Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Flash Bellek ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar ben yeni üye oldum bundan sonra aranızda olmak beni mutlu edecek..

ilk olarak benim merak ettiğim husus usb bellek virüslüyse bu aradabanın sistemine zarar verir mi?....müzik çalma sistemini ağırlaştırma vs gibi ...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

benim flaş bellekte virüs vardı , açıkçası sisteme taktığımda arabada müzikler gayet iyi çalıyordu ağırlaşma vs yoktu...ama şayet virüs bulaşırsa bundan kurtulma yolu falan nedir merak ettim..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hocam peki peki virüslü bir usb belleği sisteme takmamak mı gerekiyor....yani bulaşma ihtimali var mı yok mu anlamadım..

Yanıtlama zamanı:

yazılan virüslerin büyk bir kısmı windows işletim sistemleri için yazılı...böyle bir virüsü arabanın sistemine bulaştırsanız bile virüs, sistemi bilmediği için ne yapacağınıda bilmez...boş boş durur öyle :) öğrenme yetiside yok saf virüsümüzde... :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

tşkler .

Yanıtlama zamanı:

belki usb disk i okuyamayabilir araba...

Yanıtlama zamanı:

Araçtaki işletim sistemi nedir. Bazı virüsler hem windows hemde symbianda çalışabiliyor. Bir keresinde şahit olmuştum bilgisayardaki virüs telefona bulaşmış çinli kızlar çıkıp duruyordu telefonda :P Format ile hallettik.

Yanıtlama zamanı:

bilgisayar virüslerinin aradığı programlar farklıdır. focustada o programlardan olduğunu hiç sanmıyorum.

Yanıtlama zamanı:

Silecek suyuna aspirin atsak problem kalmaz sanırım.

benim cd sürücüde norton antivirüs 2012 cd si duruyor her zaman :)

Yanıtlama zamanı:

Sırf bununiçin sıfır bellek alıp yükleme yaptırmıştım.........Neyse ki çokda tedirgin olacak birşey yokmuş gibi gözüküyor...Tabii birebir yaşandığında ki duygularda önemli,............

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.