Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araç Kredi Borcunu Erken Kapatmak, Faiz Indirimi Olur Mu?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bu arada yapıkredi de üst düzey tanıdığı olan var mı, merkez de:)))

bir tek rehin yoktur yazısını hemen alabilmek için torpil rica edecektim..:))

Yanıtlama zamanı:

bu arada yapıkredi de üst düzey tanıdığı olan var mı, merkez de:)))

bir tek rehin yoktur yazısını hemen alabilmek için torpil rica edecektim.. :))

ben de boş ödeme planlarını imzalerken şerh koymuştum. bana fazlasıyla gıcık oldular. büyük ihtimal benim de ihtiyacım olacak.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yapı krediyi aradım, sağolsunlar çok yardımcı oldular..sorularıma net yanıt aldım yani..

1-, faiz indirimi olurmuş, hatta net olarak ne ödeyeceğimi hesapladı..

2- rehin kalktı yazısı vs vermiyoruz dedi.. borç kapanınca yarım saat içinde sistemden otomatik olarak araç üzerindeki rehin kalkıyormuş.. belki benim durumumdaki arkadaşlara yardımcı olur diye açıkladım. saygılar

Yanıtlama zamanı:

yapı krediyi aradım, sağolsunlar çok yardımcı oldular..sorularıma net yanıt aldım yani..

1-, faiz indirimi olurmuş, hatta net olarak ne ödeyeceğimi hesapladı..

2- rehin kalktı yazısı vs vermiyoruz dedi.. borç kapanınca yarım saat içinde sistemden otomatik olarak araç üzerindeki rehin kalkıyormuş.. belki benim durumumdaki arkadaşlara yardımcı olur diye açıkladım. saygılar

Yeni gördüm rehin konusunu. Doğrudur son 2 yıldır borç kapandığında sistemden otomatik kaldırıyorlar. Ondan önce alınan araçlar için halen yazı almak gerekiyor.

Yanıtlama zamanı:

Yeni gördüm rehin konusunu. Doğrudur son 2 yıldır borç kapandığında sistemden otomatik kaldırıyorlar. Ondan önce alınan araçlar için halen yazı almak gerekiyor.

Geçen yıl Ekim ayında aldığım arabamın kredisini Nisan ayında kapatmıştım. Krediyi kapattığım gün Ruhsat yanımda olmadığı için Rehin yazısını kaldıramamıştım. e-devlet'ten kontrol ettiğimde halen aracın üzerinde rehin yazısı görünüyor. Bu nedenle; sistemden otomatik kalkacağını sanmıyorum.

;

Yanıtlama zamanı:

Geçen yıl Ekim ayında aldığım arabamın kredisini Nisan ayında kapatmıştım. Krediyi kapattığım gün Ruhsat yanımda olmadığı için Rehin yazısını kaldıramamıştım. e-devlet'ten kontrol ettiğimde halen aracın üzerinde rehin yazısı görünüyor. Bu nedenle; sistemden otomatik kalkacağını sanmıyorum.

;

Bana en son TEB'in söylediği atıyorum Nisan 2010 sonrası krediler için kağıt verilmiyor. Sistemden otomatik kaldırılıyor. Yanılmıyorsam ruhsatta şerh yok zaten. Noter satışında sistemde satılamaz ibaresi görülüyor. Banka sistemden kaldırınca Noterde satışa engel kalmıyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bana en son TEB'in söylediği atıyorum Nisan 2010 sonrası krediler için kağıt verilmiyor. Sistemden otomatik kaldırılıyor. Yanılmıyorsam ruhsatta şerh yok zaten. Noter satışında sistemde satılamaz ibaresi görülüyor. Banka sistemden kaldırınca Noterde satışa engel kalmıyor.

aynen öyle.. bizzat dedi, " BİZ HERHANGİ BİR REHİN KALKTI BORCU YOKTUR YAZISI VS VERMİYORUZ" DEDİ.. BORCU KAPATTIKTAN SONRA YARIM SAAT İÇİNDE OTOMATİK OLARAK REHİN KALKAR" dedi..

ayrıca, evet doğrudur, benim ruhsatımın üzerinde de herhangi bir rehinlidir yazısı vs yok.. tertemiz:)))

Yanıtlama zamanı:

Reno clio mu?

Fiesta alırım onun yerine keyfime bakarım, ee bu tabi benim tercihim... Sınıfında hala rakipsiz...İlla az tüketim şart ise dizel şart benzinli zaten aramayın almayın binmeyin :)

hayırlı olsun

Yanıtlama zamanı:

Konuyla ilgili olarak yakın zamanda bu işlemleri yapmış biri olarak söylemem gerekirse;

-Faiz indirimi yapılmakta, benim erken ödeme ile (8 ay kala / aylık 782 TL ödeme yaparken) 250 TL civarında bir karım oldu. (Akbank)

-2011'in 6. ayından sonra (benim bildiğim) kullanılan kredilerde artık rehin kaldırma yazısı verilmiyor kesinlikle zaten emniyette kabul etmiyor dendi. Banka içinde bu rehin işlemlerini bilgisayara işleyen bir çalışana rica ederseniz hemen orada sisteme girilmekte. Yani borcu kapatıp çıkmayın bana kalırsa ne olur ne olmaz.

-Emniyetin sistemine en geç 24 saat içinde işleniyor. E-devlet üzerinden yaptığınız sorgulamada rehinin kalkmış olduğu görülüyor.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

ben kredimi 1 sene kadar erken kapattım ve 770 lira indirim aldım..15 milyar 24 ay çekmiştim fakat şöyle bir durum var Sınıf Öğretmeni olduğum için İLKSAN yani ilkokul öğretmenleri sendikası bize kredi verebiliyor oradan almıştım..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.