Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 De Görünen Hoparlör Sıkıntısı

Featured Replies

Solved by Ozan Kar

Yanıtlama zamanı:

Son açıklamalardan çıkan hoparlörü değiştirsek bile süngerlere ellemez ve takviye yapmazsak ses devam edecek? Doğru mudur? 

Yahu bunu ben baştan beri yazıyorum, arada bir veya iki tane patlak hoparlör çıktı diye kimse dinlemedi. 

Olay arka kapı trimlerinden kaynaklanıyor, iyi bir ses sistemi montaj ustası bunu kolaylıkla keser, rahatsız olanlar yaptırsın.

Yanıtlama zamanı:

ya ben şanslıyım ; yada arabamı çok seviyorum hiçbir sorunu beynim algılamıyor ...

arabada mp3 dinliyorum ; ama en az 320 kbps değerinde olacak şekilde dikkat ediyorum , ve dibine kadar sesi açtığım oluyor :)  radyoda açınca halı dövüyormuş gibi

ses çıkıyor ok ama , dinlediğiniz audio kalitelerinede dikkat edin ...  

şu istanbul görüşmesi olsada ; şu sorunları araba başlarında bir dinlesek ....

paranoyak oldum bende arabada ses dinler oldum :)

Yanıtlama zamanı:

Bende dusuk devirde gelen bir ses var gostergenin oralardan aman aman :D Nisan bulusmasinda dinleriz hepberaber :D

Yanıtlama zamanı:

Bende dusuk devirde gelen bir ses var gostergenin oralardan aman aman :D Nisan bulusmasinda dinleriz hepberaber :D

Göstergeyi hallettin mi sen?

Şu başlıktaki "Muazzam" kelimesini çıkartsam mı; çok anlamsız geliyor bana.

Yanıtlama zamanı:

Göstergeyi hallettin mi sen?

Şu başlıktaki "Muazzam" kelimesini çıkartsam mı; çok anlamsız geliyor bana.

Yok çarsamba gunu halledicem :)

Evet baslik biraz sinir bozucu :)

Yanıtlama zamanı:

Bahsettiğim sünger fotoğrafraki daire içindeki sünger, eğer bu yeterli gelmiyorsa sesin büyük kaynağı bu oluyor üzerine birşeyler daha yapıştırarak içerideki yalıtım süngerini tutması sağlandığında sesi kesiyor. Bunun için trimi komple sökmeye gerek yok, kol kısmındaki parçayı söküp içeriye bakarsanız bu sünger direk karşınızda. Ben yaklaşık 1,5cm ilave yaptım.

fotoraf0126_zps3440b262.jpg

Fotoğraf fordistten alıntıdır.

Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben 2-3 kez söküp çeşitli şekillerde sünger takviyesi denedim çare olmadı bir süre sonra tekrar başlıyor. Tek çaresi orj. kaplamayı söküp iç sacın tamamını ses sistemi yapanların yaptığı gibi kaplamak, kısmet olursa havalar ısınınca o şekilde bir kaplama yapmaya çalışacağım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.