Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Yakıt Deposundan Ses Gelmesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Benim de pek dikkatimi çekmedi, ama pek ses dinleyen biri de değilim. Tevfik'in önerisi ile Bocelli dinliyorum... :)

Alttaki mesaja sonradan cevaptır, almaz mıyım, özellikle "Sogno" hem parça hem albüm olarak favorim. Trafik daha bir tahammül edilir hale geliyor!!

Cem Boneval tarafından düzenlendi

• Yanıt 96
  • Görüntüleme 28,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• m.ali kırtaş
    m.ali kırtaş

aynı problemi bende yasıyorum,bugune kadar yazılanları okudum ama cözüm anlamında bişey ortaya konamamış sanırım.. servisle gorustugumde bu sorunu yasayan bi musterilerinin daha oldugunu,onun deposu

• Benim de pek dikkatimi çekmedi, ama pek ses dinleyen biri de değilim. Tevfik'in önerisi ile Bocelli dinliyorum... Alttaki mesaja sonradan cevaptır, almaz mıyım, özellikle "Sogno" hem parça hem a

Yanıtlama zamanı:

Teşekürler doktorum...umarım keyif alıyorsunuzdur....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

:) Hergün binen sizlersiniz B)

Olmadı Focus III'ümüz :D

allah daha iyilerini nasip etsin :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Depoyu dün dolduran biri olarak bugün deniyim bakalım bende var mı.

biraz eksilsin ondan sonra dene ama tam doluyken ses yok :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

geri manevra yaparken kafanız arkadayken dinleyin yada biri kullanırken arkada oturupta dinlemebilirsiniz.

bunun çaresi ise depo değişimi olur ancak.

oda otosan bir çözüm bulursa :)

Yanıtlama zamanı:

Bu sesi bende duyduğumu söylemiştim, Bora beyse ben bu tÜr sesleri duymuyorum deyip benim Focus'uma laf atmıştı. "Çakma Focus 3" :kıhkıh: diye

Valla bende duymadım öyle bir ses.

Bora kimsenin arabasına Çamur atabilecek durumda değilki. Çin malı focus almış..

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

kulak tıkacı=servis

Yanıtlama zamanı:

focus 3 yakıt deposundan gelen sesler :)

Midesi gurulduyordur.. Aç bırakmayın garibanı. deposunu hep fulleyin. :D

İşin geyik kısmı bir yana sanırım şu atasözlerinide revize etmek gerek.. Su sesi, para sesi kadın sesi söyleminin yanına birde benzin sesi eklemek lazım.. Bu sabah scooter a benzin aldım 4.4/lt olmuş. 50 liraya doldu deposu.. :(

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhaba arkadaşlar,

depodan gelen çalkantıya çözüm bulan var mı?

Yanıtlama zamanı:

Önceki focus 2 aracimdada vardi şimdiki focus 3 üm dede var ayni ses depo çeyrekten biraz aşağiya inene kadar bariz duyuluyor.hani çok fazla sivi tüketirsinizde midenizden lakur lukur sesler gelir ya ayni ona benzetiyorum.Bu sesi duymamak neredeyse imkansiz.

Ama duyamayan varsa tavsiyem aracinizi nerdeyse dolu depoyla rampa yukariya geri geri dur kalk şeklinde sürün(hergün bu şekilde garaja girdiğimden biliyorum)o zaman duyarsiniz bu sesi

Yanıtlama zamanı:

artık saç/çelik depolar kullanılmıyor, darbe ile katlanacak "akordiyon" yapılı, alaşım (bolca da kevlar var..) gövde aşırı gaz sıkışmasını tahliye eden valfler ve yanmaz,darbeye dayanıklı yakıt borusu vs. ile destekleniyor. deponun içinde gene "dalgakıranlar" var (işin komiği o yapı ses azaltmaktan daha ziyade aldığınız yakıtta olabilecek mekanik kirliliğin emiş pompasına gitmesini engellemek için dizayn edilmiştir) ... peki az dolu-yarı dolu depoda neden daha fazla ses duyuyorum derseniz (açıkçası ben dinlemedim,arabamı pek dinlemem) büyük ihtimal ile depo imalatında artık daha iyi "ses" izolasyonu yapan çelik malzeme kullanmadığımız içindir.

anlayacağınız hedef "daha güvenli" araç imal etmek. Ne demek istediğimi şöyle anlatayım ... Ford'un kullandığı ATL - Güvenli Yakıt Hücresi Teknolojisini kullanan bir aracın kaza anı ve sonrası ... videoda göreceğiniz gibi artık ne alev var, ne de yakıt sızıntısı.

Yanıtlama zamanı:

Bu başlık altında yazılan konulara bende yorumlarımı nacizane eklemeye çalışayım.

2010 model Ful dizel corolla aracımda depodan öyle bir çalkalanma sesi geliyorduki utanıyordum artık :)

Duymak için özel bir çabada sarf etmenizede gerek yoktu.

Bunun gibi abuk subuk detaylardan dolayı sıfır aldığım corollayı 10 ay sonra satmıştım.Toyotayada töbe etimm.

Şuan kullandığım dizel focus 3 Tit'de böyle bir ses şuana kadar duymadığımı belirteyim.

Duysam satardım belki :)

Araçlar bazıları için A noktasından B noktasına götüren makinalar haklısınız,

Fakat benim gibiler için sevgili, aşk , yaşam biçimi ve amaçtır. Bu yüzden ful olması aşkın ölmesini önler.

Digital klima konusuda bunun görselliğine, işlevselliğine ve konforuna alışan birisi bir daha manuel kullanmaz.

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

aynı problemi bende yasıyorum,bugune kadar yazılanları okudum ama cözüm anlamında bişey ortaya konamamış sanırım..

servisle gorustugumde bu sorunu yasayan bi musterilerinin daha oldugunu,onun deposunu sokup izolasyon yaptklarını ama dalgakıran olmadıgı için seste hiç bi degişiklik olmadıgını soylediler..p.tesi gunune randevu verdiler bana,p.tesi daha detaylı inceleyeceklermiş..

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar,

Bugün aylar sonra ilk defa depoyu doldurttum.

Şehir içi dur kalklarda yakıt deposundan ses geldiğini fark ettim.

Uyuz olup servise gittim;

F3 'lerde, yakıt deposu içinde ki dalga kıran denilen plakayı kaldırdıklarını, bu sebepten dolayı depodan ses geldiğini bildirdiler.

Bu şikayetin son zamanlarda arttığını ve konu ile ilgili bir yenileme olabileceğini bildirdiler.

Bunun sebebi de dönen sıcak yakıtın, Yakıt deposuna çok çabuk karışmasını sağlamak amacıyla plakalı depo yapısı boş bir bidona çevrilmiş... :)

Bu sese dikkat eden, rahatsız olan var mı acaba benden başka ???

( Çok problem etmedim açıkcası bu pahalılıkta depoyu doldurmak pek mümkün olmuyor nasıl olsa :) )

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.