Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracın Fiyatı Ve Kendisi Hakkında Düşüncelerinizi Alabilirmiyim

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
siz fotoya bakmadınız galiba aracın iç resimlerinin olduğu fotoya bakarsanız araçta ısıtmalı ön cam olduğunu göreceksiniz ısıtmalı ön cam olan focus titanyumlarda  şuan sunulan titanyumlardan  önce gelmiş demektir ,eğer sonra geldiysede araç tekno pakettir ve yine bu özellikler vardır o zamanki titanyumlarda da zaten aktif sehir içi g.s. ,ısıtmalı ön cam vb. standarttı...otomatik park sistemi sadece opsiyon olarak sunuluyordu ..araçta otomatik park sisteminin olmaması aktıf sehır içi g. sistemi veya ısıtmalı ön camın olmadığı anlamına gelmez ..otomatik park sistemi ayrı satılan bir paketti o zamanlar şimdide smart paketle sunuluyor.bu aracın plus paketten tek eksiği otomatik park ve katlanır aynalar ,fazlalıklarını daha önce saymıştım...bu araçta hem ısıtmalı ön cam hem sehir içi güvenlik sistemi vb özellikler var hemde %100 diyorum .

Isıtmalı ön cam var tamam ben ön park sensörü yerine ön cam yazmışım yanlışlıkla. Ben ikna olmadım, siz de olmadınız. Konuyu uzatmanın bir anlamı olmayacak.

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 5,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Arda kardeşim fiyat çok çok iyi eğer uzun süre kullanacaksınız boya olayına takılmayın sonuçta araç 7 8 yaşına gelip satacağınız zaman boya kimsenin dikkatini çekmeyecek normal karşılanacaktır tabi ki

• Arda Başmak
    Arda Başmak

Aynen abicim ya focus 3 dizel style ler dahi çok hoşuma gidiyor titanium x zaten söz yok Babamın gelmesini heycanla bekliyorum

• Ali Mert Kılıç
    Ali Mert Kılıç

3.500lük hasar çok bişi değil kanaatimde sigorta girince işe farklı meblalar çıkabiliyo dert edilicek bi konu değil bence eğer kontrol ettirilip 1 sorunu çıkmazsa.. ama gösterdiğin style plusta işiniz

Yanıtlama zamanı:

Park sensörü olmayan araçlarda da Aktif Şehir İçi güvenlik sistemi var diyorsanız bilemem

Aktif şehir içi güvenlik sistemi ile ön park sensörünün alakasını anlamadım....

Bu sistem ayna altındaki LİDAR alıcı-vericileri ile çalışıyor.

Park sensörleri sadece otomatik park sistemi için gerekli... 

Yanıtlama zamanı:
Aktif şehir içi güvenlik sistemi ile ön park sensörünün alakasını anlamadım....

Bu sistem ayna altındaki LİDAR alıcı-vericileri ile çalışıyor.

Park sensörleri sadece otomatik park sistemi için gerekli... 

Resimde görüldüğü gibi o araçta Aktif şehir içi güvenlik sistemi standart değil. Sistemin çalışmasından bahsetmiyorum. Aktif şehir içi güvenlik sistemi, Ön ve arka park sensörlerinin de içerisinde bulunduğu pakete eklenmiş. Bu paketi almadan, sadece Aktif şehir içi güvenlik sistemini istiyorum denilebiliyormuydu manuel vitesli araçlarda?

adszmeg.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abilerim yorumlarınız için çok teşekkür ederim fakat üzülerek söylüyorum ki style plus 42 bin tl lik aracın sahibi başkasından kapora almış ve pazartesi işlemleri yapıcaklarmış az bi farkla kacırdık neyse kısmet değilmiş demek istiyorum teşekkürler hepinize

Yanıtlama zamanı:
Resimde görüldüğü gibi o araçta Aktif şehir içi güvenlik sistemi standart değil. Sistemin çalışmasından bahsetmiyorum. Aktif şehir içi güvenlik sistemi, Ön ve arka park sensörlerinin de içerisinde bulunduğu pakete eklenmiş. Bu paketi almadan, sadece Aktif şehir içi güvenlik sistemini istiyorum denilebiliyormuydu manuel vitesli araçlarda?

adszmeg.jpg

birde bu donanımlara bakın 1. foto şuanki titanyum donanım 2. foto ilk gelen titanyum donanım o zaman standarttı aktif ş.içi

ben zaten ilk gelen titanyumlardan bahs ediyorum standart diye bu gönderdiğiniz foto 2012 de  gelen titanyumların donanımıdır daha sonra bu donanımı da değiştirdiler aktif sehir içini tekno pakete koydular.sizin göndermiş olduğunuz fotodaki donanım 2012 nin ortalarında sunuldu ve çok kısa sürdü.aktif şehir içi ile ısıtmalı ön cam her zaman yanyana olmuştur ayrıca.ısıtmalı ön cam olan titanyumda aktif sehir içide var demektir   bu araçtada ısıtmalı ön cam olduğuna göre aktif sehir içide vardır .bu araç sizin göndermiş olduğunuz fotodaki donanıma sahip değil .yüzde 90 ilk gelen titanyum donanıma sahip araç.

ön arka park sensörü zaten otomatik park sisteminin elemanı ben zaten bu arabanın style plustan tek eksiği otomatik park ve katlanır ayna  dedim  ...ayrıca sizin göndermiş olduğunuz fotoda da ısıtmalı ön cam ve aktif sehir içi yan yanadır...

Yanıtlama zamanı:

attachicon.gif1.jpg

attachicon.gif2.jpg   birde bu donanımlara bakın 1. foto şuanki titanyum donanım 2. foto ilk gelen titanyum donanım o zaman standarttı aktif ş.içi

ben zaten ilk gelen titanyumlardan bahs ediyorum standart diye bu gönderdiğiniz foto 2012 de  gelen titanyumların donanımıdır daha sonra bu donanımı da değiştirdiler aktif sehir içini tekno pakete koydular.sizin göndermiş olduğunuz fotodaki donanım 2012 nin ortalarında sunuldu ve çok kısa sürdü.aktif şehir içi ile ısıtmalı ön cam her zaman yanyana olmuştur ayrıca.ısıtmalı ön cam olan titanyumda aktif sehir içide var demektir   bu araçtada ısıtmalı ön cam olduğuna göre aktif sehir içide vardır .bu araç sizin göndermiş olduğunuz fotodaki donanıma sahip değil .yüzde 90 ilk gelen titanyum donanıma sahip araç.

ön arka park sensörü zaten otomatik park sisteminin elemanı ben zaten bu arabanın style plustan tek eksiği otomatik park ve katlanır ayna  dedim  ...ayrıca sizin göndermiş olduğunuz fotoda da ısıtmalı ön cam ve aktif sehir içi yan yanadır...

Tamam Çağlar kardeşim, teşekkürler. Donanımlar çok değişmiş, yetişemiyoruz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.