Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20179 yıl comment_401782 Peki çocuk kilidi elm327 ile aktif oluyormu? Yani sizin elm327 ile ilgili yazdıklarınızı okudum hareket halinde otomatik kilitleme ile ilgili Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20179 yıl comment_401784 Şimdi, Beyazıt Turgay yazdı: Peki çocuk kilidi elm327 ile aktif oluyormu? Yani sizin elm327 ile ilgili yazdıklarınızı okudum hareket halinde otomatik kilitleme ile ilgili Olmaz hocam focusta otomatik kilit sadece disardan kapi acilmamasi icindir icerden kapi acilir. Bencede sacmalik toyotada bile icerden kapiyi dugmeyle kilitleyince sofor kapisi haric hicbi kapi kolla icerden acilmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20179 yıl comment_401785 8 saat önce, Beyazıt Turgay yazdı: Ford gibi büyük markaya hiç yakışmayan şeyler, arka kapıdaki çocuk kilidini açmak nedemek artık tarih öncesinde kaldı. Yen'i çıkan araçlarda düğmeye basınca aktif haline geliyor. Otomatik kapıların kilitlenmesi de öyle tüm araçlarda mevcut. Ford aldığıma çok pişmanım Elektrikli çocuk kilidi bu sınıfta çok nadiren görünen şeyler. Diğer hepsinde olduğu gibi, focusta da manuel çocuk kilidi opsiyonu var. Bu arada focus için elektrikli çocuk kilidi görünüyor microcatte. Arka kilit mekanizması ve arka kapı modüllerinin değişmesi halinde olur gibi. Ocak 22, 20179 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20179 yıl comment_401789 12 dakika önce, BulentGulsahin yazdı: Olmaz hocam focusta otomatik kilit sadece disardan kapi acilmamasi icindir icerden kapi acilir. Bencede sacmalik toyotada bile icerden kapiyi dugmeyle kilitleyince sofor kapisi haric hicbi kapi kolla icerden acilmiyor. Bu özellik çift kilit ile birlikte geliyordu Focus'larda MK3'de bu donanımı getirmedi Otosan. MK2'de var örneğin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20179 yıl comment_401792 Çift kilit var abiler iki düğmeyi bir anda basın değişir tekrar geri almak için aynı işlemi tekrar uygulayın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20179 yıl comment_401797 4 dakika önce, Yavuz Karatekin yazdı: Çift kilit var abiler iki düğmeyi bir anda basın değişir tekrar geri almak için aynı işlemi tekrar uygulayın Çift kilit neye karşılık geldiğini tam görebildik değil mi? Yok çünkü Focus 3'te çift kilit Bunu yaptığınız vakit aracınızın iç kapı mandalları çalışmaz/açma görevi gerçekleşmez. Deneyin bakalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20179 yıl comment_401808 Şimdi, Yavuz Karatekin yazdı: Çift kilit var abiler iki düğmeyi bir anda basın değişir tekrar geri almak için aynı işlemi tekrar uygulayın Sizin anlattiginiz başka birsey konuyla alakasi yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20179 yıl comment_401812 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Bu özellik çift kilit ile birlikte geliyordu Focus'larda MK3'de bu donanımı getirmedi Otosan. MK2'de var örneğin. Ben denemiştim olmamıştır. 2.5 larda yok mu acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20179 yıl comment_401813 8 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Ben denemiştim olmamıştır. 2.5 larda yok mu acaba? Var var, sen bozmuşsundur Kilide peş peşe iki kere basacan veya arabaya bin kapıdaki o ufak kilit tuşunu içeri ittir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20179 yıl comment_401820 23 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Var var, sen bozmuşsundur Kilide peş peşe iki kere basacan veya arabaya bin kapıdaki o ufak kilit tuşunu içeri ittir Ben niye bozayım yahu. Bozsa bozsa Deniz bozmuştur. Dur yarın sabah bi deniyeyim tekrar. Gerçi manuel olanı kullanıyorum, hani şu anahtar ucuyla yatay hale getirileni. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20179 yıl comment_401824 Ben niye bozayım yahu. Bozsa bozsa Deniz bozmuştur. Dur yarın sabah bi deniyeyim tekrar. Gerçi manuel olanı kullanıyorum, hani şu anahtar ucuyla yatay hale getirileni.[emoji4] No problem, 2008 2010 arası hepsi öyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20179 yıl comment_401829 1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Bu özellik çift kilit ile birlikte geliyordu Focus'larda MK3'de bu donanımı getirmedi Otosan. MK2'de var örneğin. cmaxte kontak açıksa çift kilit devreye girmiyordu. kontak açıksa içerden açılmaya devam ediyordu yani. ama ikinci çekişte. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20179 yıl comment_401830 1 dakika önce, Ozan Kar yazdı: cmaxte kontak açıksa çift kilit devreye girmiyordu. kontak açıksa içerden açılmaya devam ediyordu yani. ama ikinci çekişte. Aynen Focus da öyle Kontak kapalıyken nato mermer. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20179 yıl comment_401831 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Aynen Focus da öyle Kontak kapalıyken nato mermer. ee içerden açılıyor işte. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20179 yıl comment_401833 2 dakika önce, Ozan Kar yazdı: ee içerden açılıyor işte. Çocuk kilidinden bahsetmedik ki yavru Dip not idi bu sadece. Bülent abinin yazdığı ile bağdaştıraraktan Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın