Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201213 yıl comment_133602 Bugün Çetaş Fordla konuştum.Ordaki usta pasta cila ardından kil uygulaması yapılacagını söyledi.Bunun için de 500 lira para istedi.Sonra aracı aldığım bayiyi aradım.Durumu söyledim cumartesi gelin 5-6 saatlik bir işlemmiş hallederiz dedi.Gemide ya da aracı beklettikleri yerde olmuş olabilirmiş.Gözden kaçmıştır dediler.Cumartesi götürecem halledecekler.Çetaştaki usta boyada sıkıntı yok.Üzerine bişiler yapışmış.Hallolacak bişey dedi.Biraz rahatladık kil önce yapılır, araba önce güzelce yıkanır daha sonra kil uygulanır ondan sonra boya koruma(her ne kadar öyle olmasada pasta cila) yapılır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201213 yıl comment_133612 Özel olarak yapan kişiler veya kurumlar servisten daha iyi bir iş çıkaracaktır diye düşünüyorum ben. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201213 yıl Yazar comment_133614 Özel olarak yapan kişiler veya kurumlar servisten daha iyi bir iş çıkaracaktır diye düşünüyorum ben. Yani yapılacak iş belli.Araç o sarı lekelerden kurtarılacak.Belki özel olarak bu işi yapan kişiler araca daha güzel bir görünüm kazandırır ama ben onun peşinde değilim.Sadece aracı olması gerektiği duruma getirsin yeter. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201213 yıl Yazar comment_133619 Yeri gelmişken sorayım ben bu boya işi için servise gittiğimde güncel yazılım varsa yüklemelerini istesem,şu beleş kış bakımından talep etsem çok şey istemiş olur muyum.Bana suyunu çıkarma derler mi?Bu Seyit'in hiç sıfır arabası olmadı.Seyit'e çok görmeyin bu soruları Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201213 yıl comment_133643 Yeri gelmişken sorayım ben bu boya işi için servise gittiğimde güncel yazılım varsa yüklemelerini istesem,şu beleş kış bakımından talep etsem çok şey istemiş olur muyum.Bana suyunu çıkarma derler mi?Bu Seyit'in hiç sıfır arabası olmadı.Seyit'e çok görmeyin bu soruları Boya temizliği için kil uygulaması yeterlidir, daha yeni boyada pastaya gerek yok, kil sonrası cila ± boya koruma iyi olur. Boya koruma hariç ödenecek bedel 100 TL'yi geçmemeli, o da kil emek yoğun bir uygulama olduğundan... Kış bakımı zaten servis taahüdü olduğu için istemenizde bir sakınca yok. Ama atla deve bir şey değil kendiniz de yapabilirsiniz. Yazılım güncelleme talep edebilirsiniz, muhtemelen cevapları "sıkıntı yoksa bakıma geldiğinizde bakalım" olur, tabii kafadan "güncelleme yok" da denebilir. Boya lekelerini üretici hatası olarak görüp ücretsiz yaparlarsa güncelleme için zorlamayın derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201213 yıl Yazar comment_133692 Boya temizliği için kil uygulaması yeterlidir, daha yeni boyada pastaya gerek yok, kil sonrası cila ± boya koruma iyi olur. Boya koruma hariç ödenecek bedel 100 TL'yi geçmemeli, o da kil emek yoğun bir uygulama olduğundan... Kış bakımı zaten servis taahüdü olduğu için istemenizde bir sakınca yok. Ama atla deve bir şey değil kendiniz de yapabilirsiniz. Yazılım güncelleme talep edebilirsiniz, muhtemelen cevapları "sıkıntı yoksa bakıma geldiğinizde bakalım" olur, tabii kafadan "güncelleme yok" da denebilir. Boya lekelerini üretici hatası olarak görüp ücretsiz yaparlarsa güncelleme için zorlamayın derim. Anlaşıldı.Arabayı temize çıkaralım gerisi dert değil.Cevaplar için teşekkür ederim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın