Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Spor Yay

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

merhaba FocusClubTR uyeleri bnm bi sorum olscak yardimci olursaniz cok sevinirim 2011 tdci sedan focusuma eibach 3.5 cm yay taktim arac guzel dustu ama aracin onunden lukluk diye bi ses gelio neden olabilir yardimci olabikirmisiniz

Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi
adres düzeltildi

Yanıtlama zamanı:

salıncak burçları rot başları rot kolları aks körüklerini değiştir ses gelmez tahmini bedel 200 tl yay takarken deforme olabiliyor saydığım parçalar bu parçalardır o sesi yapan yay taktın diye lukluk ses yapmaz başka türlü

Yanıtlama zamanı:

merhaba ford club uyeleri bnm bi sorum olscak yardimci olursaniz cok sevinirim 2011 tdci sedan focusuma eibach 3.5 cm yay taktim arac guzel dustu ama aracin onunden lukluk diye bi ses gelio neden olabilir yardimci olabikirmisiniz

Daha nerede olduğunu bilmiyorsun; yayları doğru aldığına taktığına eminmisin ki onu düşünüyorum şu an.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ses on sagdan gelio yaylarida sanaide usta takti yanlis takmsmistir heralde bide servise gittim usta bakti amasor takoz ve bilyalarini deisti bide yaylara hortum takti ses ayni deisiklik yok

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

nedenki serdar bey spor yay kotu birseymiki

Yanıtlama zamanı:

Kötü olduğundan değil güzel birşey olsun istiyorsun bu gibi cansıkıcı olaylar olunca insan üzülüyor

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yani ole tabiki ama bikac focus kullanici arkadaslara sordum ses gelmemesi lazim diyolar onlarinkilerden gelmio

Yanıtlama zamanı:

ses on sagdan gelio yaylarida sanaide usta takti yanlis takmsmistir heralde bide servise gittim usta bakti amasor takoz ve bilyalarini deisti bide yaylara hortum takti ses ayni deisiklik yok

Onu demiyorum; kendini ford club ta sanıp focus cluba yazıyorsun.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

tmm aydin bey farkindayim cok ozur focus yazicaktim ford yazmisim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sağolun Ümit bey

• 4 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.