Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145826 yöneticiden böyle bir haraket beklemezdim,demek daica logan ha bu kavgada söylenmez dacia clubu kursaydın bari Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145835 Geçmiş Olsun Hocam,Sorun Sıkıntı Herkeste Var,Örneğin; Benim Değil Stabilize De Asfalt Yolda Giderken Bile El Freni,Ön Cam Sensörlerin Oradaki Plastik Ses Yapıyordu Ayrıca Ben Arka Sağ Kapıdan Ses Geliyor Zannederken Arka Tampondan Gelen Sesi De Serviste Hallettiler,Üretimle İlgili Ufak Tefek İşçilik Hatalarını Görmüyorum Size De Tavsiyem Siz de Görmemeye Başlayın Ve Canınızı Sıkan Kısımları Servise Bırakın Yine En İyisini En İyi Bir Şekilde Onlar Yapacaklardır... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145838 ne yapabilir firma ? Daha titiz bir üretim ve daha güzel bir kalite/son kontrol işlemi yapabilir mesela... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145840 Daha titiz bir üretim ve daha güzel bir kalite/son kontrol işlemi yapabilir mesela... dediğin doğruda,peki ya maliyet nolucak ??? şimdi bile 51 lira vermek zorumuza giderken,60 lira verebilecekmiyiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145842 ne yapabilir firma ? Daha titiz bir üretim ve daha güzel bir kalite/son kontrol işlemi yapabilir mesela... O ayrı birşey konumuz apayrı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145843 dediğin doğruda,peki ya maliyet nolucak ??? şimdi bile 51 lira vermek zorumuza giderken,60 lira verebilecekmiyiz Zaten bu iş için ford insanlara para veriyor. Kulaklarını çekecek daha dikkatli işlerini yapacaklar o kadar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145845 Zaten bu iş için ford insanlara para veriyor. Kulaklarını çekecek daha dikkatli işlerini yapacaklar o kadar. bence yanlış düşünüyosun, ford onlara malzemeyi veriyo , onlar o malzeme üzerinden işlerini yapıyolar ki devir maliyet,rekabet devri,en dandik malzemelerle güzel işler çıkartıyo adamlar,takdir etmemiz lazım aslında Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145846 bence yanlış düşünüyosun, ford onlara malzemeyi veriyo , onlar o malzeme üzerinden işlerini yapıyolar ki devir maliyet,rekabet devri,en dandik malzemelerle güzel işler çıkartıyo adamlar,takdir etmemiz lazım aslında Murat kardeşim, ford dan para alıyormusun? Doğru söyle ama... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145850 öğle yemeği+ssk+akbil bunada şükür hahaha, bugün ford ile ilgili çok pozitif şeyler düşünüyorum,ne yaparsanız yapın atıp tutmayacağım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl Yazar comment_145852 Murat kardeşim, ford dan para alıyormusun? Doğru söyle ama... Murat deyince ben de bir an üzerime alındım.Ama adaşımaymış. O para alıyor ama ben almıyorum Ya aslına bakarsanız ben şöyle düşünüyorum. 10 liraya da araç alsak, 100 bine de alsak montaj ve işçilik hatalarına dikkat etmek zorundalar bence. 10 liralık bir araç aldığımızda neden yumuşak plastik malzeme değil de sert plastik kullanmışlar deme hakkımız yok. Neden bu araçta ESP, 12 hava yastığı yok diyemeyiz. Amaaa kaç liralık mal olursa olsun kalitesiz malzemeyle bile yapsalar doğru montaj yapmak zorundalar. Zaten bu araçlar kalite kontrol sürecinden geçmiyor mu? Doğru takip edecekler süreci. Personeli denetleyecekler. Herkes işini doğru yapacak. öğle yemeği+ssk+akbil bunada şükür hahaha, bugün ford ile ilgili çok pozitif şeyler düşünüyorum,ne yaparsanız yapın atıp tutmayacağım Ne oldu ya, bugün ford özel tekliflerde mi bulundu yoksa ? Ocak 21, 201313 yıl Murat U. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145855 vallah billah para falan almıyom forddada çalışan hiç akrabam,arkadaşım bilem yok,linç mi ettirceniz beni burda daha o benden para alıo bakımlarda, aslında bu kadar yalakalığa bir bakım hediye ederler belki hahaha,google de görecekmi bizi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145856 Sıkıntılarınızın pek çoğu bizim arabalarda da var. Ön camın oradan sağ kapı tarafından ses geliyor. Sağ arka kapı üzerinde tavan döşemesi hafif kusurlu bakınsam montajda simetrik olmayan yerler kesin bulurum. Ama bakmıyorum, görmüyorum ve rahatım, mutluyum. Bu arada aks keçesinden yağda kaçırıyormuş gittim bakmışlar yapmışlar. Silkeleme vardı yazılım yüklediler çözüldü. Çalışmayan kısımlar hariç gerisini boş verin derim. Mercedes de olsa istedikten sonra bu hataları her arabada bulabilirim. Bagajıda ayarlatın bence. Kim bagajın içindeki bağlantılara bakıp araba alıyorsa sizinkini almasın başkası alır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145858 günün en güzel cevabını veriyorum,focusunuza gözünüzle değil,kalp gözünüzle bakın kardeşim,sevin okşayın haydi forda inat Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145870 Aslında şöyle aracı aldığımızda 1 aylık deneme süresi olsaydı ne hoş olurdu. Acaba görür müyüz bir gün böylesi güzel günleri Bizim sahtekar otomobil firmaları olduğu sürece öyle bir şey imkansız. Ama aklıma gelen şey, alacağın aracı bir haftalığına kiralamak - eğer kiralık varsa tabi ki- Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145874 günün en güzel cevabını veriyorum,focusunuza gözünüzle değil,kalp gözünüzle bakın kardeşim,sevin okşayın haydi forda inat murat forda inat polyanna mı olalım ya. hocam geçmiş olsun umarım sorunlarınız kısa zamanda çözülür benim arabanın aks keçesi 5 kez söküldü takıldı sökülür eskisi gibi olmaz bozulur diye düşünmeyin arabayı satarken de boya değerlerine bakarlar merak etmeyin bagaj içine kimse bakmaz hem satmayı düşünmüyorsunuz güzel motor güzel donanım kazasız belasız kullanın aracınızı da çok fazla dinlemeyin sonuçta kul yapısı bozulur tıkırdar benim arabayı dinleseniz eminim benim arabada da bu tür sesler bulursunuz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın