Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sony Panel Gece Görüntüleri Ile Standart Ses Sistemi Gece Görüntüleri Karşılaştırması

Featured Replies

• Yanıt 81
  • Görüntüleme 15,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Daha önce de defalarca yazdım gerek parlak siyahın parmak izi avcısı olması, gerekse tuşların kullanım zorluğu nedeniyle bir tek SONY yazmasını sağlamak için değiştirmeyi ben kendi adıma abes buluyoru

• Sorun Anlaşıldı !!! Sesli kontrol sistemi bulunan focuslarda AMT Kodlu 4,2 inc ekranlar kullanılabiliyor, BMT kodlu 4,2 inc ekranlar İse 2012 yılı icinde uretilen ve sesli kontrol sistemi olmayan focu

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Yalnız olmadığımı biliyordum !!

Yanıtlama zamanı:

metal parçası olarak görüyorsanız tabiki hiçbir konuda anlaşamayız

Takıldığımız kelime metal değil "parça" :P

Şaka bir yana ben de bakıyorum zaman zaman ve güzel şekil verilmiş bir metal yığını olarak görüyorum. Özellikle plastik ve cam eklemelerle daha da bir hoş olmuş sanki...

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Demekki Aydin abi icin iç mekan cok onemli :) ama ben camdan bakip izleyenlerdenim. O yuzden 2013 hazirani gibi 18" janta kayabilirim :) ee ilk araba bu deneme yanilmayla deneyim kazanmak gerek

Sabri Özer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Alfa Romeo mu bu

tehlikeli sular bunlar , yeniden bir alfa romeo eskiden güzeldi , veya şu daha iyi filan diye bir açılırsa :zha:

Yanıtlama zamanı:

Demekki Aydin abi icin iç mekan cok onemli :) ama ben camdan bakip izleyenlerdenim. O yuzden 2013 hazirani gibi 18" janta kayabilirim :) ee ilk araba bu deneme yanilmayla deneyim kazanmak gerek

tabiki , pantalonu gösteren ütüdür :) , kadını gösteren gözüdür :kıhkıh: , arabayı gösteren jantlarıdır :fikir:
Yanıtlama zamanı:

tabiki , pantalonu gösteren ütüdür :) , kadını gösteren gözüdür :kıhkıh: , arabayı gösteren jantlarıdır :fikir:

Tolga abi senin arabada yay vardi yanlis hatirlamiyorsam birde EBdu himpeksde 5 kollu lansman janti var aslinda ilgilenirsen bulunur birsey

Yanıtlama zamanı:

Tolga abi senin arabada yay vardi yanlis hatirlamiyorsam birde EBdu himpeksde 5 kollu lansman janti var aslinda ilgilenirsen bulunur birse

biraz daha üzerindeki lastiklerin canını çıkartayım , birde bu yeni mondeo'ların jantları'da fena değil , bir replicaları filan çıksın , acele etmemek lazım ...

Yanıtlama zamanı:

biraz daha üzerindeki lastiklerin canını çıkartayım , birde bu yeni mondeo'ların jantları'da fena değil , bir replicaları filan çıksın , acele etmemek lazım ...

Tanidik bir lastikcide takmiştim ben denemelik bu 45 yanak bizde 40 yanak olacak

IMAG0317_zps5ff5ad2a.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ben aracın dışındayken, dışına hayran içine binince içine hayran hayran bakan, ilginenen hatta direksiyonu zaman zaman kızım benim diyerek seven, beğenen ne bileyim sanki bir parçam gibi görüyorum... Heralde beni bu sevgi mutlu ettiği için çok keyif alıyorum......

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

standar ses sistemi panelinin mat yapısı kullanışlı tabiii... ancaaak focusunuz titanyum donanımlı ise otomatik klima ile ve yan havalandırma ızgaralarıyla standart sistemin ön paneli gündüz gözüyle çok alakasız duruyor... Ayrıca aslında bu otomobilin titanyum donanımında sony avrupa ülkelerinde standart... Bizdeki standart ses sistemi ise düşük modellere konulmuş...

Jant hususuna gelirsek aynı sony gibi o da yurtdışında x paketle standart geliyor

Yanıtlama zamanı:

Standart Görünümli 5'' ekran daha hoş bence .

Compenant hoparlörlerle +1 Anfi İle de yaklaşık 500-600 liraya Sony Sistemden çok çok iyi bir sistem de yapılır Subwoofer kullanılmaksızın.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

stANdart panelde 5 inç i nasil uyduracaksınız? Yokki öyle bir konsept ? Daha doğrusu varda bulmak çok zor....Kaldı ki panel ve çerçeve çokda pahalı bişey diil ekran da pahalı degil....Eee iyi 4 hoparlörde 400 civarında ... Al sana gayet yeterli bir ses sistemi ve görüntüsü.... Ya Sony fordla son zamanlarda bütünleşmiş bir marka... orjinal ford sonyli olur düşüncesi yerleşmiş... Orada sony yazmayınca sanki arabada bir eksik varmış gibi geliyor insanlara ... Olay bundan ibaret....

Yanıtlama zamanı:

stANdart panelde 5 inç i nasil uyduracaksınız? Yokki öyle bir konsept ? Daha doğrusu varda bulmak çok zor....Kaldı ki panel ve çerçeve çokda pahalı bişey diil ekran da pahalı degil....Eee iyi 4 hoparlörde 400 civarında ... Al sana gayet yeterli bir ses sistemi ve görüntüsü.... Ya Sony fordla son zamanlarda bütünleşmiş bir marka... orjinal ford sonyli olur düşüncesi yerleşmiş... Orada sony yazmayınca sanki arabada bir eksik varmış gibi geliyor insanlara ... Olay bundan ibaret....

Var, hatta bu şekilde ülkemize giriş yapacak ve isteyen alacak.

Olay markadan ibaret değil.

Fuar'da detaylı inceleme fırsatı buldum f2 sony'den aşağı kalır yanı yoktu sistemin..

Millet kendini kandırmasın boşuna :D sadece sony yazıyor felan diye, yemin ediyorum görevliler okusa bir yerleri ile gülerler

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Daha öncede sony sistem incelememde yazmıştım ... Sony yazması dışında fark yok diyenlere katılmadım asla... Fark bariz ve gerçekten bekleseymişim keşke dedirtti... Ama sırf sony yüzünden de arabamdan soğuyacak diilim... Bugün 4 tane JBL hoparlör baktım denedim, Sony falan diil aslolan Asıl önemli olan Hoparlör....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.