenekleri falan varda fiyatta anlasamadik bakalim hayirlisi olsun
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

46000'e

Yanıtlama zamanı:

46000'e

anladim bende zaten arayanlara en son46 dedim..hayırlı olsun şimdi hangi arabayi almayi düşünüyorsun abi bir marka var mi aklında
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

anladim bende zaten arayanlara en son46 dedim..hayırlı olsun şimdi hangi arabayi almayi düşünüyorsun abi bir marka var mi aklında

Çağlar nasipse yarın bu konuyu forumda ayrıca açmayı düşünüyorum, aklımda bazı araçlar var ama yine Focus bunların içinde.Arkadaşların düşünce ve tavsiyelerini alma düşüncesindeyim..

Yanıtlama zamanı:

Abi biraz bekle focus 3.5 çıksın onun titanyum  X paketlisini al.... :) Şaka bir yana hayırlı olsun.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abi biraz bekle focus 3.5 çıksın onun titanyum  X paketlisini al.... :) Şaka bir yana hayırlı olsun.

Amin çok teşekkür ederim Oğuz... :)

Yanıtlama zamanı:

hayırlı olsun abi..

bende babama arabayı satalım altın a yatırım yapalım diyorum ama oralı olmadı...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hayırlı olsun abi..

bende babama arabayı satalım altın a yatırım yapalım diyorum ama oralı olmadı...

Sağol Onur, aslında altına yatırım iyi fikir.. :)

Yanıtlama zamanı:

Çağlar nasipse yarın bu konuyu forumda ayrıca açmayı düşünüyorum, aklımda bazı araçlar var ama yine Focus bunların içinde.Arkadaşların düşünce ve tavsiyelerini alma düşüncesindeyim..

iyi olur valla bende satabilirsem bakalım bana da fikir olur ,ama benim aklımdan ilk geçen araçlar kendim için yani focus 3 style plus dizel ,focus 2.5 titanyum dizel eski aracım,yeni kasa astra hb  1.3cdtı,golf dizel

hayırlı olsun abi..

valla altın işi bu aralar çok riskli piyasa karışık neyin ne olacağı belli olmaz !

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben genişlik bakımından süperb diye düşünüyorum ama gönlüm hep Focus Titanium X'lerden yana.. :)

Yanıtlama zamanı:

Ben genişlik bakımından süperb diye düşünüyorum ama gönlüm hep Focus Titanium X'lerden yana.. :)

superb de güzel araba düşünülebilir yani heleki yeni kasa full donanım daha da iyi olur  ,benim de gönlüm hep focustan yana valla...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.