Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Ile Yaşadığım Sorunlar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

yöneticiden böyle bir haraket beklemezdim,demek daica logan ha :D bu kavgada söylenmez :P

dacia clubu kursaydın bari :P:D

• Yanıt 85
  • Görüntüleme 14,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Bütün forumu ve konuları aman bizim arabamız ne güzel araba diye dolduracak değiliz. Sorun ve sıkıntıları paylaşıyoruz zaten. Önemli olan iyi niyet. 1.0 aracında vardır sıkıntıları veya zamanla olabil

• S.Velid Demir
    S.Velid Demir

Basit sorunlar için basit çözümler ; - Klimanın içinden gelen tıkırtının klima aksamıyla bir alakası yok emin olun. klima çıkış mazgallarını sökerler en fazla araya naylon parça sıkıştırıp sesi keser

• Bugün bagaj kilidi geldi ve serviste halledildi. Artık benim de kapandığı zaman açılabilen bagaj kapısına sahip bir Focus 3'üm var yuppiii Bir de daha önce teklif edilen ama kabul etmediğim ücretsiz

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş Olsun Hocam,Sorun Sıkıntı Herkeste Var,Örneğin; Benim Değil Stabilize De Asfalt Yolda Giderken Bile El Freni,Ön Cam Sensörlerin Oradaki Plastik Ses Yapıyordu Ayrıca Ben Arka Sağ Kapıdan Ses Geliyor Zannederken Arka Tampondan Gelen Sesi De Serviste Hallettiler,Üretimle İlgili Ufak Tefek İşçilik Hatalarını Görmüyorum Size De Tavsiyem Siz de Görmemeye Başlayın Ve Canınızı Sıkan Kısımları Servise Bırakın Yine En İyisini En İyi Bir Şekilde Onlar Yapacaklardır...

Yanıtlama zamanı:
ne yapabilir firma ?

Daha titiz bir üretim ve daha güzel bir kalite/son kontrol işlemi yapabilir mesela...

Yanıtlama zamanı:
Daha titiz bir üretim ve daha güzel bir kalite/son kontrol işlemi yapabilir mesela...

dediğin doğruda,peki ya maliyet nolucak ???

şimdi bile 51 lira vermek zorumuza giderken,60 lira verebilecekmiyiz ;)

Yanıtlama zamanı:
dediğin doğruda,peki ya maliyet nolucak ???

şimdi bile 51 lira vermek zorumuza giderken,60 lira verebilecekmiyiz ;)

Zaten bu iş için ford insanlara para veriyor. Kulaklarını çekecek daha dikkatli işlerini yapacaklar o kadar.

Yanıtlama zamanı:
Zaten bu iş için ford insanlara para veriyor. Kulaklarını çekecek daha dikkatli işlerini yapacaklar o kadar.

bence yanlış düşünüyosun,

ford onlara malzemeyi veriyo , onlar o malzeme üzerinden işlerini yapıyolar :D

ki devir maliyet,rekabet devri,en dandik malzemelerle güzel işler çıkartıyo adamlar,takdir etmemiz lazım aslında :P

Yanıtlama zamanı:
bence yanlış düşünüyosun,

ford onlara malzemeyi veriyo , onlar o malzeme üzerinden işlerini yapıyolar :D

ki devir maliyet,rekabet devri,en dandik malzemelerle güzel işler çıkartıyo adamlar,takdir etmemiz lazım aslında :P

Murat kardeşim, ford dan para alıyormusun? Doğru söyle ama... :)

Yanıtlama zamanı:

öğle yemeği+ssk+akbil :muha: bunada şükür  hahaha,

bugün ford ile ilgili çok pozitif şeyler düşünüyorum,ne yaparsanız yapın atıp tutmayacağım :P:D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Murat kardeşim, ford dan para alıyormusun? Doğru söyle ama... :)

Murat deyince ben de bir an üzerime alındım.Ama adaşımaymış.  O para alıyor ama ben almıyorum :) Ya aslına bakarsanız ben şöyle düşünüyorum. 10 liraya da araç alsak, 100 bine de alsak montaj ve işçilik hatalarına dikkat etmek zorundalar bence.  10 liralık bir araç aldığımızda neden yumuşak plastik malzeme değil de sert plastik kullanmışlar deme hakkımız yok. Neden bu araçta ESP, 12 hava yastığı yok diyemeyiz. Amaaa kaç liralık mal olursa olsun kalitesiz malzemeyle bile yapsalar doğru montaj yapmak zorundalar. Zaten bu araçlar kalite kontrol sürecinden geçmiyor mu? Doğru takip edecekler süreci. Personeli denetleyecekler. Herkes işini doğru yapacak.

öğle yemeği+ssk+akbil :muha: bunada şükür  hahaha,

bugün ford ile ilgili çok pozitif şeyler düşünüyorum,ne yaparsanız yapın atıp tutmayacağım :P:D

Ne oldu ya, bugün ford özel tekliflerde mi bulundu yoksa ? :P

Murat U. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

vallah billah para falan almıyom forddada çalışan hiç akrabam,arkadaşım bilem yok,linç mi ettirceniz beni burda :D

daha o benden para alıo bakımlarda, aslında bu kadar yalakalığa bir bakım hediye ederler belki hahaha,google de görecekmi bizi :D

Yanıtlama zamanı:

Sıkıntılarınızın pek çoğu bizim arabalarda da var. Ön camın oradan sağ kapı tarafından ses geliyor. Sağ arka kapı üzerinde tavan döşemesi hafif kusurlu bakınsam montajda simetrik olmayan yerler kesin bulurum. Ama bakmıyorum, görmüyorum ve rahatım, mutluyum. Bu arada aks keçesinden yağda kaçırıyormuş gittim bakmışlar yapmışlar. Silkeleme vardı yazılım yüklediler çözüldü. Çalışmayan kısımlar hariç gerisini boş verin derim. Mercedes de olsa istedikten sonra bu hataları her arabada bulabilirim. Bagajıda ayarlatın bence. Kim bagajın içindeki bağlantılara bakıp araba alıyorsa sizinkini almasın başkası alır.

Yanıtlama zamanı:

günün en güzel cevabını veriyorum,focusunuza gözünüzle değil,kalp gözünüzle bakın kardeşim,sevin okşayın :D haydi forda inat :zha:

Yanıtlama zamanı:
Aslında şöyle aracı aldığımızda 1 aylık deneme süresi olsaydı ne hoş olurdu. Acaba görür müyüz bir gün böylesi güzel günleri

Bizim sahtekar otomobil firmaları olduğu sürece öyle bir şey imkansız. Ama aklıma gelen şey, alacağın aracı bir haftalığına kiralamak - eğer kiralık varsa tabi ki-  

Yanıtlama zamanı:
günün en güzel cevabını veriyorum,focusunuza gözünüzle değil,kalp gözünüzle bakın kardeşim,sevin okşayın :D haydi forda inat :zha:

murat forda inat polyanna mı olalım ya. :kıhkıh:

hocam geçmiş olsun 

umarım sorunlarınız kısa zamanda çözülür 

benim arabanın aks keçesi 5 kez söküldü takıldı

sökülür eskisi gibi olmaz bozulur diye düşünmeyin 

arabayı satarken de boya değerlerine bakarlar merak etmeyin 

bagaj içine kimse bakmaz hem satmayı düşünmüyorsunuz 

güzel motor güzel donanım kazasız belasız kullanın 

aracınızı da çok fazla dinlemeyin :) sonuçta kul yapısı :) bozulur tıkırdar 

benim arabayı dinleseniz eminim benim arabada da bu tür sesler bulursunuz 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.