Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl comment_140587 bildiğim kadarıyla bende de yok, ilk alınca denemiştim diye hatırlıyorum ama unutmazsam yarın tekrar denerim. En azından cmaxte olduğu gibi 2. basışta farklı tepki gelmiyor araçtan, mesela onda ilk basışta sinyaller yanmıyor 2.de yanıyor ve çıkan sesler farklı. Yooo,bende çift kiltleme yapınca tak-tuk diye farklı ses geliyor sinyalde çift yanıyor....Bu da galiba şu telefondaki sesle aramanın farklı oluşu olayı gibi,aydında direkt sesle aranıyor bende illa sesle kayıt gerekiyor....Galiba bu da öyle bişey.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl comment_140588 Yooo,bende çift kiltleme yapınca tak-tuk diye farklı ses geliyor sinyalde çift yanıyor....Bu da galiba şu telefondaki sesle aramanın farklı oluşu olayı gibi,aydında direkt sesle aranıyor bende illa sesle kayıt gerekiyor....Galiba bu da öyle bişey.... abi bana birara VIN'ını yollarmısın bir bakayım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl comment_140589 Yooo,bende çift kiltleme yapınca tak-tuk diye farklı ses geliyor sinyalde çift yanıyor....Bu da galiba şu telefondaki sesle aramanın farklı oluşu olayı gibi,aydında direkt sesle aranıyor bende illa sesle kayıt gerekiyor....Galiba bu da öyle bişey.... bu durumda öyle abi bende 2side olmuyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl comment_140590 abi bana birara VIN'ını yollarmısın bir bakayım bir dakika dur.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl comment_140591 abi bana birara VIN'ını yollarmısın bir bakayım Aldım, buradan siliyorum bora abi, dönüş yaparım Aralık 23, 201213 yıl Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl comment_140592 bu durumda öyle abi bende 2side olmuyor Ozan telefonu sses kaydı yapmadan arama olayını bize koymamışlar sanırım,2012 ocak ayından itibaren üretilen f 3 lerde var....Bizimkilerde modülü değişmek lazım zannedersem.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl comment_140595 Bu bora abinin aracından; İmal Tarihi: 16.08.2011 Daha az Güvenlik Kilit Grubu Merkezi Kilitleme Sistemi ile Kapı Kilit Açma Sistemi Hariç (Anahtarsız Giriş) Güvenlik Hır. Kar. Kor. Sis. (Pats) Buda yanlış hatırlamıyorsam Aydın abinin aracından İmal Tarihi: 10.05.2012 Daha az Güvenlik Kilit Grubu Güvenlik Hır. Kar. Kor. Sis. (Pats) Merkezi Kilitleme Sistemi ile Kapı Kilit Açma Sistemi Hariç Daha az Güvenlik Kilit Grubu (Alarm ve Çift kilit olsa bunlar var yazardı diye düşünüyorum) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl comment_140597 Bu bora abinin aracından; İmal Tarihi: 16.08.2011 Daha az Güvenlik Kilit Grubu Merkezi Kilitleme Sistemi ile Kapı Kilit Açma Sistemi Hariç (Anahtarsız Giriş) Güvenlik Hır. Kar. Kor. Sis. (Pats) Buda yanlış hatırlamıyorsam Aydın abinin aracından İmal Tarihi: 10.05.2012 Daha az Güvenlik Kilit Grubu Güvenlik Hır. Kar. Kor. Sis. (Pats) Merkezi Kilitleme Sistemi ile Kapı Kilit Açma Sistemi Hariç Daha az Güvenlik Kilit Grubu (Alarm ve Çift kilit olsa bunlar var yazardı diye düşünüyorum) Yazılımsal bişiii olabilir mi ki acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl comment_140598 Yazılımsal bişiii olabilir mi ki acaba? Yok abi sanmam. Yarın bir daha baksan ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl comment_140599 Yok abi sanmam. Yarın bir daha baksan ya E peki bakiim ) Yani kendimden şüphe edeceğim neredeyse....) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl comment_140609 Benim de Titanium ve çift kilit yok. İstatistiklere geçsin diye yazdım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl comment_140642 Benim de Titanium ve çift kilit yok. İstatistiklere geçsin diye yazdım... Bende denedim bende de yok. İki kez kilitlesem bile kapı çok da güzel açılıyor içeriden... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl comment_140648 Yıldız tarihi 2012 son hafta buda kayıtlara geçsin aşağıda benim arabaya ait birtakım bilgiler 3. sıradaki "İçeriden Açılan Bgj.Kpğ.İle" ibaresi var ama ben öyle bir düğme görmedim bilen gören varmı acaba Kapı Kilidi Kalkanları Hariç Çocuk Emniyet Kilidi ile İçeriden Açılan Bgj.Kpğ.İle Uzak. Kum. Kontak Anahtarsız Less Door Auto Relocking Merkezi Kilitleme Sistemi ile Kapı Kilit Açma Sistemi Hariç Kapı Giriş Uzaktan Kum. Ünitesi ile Anahtarsız Çalıştırma Var Capless Fuel Filler Without Lock Arka Cam Silecek/Yıkayıcılı Otomatik Cam Silmeyle Isıtmalı Yıkayıcı Memesi ile Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl comment_140772 Haklıymışssın Yakup,bende de çift kilitleme yokmuş..Ama ben eminim sanki olduğundan,anlayamadım bu işi bak Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl comment_140774 Haklıymışssın Yakup,bende de çift kilitleme yokmuş..Ama ben eminim sanki olduğundan,anlayamadım bu işi bak Eskisini hatırlamışssındır abi özellikle bakıp eleştirmiştik bu konuyu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın