Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Alıp Pişman Olanlar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Beyefendi henüz 30 yaşında değilim öyle bahsettiğiniz gibi bir maddi gücümde yok, eşimle elbirliği yapıp edindiğimiz hala taksitlerini ödemekte olduğum bir aile otomobilimiz var. Ben bütün iletilerimde firmanın kötü fiyat politikasını eleştiriyorum, bunu gizleyebilecek bir güçte yok hepsi yukarıda alenen kayıtlı duruyor... Bu iletilerin hangisinden 50-60 Bin Liranın benim için para olmadığı düşüncesini çıkarabildiniz merak ettim doğrusu.,

Ayrıca böyle bir araca sahip olmak için; sahip olduğum ailemin RIZKINDAN KESMEZDİM !!! O aracı almamayı tercih ederdim.. Bahsettiğiniz gibi forumdaki hiçbir arkadaşımında araç sahibi olmak için ailesinin, çocuğunun rızkından kestiğini sanmıyorum.

Yapılan olumsuz eleştirilere ne siz ne bir başkası karışamaz demişsiniz, eleştiriyi yapan benim zaten, beni yanlış anlamakta ısrar eden deneyimli arkadaşımızın Ford'a söylenen herşeye koruma kalkanı oluşturmasına üzüldüğüm için; eleştirilerim yanlış anlaşılmasın diye bayi olduğumu, koruması gereken biri varsa o da benim olduğumu,  bayisi olduğum firmayı kötülemeyeceğimi fakat buna rağmen fiyat politikasının yanlış olduğunu ve bunun genel kanaat olduğunu belirttim.

Tabi insanlar egolarına göre bazen anlar, bazen anlamak istemez, bazen anlamamış gibi yaparlar, bazen ağız değiştiriverirler, zaten bende öyle demiştim derler... bunda yazışmanın etkisi de büyüktür nihayetinde insanlar jest ve mimiklerini değil kült cümlelerini aktarabiliyorlar. Bende bazı şeyleri ifade ederken forum arkadaşlarımın anlamayacağı dilden telafuzda bulunmuş olabilirim. 

Fakat sizin benim söylediklerimden çıkardıklarınız; suduko bulmacasından, tual üzerine yağlı boya kritiği çıkarmaya benzemiş  :) ben insanları küçümsemişim onlarda bana tepki göstermişler felan...

Ben çok fazla sözü uzatıp arkadaşlarımın huzurunu bozmak istemiyorum, başlıkta yazan konu bu tartışma konusu değil çünkü.. bana söylemek istediğiniz birşey varsa bana yazmayı tercih edebilirsiniz.

dün yazmıştınızya kendileriyle çelişen insanlar diye, şimdi siz kendinizle çelişiyosunuz ama , dünkü yazdığınızı okuyun isterseniz bi,sonra şimdiki yazdığınızı,neyse ya uzatmaya değmez mutlu seneler :)

• Yanıt 139
  • Görüntüleme 24,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kusura bakmayin ama parayi agactan toplamiyorsaniz 60 in lira vermeden once her bi haltina bakip oyle almaliydiniz. Gecmis olsun..

• Ben bu satış elemanlarını yetkili olsam ilk işim kapı dışarı etmek olurdu.   Saçmalıyor bildiğin.  Ford değil fiyat problemi otosan'da.. avrupa'da fiyatlar aynı devam ediyor eskisinden farkı varmış

• Bu arada su aralar en alinasi araclar VW de.. 52 bin liraya tiguan, 42 bin liraya golf alabiliyorsun.. Jetta ve polo haric gayet kaliteli araclar bunlar.. Dolayisi ile fiyatlarida gayet normal.. 45 bi

Yanıtlama zamanı:

Boyle sacma konu olur mu yahu hemde kac sayfadir yazilip ciziliyor. Pisman olan satar baska markaya gecer, memnun olan biner keyfine bakar bu kadar basit cok uzatiyorsunuz konuyu.

Yanıtlama zamanı:
Otomatik park olmayan bir Titanium sanırım. Belki ondan satılmıyordur.

Neticede titanium, trend veya style paket değil titanium dizel 

Yanıtlama zamanı:
Boyle sacma konu olur mu yahu hemde kac sayfadir yazilip ciziliyor. Pisman olan satar baska markaya gecer, memnun olan biner keyfine bakar bu kadar basit cok uzatiyorsunuz konuyu.
Yanıtlama zamanı:
Aynen... Başka markaya geçenler sorunsuz bir hayat sürüyor sanılmasın. Maalesef benzer sorunlar, belki de daha fazlası var. Benim biraderde full BMW 320d vardı. 15-20 bin lira masraf yaptı, yine de istediği gibi olmadı. Her gün ayrı bir sorunla karşılaşıyordu. Sattı sonunda. Gitti 90 bin küsur verip sıfır VW CC aldı. Daha 1000 km yapmadı ama kapılarında ses var falan diyor şimdi.
Yanıtlama zamanı:

Uzamasına uzasın da. Kısır döngü maalesef. Birde ikili atışmalar okuyoruz dunden. Konu BENCE maksadını astı.Ha birde konu adı " Focus 3 alıp pişman olanlar " pişman olanlar Parmak kaldırsın. Veya "BEN" deyip geçsin. :D

Yanıtlama zamanı:
Aynen... Başka markaya geçenler sorunsuz bir hayat sürüyor sanılmasın. Maalesef benzer sorunlar, belki de daha fazlası var. Benim biraderde full BMW 320d vardı. 15-20 bin lira masraf yaptı, yine de istediği gibi olmadı. Her gün ayrı bir sorunla karşılaşıyordu. Sattı sonunda. Gitti 90 bin küsur verip sıfır VW CC aldı. Daha 1000 km yapmadı ama kapılarında ses var falan diyor şimdi.

Sonuç olarak ne kadar mükemmel üretilmeye çalışılırsa çalışılsın beklentilerin çeşitliliğine ulaşılıpta herkesi memnun etmek imkansızdır.Zevk meselesi zor iş kimi mercedes sever kimi bmw kimi siyah sever kimi beyaz, esmer sarışın misali.Bu konu da böylesine uzar gider.

Yanıtlama zamanı:

İyi de wv yeni golfe hiç mi arge yapmadı?

Bu saydığın artan maliyetler onlara uğramadı mıki yeni golfü eski ile aynı fiyata hatta daha ucuza denilebilir (tsi si atmosferikle aynı fiyata) satabiliyor ^ ^_^

Valla şu yazılan çok doğru  :fiyatları talep belirliyor.

Focusclub değil zenginler kulübü olmalıydı buranın adı :)

Nasil ayni fiyata satiyor? Eski golf 1.6 102 hp 38 bin liraydi, yenisi ortada yok ve 42 bin lira..

%10 luk fark var. Ogretmenlere fazla para veriyorlar diyorum itiraz ediyorsun..

VW ile ford ayni degil. VW hem daha akilli, hem daha pratik hemde rasyonel cozumler uretiyor. Bir seyi gelistirdimi en az 4 markada kullaniyor. Oyle 3-5 gun falanda degil.. 30-40 sene falan.. (bknz: 1.6 102 hp hitler motor)

baska sehirdeki bi servise de gittim yakup bey.neden aptal diyorum bu adamlar seni aptal yerine koydugunu zannederek basından savma politikası izliyor.ben aynı sorundan 10 defa geldıysem ve sen bunu beceremedıysen aptal bahaneler uydurmak yerine gerekli yerlerle iletişime gecersin ama öyle bir ugrasları yok.soruna gelince daha önce de bahsetmıstım.benım aracım SAKİN kullanımda 6.viteste özellikle hız 120km/s iken olmak üzere 110km/s-130km/s hızları arasında teklme yapıypr.bu tekleme nasıl birsey derseniz.anlık yakıt kesiyormus gibi,yada aracın yakıtı biterken(özellıkle lpgli araclardaki gibi) yaptıgı teklme gibi 1-2 saniyeliğine arac tekleme yapıp sonra yola devam ediyor.bu sorunu belli periyotta ve benım farkedebıldıgım özel bir durumda yapmıyor.ne zaman neye göre yaptıgı belli değil.özellıkle sehırler arası uzun yolculuklarımda bunu farkedebılıyorum.kimi zaman 500 km kesıntısız yapıyorum hıc yapmıyor,kimi zaman 100kmlık yolculukta defalarca yapıyor.bunun bana ne gibi bir zararı oldugunu sorarsanız kullanımda biesey farkettirmıyor ancak ben bu sorunun basit birseyden kaynaklanmadıgını ve ileride -garanti bittiğinde- somut ve buyuk bir sorun olarak karsıma cıkmasından korkuyorum

Bahsettiginiz seyin adi missfire.. google larsaniz olasi nedenleri hakkinda 10 yuz milyon baloncuk tadinda cevap bulabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:

Nasil ayni fiyata satiyor? Eski golf 1.6 102 hp 38 bin liraydi, yenisi ortada yok ve 42 bin lira..

focus 2,5 36,focus 3 51 yine wv insaflıymış 3 bin lira koymuş fark :P

Yanıtlama zamanı:

Olmayana 3 bin olana ? :zha: 

Konuyu dağıtmayalım en iyisi, arkadaş fiyat sormuş bizde söyledik... Şimdi firmadan rahatsız olanlar ford.com.tr'ye mail çeksin :yeah: hadi bakalım :D 

Yanıtlama zamanı:

karıştırma ortalığı şimdi :D

komutan yine sattınki focus 3 ü ne güzel malzeme çıkarırdık :P

Yanıtlama zamanı:
Ben dizelini 38 binemi ne almistim.. focus3 style 2011
Yanıtlama zamanı:
Ben dizelini 38 binemi ne almistim.. focus3 style 2011

sen gerçekten çok hesaplıya aldıydın o zaman, mondiyide iyi paraya verdiydin,

Misafir
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.