Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201213 yıl comment_141514 aracım 2012 model style plus ve aracımda aktif şehiriçi güvenlik sistemi var. Aracınızda bu sistemin var olup olmadığını anlamak için test edin. İki kişi karşılıklı bir büyük çarşaf tutsun duvar misali. Aracınızla çarşafa doğru sürün eğer araç durursa, aktif şehiriçi güvenlik sistemi vardır. Biz arkadaşlarla bu şekilde denedik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201213 yıl comment_141534 Kapatılabiliyorsa vardır, kapatılamıyorsa yoktur diye biliyorum ben. Bir de şase no'dan sorgulatabilirsiniz bu kadar yorulmanıza gerek yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164722 benim aracın menüsünde ls safety açma kapama seçeneği var. ama bugüne kadar hiç kendi kendine fren yaptığına şahit olmadık (yapabileceği durumlar oldu). ne zaman devreye giriyor ki bu zamazingo? bir de bu tcs'yi (esp) default olarak devre dışı bırakmanın bir yolu var mıdır? bu şekilde kullanmak çok daha keyifli geldi de bana Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164724 benim aracın menüsünde ls safety açma kapama seçeneği var. ama bugüne kadar hiç kendi kendine fren yaptığına şahit olmadık (yapabileceği durumlar oldu). ne zaman devreye giriyor ki bu zamazingo? bir de bu tcs'yi (esp) default olarak devre dışı bırakmanın bir yolu var mıdır? bu şekilde kullanmak çok daha keyifli geldi de bana Hız 30un altında olmalı. Son anda giriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201412 yıl comment_236710 On camda sensörleri olmalı yol bilgisayarının ayarlar kısmında menüsü olmali(LS safety veya City stop seklinde)Bildigim kadarıyla aracınızda yok. bende ön camdaki sensörden var ama yol bilgisayarında menüsü yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201412 yıl comment_236995 çok pardon city stop u buldum özellik arabamda var ama çarşaf la denedim çalışmadı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201412 yıl comment_236996 çok pardon city stop u buldum özellik arabamda var ama çarşaf la denedim çalışmadı ? Video kanallarımızdaki denemelere bakınız. Çarşaf görmeyi vaad etmiyor araç. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201412 yıl comment_237053 Video kanallarımızdaki denemelere bakınız. Çarşaf görmeyi vaad etmiyor araç. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201412 yıl comment_237874 Video kanallarımızdaki denemelere bakınız. Çarşaf görmeyi vaad etmiyor araç. ya ben arabaya karşıda denedim son 1cm kaldı yine devreye girmedi. ben bozuk olabilir mi diye düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201412 yıl comment_237917 ya ben arabaya karşıda denedim son 1cm kaldı yine devreye girmedi. ben bozuk olabilir mi diye düşünüyorum Lidar sistemi, çaprazda olursa veya öndeki aracın tam arkasında değil de biraz yandaysa city stop çalışmayabiliyor. Videoda izlediğiniz gibi yüksek tutulmuş bir çarşafla deneyin; önce araç menüsünden kontrol edin, açık olsun; bir kaç kez denedikten sonra veya arkadaşlarınız hayattan ve çarşaftan yıldığında hala çalışmadıysa servise karşı deneyin... Servis de çözemezse; benim ahmet dursun stop dediğim, tüm hızlarda, sağ ayağı ortadaki pedala bastırma şiddetine göre çalışan sistemi kullanın. (sizin sistemin adı değişik olabilir ) Nisan 18, 201412 yıl Ahmet Dursun tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201412 yıl comment_250528 Arkadaşlar merhaba.Benim aracım 2012 Style Plus (katlanan ayna,otomatik park ve ısıtmalı ön camlar var) ancak menüde aktif güvenlik bölümü yok.Dikiz aynasının arkasında geniş bir siyah bölüm ve bir adet led gibi bir şey mevcut.Aktif güvenliğin olması gerektiğini düşünyorum ancak menüde olmayınca kafam karıştı.Sizce durum nedir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201412 yıl comment_250529 Arkadaşlar merhaba.Benim aracım 2012 Style Plus (katlanan ayna,otomatik park ve ısıtmalı ön camlar var) ancak menüde aktif güvenlik bölümü yok.Dikiz aynasının arkasında geniş bir siyah bölüm ve bir adet led gibi bir şey mevcut.Aktif güvenliğin olması gerektiğini düşünyorum ancak menüde olmayınca kafam karıştı.Sizce durum nedir? Ekranın yazılımı güncellenmeli. Aracınız da var gözüküyor sistem en azından kutusu mevcutmuş (ön camda oldukça geniş kutu) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201412 yıl comment_250532 Ekranın yazılımı güncellenmeli. Aracınız da var gözüküyor sistem en azından kutusu mevcutmuş (ön camda oldukça geniş kutu) benimki gibi olmasın! plus ama güvenlik yok... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201412 yıl comment_250533 benimki gibi olmasın! plus ama güvenlik yok... Ama senin kutu ufak Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın