Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Buz Beyaz Focus 3 Boya

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bugün Çetaş Fordla konuştum.Ordaki usta pasta cila ardından kil uygulaması yapılacagını söyledi.Bunun için de 500 lira para istedi.Sonra aracı aldığım bayiyi aradım.Durumu söyledim cumartesi gelin 5-6 saatlik bir işlemmiş hallederiz dedi.Gemide ya da aracı beklettikleri yerde olmuş olabilirmiş.Gözden kaçmıştır dediler.Cumartesi götürecem halledecekler.Çetaştaki usta boyada sıkıntı yok.Üzerine bişiler yapışmış.Hallolacak bişey dedi.Biraz rahatladık

kil önce yapılır, araba önce güzelce yıkanır daha sonra kil uygulanır ondan sonra boya koruma(her ne kadar öyle olmasada pasta cila) yapılır.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Özel olarak yapan kişiler veya kurumlar servisten daha iyi bir iş çıkaracaktır diye düşünüyorum ben.

Yani yapılacak iş belli.Araç o sarı lekelerden kurtarılacak.Belki özel olarak bu işi yapan kişiler araca daha güzel bir görünüm kazandırır ama ben onun peşinde değilim.Sadece aracı olması gerektiği duruma getirsin yeter.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yeri gelmişken sorayım ben bu boya işi için servise gittiğimde güncel yazılım varsa yüklemelerini istesem,şu beleş kış bakımından talep etsem çok şey istemiş olur muyum.Bana suyunu çıkarma derler mi?Bu Seyit'in hiç sıfır arabası olmadı.Seyit'e çok görmeyin bu soruları:)

Yanıtlama zamanı:

Yeri gelmişken sorayım ben bu boya işi için servise gittiğimde güncel yazılım varsa yüklemelerini istesem,şu beleş kış bakımından talep etsem çok şey istemiş olur muyum.Bana suyunu çıkarma derler mi?Bu Seyit'in hiç sıfır arabası olmadı.Seyit'e çok görmeyin bu soruları :)

Boya temizliği için kil uygulaması yeterlidir, daha yeni boyada pastaya gerek yok, kil sonrası cila ± boya koruma iyi olur. Boya koruma hariç ödenecek bedel 100 TL'yi geçmemeli, o da kil emek yoğun bir uygulama olduğundan...

Kış bakımı zaten servis taahüdü olduğu için istemenizde bir sakınca yok. Ama atla deve bir şey değil kendiniz de yapabilirsiniz.

Yazılım güncelleme talep edebilirsiniz, muhtemelen cevapları "sıkıntı yoksa bakıma geldiğinizde bakalım" olur, tabii kafadan "güncelleme yok" da denebilir.

Boya lekelerini üretici hatası olarak görüp ücretsiz yaparlarsa güncelleme için zorlamayın derim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Boya temizliği için kil uygulaması yeterlidir, daha yeni boyada pastaya gerek yok, kil sonrası cila ± boya koruma iyi olur. Boya koruma hariç ödenecek bedel 100 TL'yi geçmemeli, o da kil emek yoğun bir uygulama olduğundan...

Kış bakımı zaten servis taahüdü olduğu için istemenizde bir sakınca yok. Ama atla deve bir şey değil kendiniz de yapabilirsiniz.

Yazılım güncelleme talep edebilirsiniz, muhtemelen cevapları "sıkıntı yoksa bakıma geldiğinizde bakalım" olur, tabii kafadan "güncelleme yok" da denebilir.

Boya lekelerini üretici hatası olarak görüp ücretsiz yaparlarsa güncelleme için zorlamayın derim.

Anlaşıldı.Arabayı temize çıkaralım gerisi dert değil.Cevaplar için teşekkür ederim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.