Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Kutay Y.

Üye
  • Toplam İleti

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Kutay Y. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    Focus düşünüyorum.
  • Meslek:
    Mühendis
  • Cinsiyet:
    Bay

Kutay Y.'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. Belki alacak arkadaşlara yardımcı olmak adına bilgi vermem gerekirse, Ford 1,6 ecoboost getirmiyormuş .. 1.0 ecoboost için sipariş verimesi gerekiyormuş, gelmesi şubat sonunu bulabilirmiş, ayrıca 2013 fiyatları geçerli olmaktaymış (Şu anda 53,000 TL şeklinde fiyat verildi) 1,6 atmosferik motor içinde stokta birkaç adet var olduğu söylendi. Bu nedenle benimde focus alma sürecim neredeyse başlamadan bitmiş oldu. Açıkçası aynı gün içinde Kia ceed ve Hyundai i30'a baktıktan sonra gerçekten 53,000+ gibi rakamları benzinli ve düz araçlar için vermek insana bir garip geliyor, en azından bana. Diğer taraftan hadi araçların donanımlarını da bir kenara atarsak (ki diğer araçlar daha donanımlı) o fiyata dizel otomatik araç alınmakta. Ford'un ve isim üzerinden satışa devam eden diğer markaların satış stratejilerini kutlamak lazım.
  2. Ankara'dan herkese merhabalar öncelikle. Bir buçuk yıl önce aldığım ve ilk aracım olan Honda Jazz'ı 4 gün önce satmış bulunuyorum. Aslında bana da garip geliyordu başta neden bu kadar kısa sürede sattığımı ben de sorguluyordum. Kısaca açıklamam gerekirse aracı alırken başta çok araştırmıştım ve 2. ele girmek yerine sıfır, iyi donanımlı ve 2. eli çok sağlam olan bir araç bakarken internette okudum binlerce şey sonunda Honda Jazz'ı almıştım. Fakat alırken de hep içimden geçen araçlara bakamamanın verdiği kötü his vardı. Sonunda satmaya karar verdim ve çok zarar etmeden sattım. Artık düşüncem herzaman için hayalimde olan arabayı almak açıkçası. Bu nedenle yaptığım araştırmalarla çok ciddi bilgi edinebileceğim focusclubtr.com'a üye olmuş bulunuyorum. Ayrıca bu tanışma konusu vasıtası ile birkaç da sorum olacak; -Ankara'da oturuyorum ve hafta içi konya yolu üzerinde bulunan otokoç'a gitmeyi düşünüyorum focus 3' e bakmak için. İnternette yer alan aralık fiyatları üzerinden (3. sütunlarda yazan indirimli peşin fiyat) ne kadarlık bir indirim alabilirim acaba? Daha detaylı sormam gerekirse açıkçası Focus 3 titanyum 1.0 ecoboost düz veya 1.6 ecoboost düz düşünmekteyim sizce ne civar bir fiyatı zorlamam gerekir? -İkinci sorum ise şu an satışta olan titanyum modellerde gösterge panelindeki bilgi ekranı yüksek çözünürlüklü olarak mı geliyor artık? Ayrıca Isıtmalı ön cam sadece tekno paket ile mi gelmekte? -3. soru. Açıkçası bu devirde alacağım arabada bi-xenon sisteminin olmasını isterim ancak bu x-paket ile geldiğinden ve bu paketinde anormal bir fiyatı olduğundan sizce ne yapmam gerek? Sony müzik sisteminin içinde olduğu smart paketi almayı düşünüyorum ayrıca, bu paketlerde fiyatlar internet sitesinde yazdığı üzere sabit midir? Yoksa bunlarda da ne civarı fiyatları zorlamam gerekir? -Aslında hayalimde 1.0 veya 1.6 ecoboost titanyum x-paket ve smart paketli metalik renk olarak almak ancak çıkan fiyatlar internet sitesi üzerinden baz alındığında gerçekten bütçemi aşmakta. Açıkçası bu fiyatlarda VW Golf 7' de insanın aklını çelmiyor değil. Yine de ilk göz ağrım olan Focus'tan da vazgeçmemeyi istiyorum. Uzun bir yazı oldu, okuyanlara şimdiden teşekkürler, yardımlara kapım sonuna kadar açıktır İyi günler.
  3. Konuyla ilgili olarak yakın zamanda bu işlemleri yapmış biri olarak söylemem gerekirse; -Faiz indirimi yapılmakta, benim erken ödeme ile (8 ay kala / aylık 782 TL ödeme yaparken) 250 TL civarında bir karım oldu. (Akbank) -2011'in 6. ayından sonra (benim bildiğim) kullanılan kredilerde artık rehin kaldırma yazısı verilmiyor kesinlikle zaten emniyette kabul etmiyor dendi. Banka içinde bu rehin işlemlerini bilgisayara işleyen bir çalışana rica ederseniz hemen orada sisteme girilmekte. Yani borcu kapatıp çıkmayın bana kalırsa ne olur ne olmaz. -Emniyetin sistemine en geç 24 saat içinde işleniyor. E-devlet üzerinden yaptığınız sorgulamada rehinin kalkmış olduğu görülüyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.