Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201313 yıl comment_154383 Navigasyonla ilgili olmasada, @Aydın Baran, abi şarkı adı ekrana sığmadığında scrool(Türkçesi aklıma gelmedi?!?!) ediyor mu? Ingilizcesi de scroll zaten bizim dandirikler kaydirmiyor yaziyi oda yapmiyordur heralde Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201313 yıl Yazar comment_154386 Ingilizcesi de scroll zaten bizim dandirikler kaydirmiyor yaziyi oda yapmiyordur heralde ingilizcesi scroollda türkçesi aklıma gelmemişti o zaman kaydırmak oluyor sanırım Aydın abinin parça numarası son takısı DG benimki DC ne gibi farkları var çok merak ediyorum yaz gelsede bi arabalı buluşma yapsak Aydın abiyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201313 yıl comment_154391 Ingilizcesi de scroll zaten bizim dandirikler kaydirmiyor yaziyi oda yapmiyordur heralde ingilizcesi scroollda türkçesi aklıma gelmemişti o zaman kaydırmak oluyor sanırım Aydın abinin parça numarası son takısı DG benimki DC ne gibi farkları var çok merak ediyorum yaz gelsede bi arabalı buluşma yapsak Aydın abiyle Nisanda Turkiye geneli yapicaz ya Yakup reisimiz ayarlicak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201313 yıl Yazar comment_154392 Nisanda Turkiye geneli yapicaz ya Yakup reisimiz ayarlicak o kesin 19-23 nisana arasına ayarlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201313 yıl comment_154396 Üyeler isterse herşey olur. Ben ne yapayım site yaptık işte daha ne yapalım doğru konularda konuşun bari Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201313 yıl comment_154400 Üyeler isterse herşey olur. Ben ne yapayım site yaptık işte daha ne yapalım doğru konularda konuşun bari "Site yaptik iste" hahaha Neyse konu dagilmasin Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201313 yıl comment_155842 7inc navigasyon takdırdım..biraz büyük geldi kenarlardan taştı ama idare edecem artık... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201313 yıl comment_155952 7inc navigasyon takdırdım..biraz büyük geldi kenarlardan taştı ama idare edecem artık... yerinizde olsam park ettiğim yerlerde dikkatli olurdum, camı kırıp almaya çalışmasınlar sonra. sadece tırnak tutuyor anladığım kadarıyla Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın