Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl comment_35481 Benim de pek dikkatimi çekmedi, ama pek ses dinleyen biri de değilim. Tevfik'in önerisi ile Bocelli dinliyorum... Alttaki mesaja sonradan cevaptır, almaz mıyım, özellikle "Sogno" hem parça hem albüm olarak favorim. Trafik daha bir tahammül edilir hale geliyor!! Aralık 7, 201114 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl comment_35483 Teşekürler doktorum...umarım keyif alıyorsunuzdur.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl Yazar comment_35484 Hergün binen sizlersiniz Olmadı Focus III'ümüz allah daha iyilerini nasip etsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl Yazar comment_35485 Depoyu dün dolduran biri olarak bugün deniyim bakalım bende var mı. biraz eksilsin ondan sonra dene ama tam doluyken ses yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl Yazar comment_35489 geri manevra yaparken kafanız arkadayken dinleyin yada biri kullanırken arkada oturupta dinlemebilirsiniz. bunun çaresi ise depo değişimi olur ancak. oda otosan bir çözüm bulursa Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201114 yıl comment_35522 Bu sesi bende duyduğumu söylemiştim, Bora beyse ben bu tÜr sesleri duymuyorum deyip benim Focus'uma laf atmıştı. "Çakma Focus 3" diye Valla bende duymadım öyle bir ses. Bora kimsenin arabasına Çamur atabilecek durumda değilki. Çin malı focus almış.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201214 yıl comment_51783 yakıt deposundan gelen ses kulağımı tırmalıyor bir çare lutfen... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl comment_52097 focus 3 yakıt deposundan gelen sesler Midesi gurulduyordur.. Aç bırakmayın garibanı. deposunu hep fulleyin. İşin geyik kısmı bir yana sanırım şu atasözlerinide revize etmek gerek.. Su sesi, para sesi kadın sesi söyleminin yanına birde benzin sesi eklemek lazım.. Bu sabah scooter a benzin aldım 4.4/lt olmuş. 50 liraya doldu deposu.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_81008 merhaba arkadaşlar, depodan gelen çalkantıya çözüm bulan var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_81042 Önceki focus 2 aracimdada vardi şimdiki focus 3 üm dede var ayni ses depo çeyrekten biraz aşağiya inene kadar bariz duyuluyor.hani çok fazla sivi tüketirsinizde midenizden lakur lukur sesler gelir ya ayni ona benzetiyorum.Bu sesi duymamak neredeyse imkansiz. Ama duyamayan varsa tavsiyem aracinizi nerdeyse dolu depoyla rampa yukariya geri geri dur kalk şeklinde sürün(hergün bu şekilde garaja girdiğimden biliyorum)o zaman duyarsiniz bu sesi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201214 yıl comment_81140 artık saç/çelik depolar kullanılmıyor, darbe ile katlanacak "akordiyon" yapılı, alaşım (bolca da kevlar var..) gövde aşırı gaz sıkışmasını tahliye eden valfler ve yanmaz,darbeye dayanıklı yakıt borusu vs. ile destekleniyor. deponun içinde gene "dalgakıranlar" var (işin komiği o yapı ses azaltmaktan daha ziyade aldığınız yakıtta olabilecek mekanik kirliliğin emiş pompasına gitmesini engellemek için dizayn edilmiştir) ... peki az dolu-yarı dolu depoda neden daha fazla ses duyuyorum derseniz (açıkçası ben dinlemedim,arabamı pek dinlemem) büyük ihtimal ile depo imalatında artık daha iyi "ses" izolasyonu yapan çelik malzeme kullanmadığımız içindir. anlayacağınız hedef "daha güvenli" araç imal etmek. Ne demek istediğimi şöyle anlatayım ... Ford'un kullandığı ATL - Güvenli Yakıt Hücresi Teknolojisini kullanan bir aracın kaza anı ve sonrası ... videoda göreceğiniz gibi artık ne alev var, ne de yakıt sızıntısı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201214 yıl comment_81719 Bu başlık altında yazılan konulara bende yorumlarımı nacizane eklemeye çalışayım. 2010 model Ful dizel corolla aracımda depodan öyle bir çalkalanma sesi geliyorduki utanıyordum artık Duymak için özel bir çabada sarf etmenizede gerek yoktu. Bunun gibi abuk subuk detaylardan dolayı sıfır aldığım corollayı 10 ay sonra satmıştım.Toyotayada töbe etimm. Şuan kullandığım dizel focus 3 Tit'de böyle bir ses şuana kadar duymadığımı belirteyim. Duysam satardım belki Araçlar bazıları için A noktasından B noktasına götüren makinalar haklısınız, Fakat benim gibiler için sevgili, aşk , yaşam biçimi ve amaçtır. Bu yüzden ful olması aşkın ölmesini önler. Digital klima konusuda bunun görselliğine, işlevselliğine ve konforuna alışan birisi bir daha manuel kullanmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201213 yıl comment_134046 aynı problemi bende yasıyorum,bugune kadar yazılanları okudum ama cözüm anlamında bişey ortaya konamamış sanırım.. servisle gorustugumde bu sorunu yasayan bi musterilerinin daha oldugunu,onun deposunu sokup izolasyon yaptklarını ama dalgakıran olmadıgı için seste hiç bi degişiklik olmadıgını soylediler..p.tesi gunune randevu verdiler bana,p.tesi daha detaylı inceleyeceklermiş.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201313 yıl comment_145071 Merhaba arkadaşlar, Bugün aylar sonra ilk defa depoyu doldurttum. Şehir içi dur kalklarda yakıt deposundan ses geldiğini fark ettim. Uyuz olup servise gittim; F3 'lerde, yakıt deposu içinde ki dalga kıran denilen plakayı kaldırdıklarını, bu sebepten dolayı depodan ses geldiğini bildirdiler. Bu şikayetin son zamanlarda arttığını ve konu ile ilgili bir yenileme olabileceğini bildirdiler. Bunun sebebi de dönen sıcak yakıtın, Yakıt deposuna çok çabuk karışmasını sağlamak amacıyla plakalı depo yapısı boş bir bidona çevrilmiş... Bu sese dikkat eden, rahatsız olan var mı acaba benden başka ??? ( Çok problem etmedim açıkcası bu pahalılıkta depoyu doldurmak pek mümkün olmuyor nasıl olsa ) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın