Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Yazılım Güncellemeleri Hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

PS ler için değişiklik yaratan bi durum varmı abi.

Araçtan bir şikayetim olmadığı için güncelleme yaptırmadım. Yaptıranların paylaşımlarından vites geçişlerindeki sıkıntıdan dolayı güncelleme ile düzeleceği düşünerek yaptırdıklarını hatırlıyorum....

Erkan rahat ol zaten çok zaruri bir güncelleme gelirse bakımda sormadan yaparalar yada bilgilendirirler...

• Yanıt 132
  • Görüntüleme 47,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bir kere ve umarım ki son kere yazayım: Araç serisinde saptanan ve yazılımla giderilmesi gereken bir aksaklık varsa Ford merkezden teknik servis bülteni yayınlayarak hedef kitleyi ve yapılması gerek

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Evet öyle...   Bakın bu benim arabanın bilgisi     Ancak daha önce de yazdım, yine yazayım: Her yeni güncelleme çıktığında bu aracınıza yüklenecek diye bir zorunluluk ve hizmet yok. Model ser

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Etis genel bir bilgi merkezi, aracınıza özel verileri tutan bir veri tabanı değil. Şasi numarası ile hangi model gamına dahil olduğunuz tespit ediliyor ve ona göre bilgiler aktarılıyor, salt sizin ar

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Benim arabamda da 2. viteste 1000 - 1100 d/d bandında gidemiyorsun. Acayip şekilde tekleme yapıyor. Hadi diyelim ki motorun gücü yetmiyordur. Fakat gazı bıraktığımız zaman kendi verdiği bir miktar gaz ile oldukça stabil gidiyor. Hem de 700-800 d/d civarında oluyor bu arada. Hafif hızlı gitmek gerektiğinde gaza basıyorsun ama silkelenmeye başlıyor. Yani ciddi problem oluyor sıkışık trafikte. Acaba böyle bir sorun yaşayan ve yazılımla falan çözen oldu mu?

Silkelenme başlığının içeriklerini o değil'de ye yazsaydık keşke :)

O zaman haberin olurdu değil mi ! :D

Yanıtlama zamanı:

Acaba böyle bir sorun yaşayan ve yazılımla falan çözen oldu mu?
Ümit büyük oranda yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum, rölantiden yüke geçişteki karışımı zenginleştirme sürecinde aksaklık var bence. 
Yanıtlama zamanı:

Benim arabamda da 2. viteste 1000 - 1100 d/d bandında gidemiyorsun. Acayip şekilde tekleme yapıyor. Hadi diyelim ki motorun gücü yetmiyordur. Fakat gazı bıraktığımız zaman kendi verdiği bir miktar gaz ile oldukça stabil gidiyor. Hem de 700-800 d/d civarında oluyor bu arada. Hafif hızlı gitmek gerektiğinde gaza basıyorsun ama silkelenmeye başlıyor. Yani ciddi problem oluyor sıkışık trafikte. Acaba böyle bir sorun yaşayan ve yazılımla falan çözen oldu mu?

Ümit daha önce paylaşmıştık. Bende de aynı sorun vardı. 15 bakımda güncellediler, artık çok çok az yapıyor. Hatta belki de yapmıyor, ben ayağımı debriyajdan çok hızlı çekmiş oluyorum vs. Güncelleme ile gidiyor yani.  

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
http://imgur.com/Yl4VCTg.png bu resimdeki yuklenmesi gerekenler bnm aracın guncellemeleri.acil yuklenmesi gerekli diyeceğiniz guncellemeler hangisi acaba arkadaşlar!
Yanıtlama zamanı:

Dediğinize göre resimdekilerin pek aciliyeti yok anlaşılan.kırmızı yazılı herhangi bir uyarı yoktu etiste

Yanıtlama zamanı:

Her zaman yazdığımızı yineleyelim:

Aracın işlevselliği açısından önemli ve kaçınılmaz olan güncellemeler servislere bülten ile duyurulur ve bunlar servis tarafından siz talep etseniz de etmeseniz de aracınıza bakım esnasında veya hatta gerekli görülürse geri çağırma ile yüklenir.

Bunların dışındaki güncellemeler ancak aracınızda sorunlu bir durum varsa ve güncellemenin iyileştirici etkisi olduğu düşünülüyorsa yapılır.

Gerisi keyfe keder, uğraşmaya, kafa yormaya değmez.

Cem Boneval tarafından düzenlendi

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

ben yazılım güncellemelerini göremedim şöyle bi yazı var....

''Araç Yazılımı

Araç yazılım bilgisi seçtiğiniz araç için mevcut değildir. Bu bilgiler Kademe V ve seçilen Kademe IV salım sınıfına dahil araçlar için mevcuttur.''
  • 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Geçen hafta kronik hortum değişimi için aracı servise bıraktığımda etiste gösterge ve abs modülünde güncelleme olduğunu güncellemenin de yapılmasını istemiştim, aracı teslim alırken yazılımların güncellendiğini söylemişlerdi, şimdi etisten baktığımda aynı güncellemelerin durduğunu gördüm, 1 haftadan fazla zaman geçti sisteme yansımamış olabilir mi?

Yada servistekiler güncellendi diyip geçiştiriyorlar mı?

Yanıtlama zamanı:

Geçen hafta kronik hortum değişimi için aracı servise bıraktığımda etiste gösterge ve abs modülünde güncelleme olduğunu güncellemenin de yapılmasını istemiştim, aracı teslim alırken yazılımların güncellendiğini söylemişlerdi, şimdi etisten baktığımda aynı güncellemelerin durduğunu gördüm, 1 haftadan fazla zaman geçti sisteme yansımamış olabilir mi?

Yada servistekiler güncellendi diyip geçiştiriyorlar mı?

Yansımamış olabilir. Ayrıca herşeyi yapmış olmayabilirler, acil güncellemeler yoksa bunları dert etmeyin.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Focus 3 ile ilk kışımı geçiriyorum.Ön tekerlekler çok kötü olmamasına ve yolun kuru olmasına rağmen frene birazcık sert bastığım anda Abs devreye giriyor.Acaba bu çabuk devreye girme işine ,güncelleme  çözüm bulur mu?

Yanıtlama zamanı:

Focus 3 ile ilk kışımı geçiriyorum.Ön tekerlekler çok kötü olmamasına ve yolun kuru olmasına rağmen frene birazcık sert bastığım anda Abs devreye giriyor.Acaba bu çabuk devreye girme işine ,güncelleme  çözüm bulur mu?

Kışlık lastik yok değil mi? Güncelleme çözemez çünkü araç yere tutunamıyor haliyle abs giriyor devreye.

Yanıtlama zamanı:

Yakup Bey hızlı cevap için teşekkürler.Ancak dışarıda hava 13 derece iken kuru yolda vızır vızır kayıyor(Abs devreye girdiği için diyorum).Bu sıcaklıkta yaz ya da kış lastiğinin değişmemesi gerekmez mi?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.