Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl comment_142225 Merhaba Aracımın kışlık lastiklerini taktırdıktan bir gün sonra bijonlardan birisinin kabının olmadığını farkettim aslında resimde gördüğünüz bijonlar bijon değil sadece kapak bu kapağın altında bijon var bu kapaklar elle zorlayınca çıkıyor muhtemelen kışlıkları taktırdıktan sonra düştü. Daha öncede bir bijon kapağı vidasıyla düşmüştü. Kapaklar çok kalitesiz yapılmış elle zorlayınca oynamaya başlıyor. Bijon ve kapağın birim fiyatı nedir acaba bilgisi olan varmı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl comment_142230 Bunu servise sormak lazım, bijon kapağının kalitesizliğiye de alakalı bir durum değil, sonuçta üzerindeki elle zorlayınca çıkması gereken bir parça, yani çok sorunlu değil, Benim henüz düşen yok. iki kere sökülüp takılmasına rağmen sorun yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl comment_142234 Hangisi düştü ben göremedim? Serviste 13 + KDV olması lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl Yazar comment_142237 Hangisi düştü ben göremedim? Serviste 13 + KDV olması lazım. Düşen bu resimde yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl comment_142241 Kavram kargaşası var... Focus'larda bijonlar sabittir, somunları çıkar ve lastik öyle değiştirilir. Ayrıca somunlar yaylı, gayet kaliteli imal edilmiş parçalar, çok da yük bindiğinden kalitesiz olmaması gerek. Anladığım kadarı ile sizin bijon somunlarından biri iyi sıkılmadığı için düşmüş. 10 TL'yi geçmez, yedek parçacılarda bulursunuz. Eksik somunla kullanmasanız iyi olur. Ocak 2, 201313 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl Yazar comment_142245 Eksik somunla kullanmıyorum lastikçilerden birinden aldım. Kapağın bu kadar kolay düşmesi şaşırtıcı Kavram kargaşası var... Focus'larda bijonlar sabittir, somunları çıkar ve lastik öğle değiştirilir. Ayruca somunlar yaylı, gayet kaliteli imal edilmiş parçalar, çok da yük bindiğinden kalitesiz olmaması gerek. Anladığım kadarı ile sizin bijon somunlarından biri iyi sıkılmadığı için düşmüş. 10 TL'yi geçmez, yedek parçacılarda bulursunuz. Eksik somunla kullanmasanız iyi olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl comment_142251 Fiyat Ozanın dediği gibiyse iyimiş... 20 tane almaya kalkınca 300tl istiyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl comment_142252 20 tane almaya kalkınca 300tl istiyorlar Toptancısı mı olacaz.. :P Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl comment_142253 Eksik somunla kullanmıyorum lastikçilerden birinden aldım. Kapağın bu kadar kolay düşmesi şaşırtıcı Kapak dediğiniz nedir anlamadım? hayatımda da bijona kapak geçirildiğini duymadım görmedim. Eğer bijonsa; lastikçide adam gibi sıkılmış düzgün montaj yapılmış bijon asla düşmez. Ya sıkmayı unuttu lastikçiniz yada hiç takmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl comment_142255 Hiç lastikleri ellemeyen nasıl belli oluyor 2.5 dan beri bu şekilde Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl comment_142256 20 tane almaya kalkınca 300tl istiyorlar Toptancısı mı olacaz.. :P Sac jantin bijonlari farklı dediler o yüzden alcaktim Eksik somunla kullanmıyorum lastikçilerden birinden aldım. Kapağın bu kadar kolay düşmesi şaşırtıcı Kapak dediğiniz nedir anlamadım? hayatımda da bijona kapak geçirildiğini duymadım görmedim. Eğer bijonsa; lastikçide adam gibi sıkılmış düzgün montaj yapılmış bijon asla düşmez. Ya sıkmayı unuttu lastikçiniz yada hiç takmadı. Olay doğru abi somunlarin anahtarın oturduğu yeri kapak. Zorlayınca veya uygun olmayan janta filan takınacak düşüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl comment_142262 Hiç lastikleri ellemeyen nasıl belli oluyor 2.5 dan beri bu şekilde Bijon kapağı ne olum? Somun mu demek istiyorsunuz? Ne ellicem ya; yaptırırım yaptırdığım yerden çıkmadanda didik didik ederim olmuşmu yapılan iş diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl comment_142265 Hiç lastikleri ellemeyen nasıl belli oluyor 2.5 dan beri bu şekilde Bijon kapağı ne olum? Somun mu demek istiyorsunuz? Ne ellicem ya; yaptırırım yaptırdığım yerden çıkmadanda didik didik ederim olmuşmu yapılan iş diye Onu anlayacaksın artık Yukardaki fotoda gözüken en dış üst tabaka Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl Yazar comment_142268 Somun mu demek istiyorsunuz? evet somuna birde kapak yapmışlar Ne ellicem ya; yaptırırım yaptırdığım yerden çıkmadanda didik didik ederim olmuşmu yapılan iş diye İşin açıkcası bende kontrol ettim hatta lastikçiye dedim bak bu vida iyi sıkılmamış dedim oda abi vida değil kapak dedi baktım hakkaten kapak sonra çıt diye oturttu oraya fakat hepsini kontrol etmeme rağmen bir tanesi düşmüş Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın