Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142606 Bugün şehir içinde sol tarafa dogru tatlı bir viraj vardı yaklaşık 40 km hızda viraj çıkışında bi anda arka kapıdan ses geldi ve arka yolcu kapısı açık uyarısı aldım.Araçta sadece ben vardım indim kapadım tekrar karşılaşmadım pek önemsemedim(belki kapatırken tam kapanmamıştır fln diye) ama iyiki arkada fln yolcu yoktu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142608 Çok kötü bir olay gerçekten. Nasıl açılabilir ki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142609 Tam kapanmamış ve virajın etkisiyle biraz daha aralanmış ve araba bunu farketmiş olabilir bence. Kendi kendiliğine mekanik bir zımbırtı açılmaz diye tahmin ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl Yazar comment_142610 Hiç bir fikrim yok daha sonra acaba kilitdemi sorun var dedim bi sorun gözükmüyor.Arkaya geçtim kapı kapalı iken içerden zorladım yine sorun yok nasıl olduysa bi anda oldu Tam kapanmamış ve virajın etkisiyle biraz daha aralanmış ve araba bunu farketmiş olabilir bence. Kendi kendiliğine mekanik bir zımbırtı açılmaz diye tahmin ediyorum. Bende böyle oldugunu düşündüğümden pek önemsemedim zaten virajın tam orta noktasında merkez kaç kuvvetinin max. yerinde açıldı.Ama açılma sesini duydum 2 kademe var galiba aralıklı kaldı kapı tam açılmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142615 Tam kapanmamış ve virajın etkisiyle biraz daha aralanmış ve araba bunu farketmiş olabilir bence. Kendi kendiliğine mekanik bir zımbırtı açılmaz diye tahmin ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142621 Tam kapanmamış olsa ikaz vermesi gerekmez mi ? Servis de inceletin bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142630 Bence virajları daha yavaş dönsün arkadaş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl Yazar comment_142637 Tam kapanmamış olsa ikaz vermesi gerekmez mi ? Servis de inceletin bence Seyir halinde iken bir uyarı almadım.Kapı tam kapalı halden tek kademe kapalı hale geldi o zaman başladı uyarı(tak diye kapı açılma seside duyuldu ama kapı tek kademe kapatırsınız ya oraya kadar açıldı tamamen açılmadı). Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142639 Aman benim gibi çocuğuyla seyehet edenler için çok tedirgin edici bir durum...Gerçi araca binince ilk yaptığım kapı kilit butonuna basmak.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl Solution comment_142640 Korkacak bir durum yok; kapı tam açık bırakılmadıysa; ardına kadar açılmaz içeriden açma yapılmadıkça. Ancak tam oturmadıysa bir kademe açılır ve orada takılı kalır; araç kapı açık uyarısını kapı budura gelince verir; daha önce vermez. Sende olan muhtemelen kapı kapatılırken tam oturmadı; virajı dönerkende bu ilk kademe açıldı ve orda kaldı, dediğim gibi daha fazla açılamaz zaten. FII dede aynı şekilde 2 kademeydi. Test için kapıyı bu konuma getirip omuz atın; açılmadığını göreceksiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl Yazar comment_142641 Korkacak bir durum yok; kapı tam açık bırakılmadıysa; ardına kadar açılmaz içeriden açma yapılmadıkça. Ancak tam oturmadıysa bir kademe açılır ve orada takılı kalır; araç kapı açık uyarısını kapı budura gelince verir; daha önce vermez. Sende olan muhtemelen kapı kapatılırken tam oturmadı; virajı dönerkende bu ilk kademe açıldı ve orda kaldı, dediğim gibi daha fazla açılamaz zaten. FII dede aynı şekilde 2 kademeydi. Test için kapıyı bu konuma getirip omuz atın; açılmadığını göreceksiniz. Bunu denedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142728 Peki F3 lerde araç hareket haline geçince bütün kapıları kilitleyen sistem yok mu ? Daha önceki aracımda araç hareket ettiğinde bütün kapılar kilitleniyordu. Aracı durdurduğum da ya şöför kapısını açarak ya da merkezi kilit düğmesine basarak kilitleri devre dışı bırakmak gerekiyordu. Sistemin adını tam bilemedim şimdi. Merkezi kilit düğmesine basılı tutarak iptal edebiliyorduk. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142730 Peki F3 lerde araç hareket haline geçince bütün kapıları kilitleyen sistem yok mu ? Daha önceki aracımda araç hareket ettiğinde bütün kapılar kilitleniyordu. Aracı durdurduğum da ya şöför kapısını açarak ya da merkezi kilit düğmesine basarak kilitleri devre dışı bırakmak gerekiyordu. Sistemin adını tam bilemedim şimdi. Merkezi kilit düğmesine basılı tutarak iptal edebiliyorduk. Hali hazırda yok. Binince siz basacaksınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl Yazar comment_142735 Gerçi araca binince ilk yaptığım kapı kilit butonuna basmak.... Bundan sonra bende böyle yapıcam artık ne olur ne olmaz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın