Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201511 yıl comment_290232 2014 trend x hb aracıma çorum özençlerde brc my11 taktırarak bende lpglendim,bu montajda en çok hoşuma giden lpg dolum ağzının isteğim üzerine benzin depo kapağının içine takılması oldu Kasım Bey öncelikle hayırlı olsun. lpg dolum ağzının benzin depo kapağına takılması muayenede sıkıntı oluyor diye duymuştum. Hatta bir arkadaşım bu yüzden oraya yaptırmamıştı. Siz muayenede herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201511 yıl comment_290582 Evet bu durumu ben de sordum yapabiliyor muyuz diye. Muayeneden geçmez dediler bana. Aşağı görünmez bir yere koysanız daha mantıklı denilmişti. Bu ay içerisinde muayenem var. onunla birlikte lpg'yi de aradan çıkarmak istiyorum. farklı sitelerden kâr-zarar hesaplaması yaptım. hepsi 1-1,5 yıl içerisinde amorti ediyor şeklinde sonuç vermişti. fakat bu site: http://www.basitteknik.com/2013/12/lpg-montaji-amorti-hesabi-lpg-tasarruf-oranimiktari-hesaplama-programi-guncel/ yıllık 350tl zarar edersiniz diyor, kafamı karıştırdı. kaba hesaba göre maksimum 2 yılda amorti ediyor kendini. bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201511 yıl comment_290706 Evet bu durumu ben de sordum yapabiliyor muyuz diye. Muayeneden geçmez dediler bana. Aşağı görünmez bir yere koysanız daha mantıklı denilmişti. Bu ay içerisinde muayenem var. onunla birlikte lpg'yi de aradan çıkarmak istiyorum. farklı sitelerden kâr-zarar hesaplaması yaptım. hepsi 1-1,5 yıl içerisinde amorti ediyor şeklinde sonuç vermişti. fakat bu site: http://www.basitteknik.com/2013/12/lpg-montaji-amorti-hesabi-lpg-tasarruf-oranimiktari-hesaplama-programi-guncel/ yıllık 350tl zarar edersiniz diyor, kafamı karıştırdı. kaba hesaba göre maksimum 2 yılda amorti ediyor kendini. bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim? Bende yaptım bana "Lpg kullanarak yılda 1103 TL zarar edebilirsin" dedi, anlamadım:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201511 yıl comment_290772 Kasım Bey öncelikle hayırlı olsun. lpg dolum ağzının benzin depo kapağına takılması muayenede sıkıntı oluyor diye duymuştum. Hatta bir arkadaşım bu yüzden oraya yaptırmamıştı. Siz muayenede herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? Teşekkür ederim,bu konuyla ilgili bende bitakım şeyler bende duydum,henüz lpgyi ruhsata İşletmedim,aracımın 2,5 yıl muayenesi var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295396 dün aracıma BRC taktırdım.inşallah bir sorun yaşamam Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_296999 LPG taktırdıktan sonra bugün ilk defa şehirlerarası yol yaptım.140-160 km kadar hıza çıktım.çoğunlukla 120 km civarındaydı.69.50 TL ile(LPG.2.15 TL) ile 412 km yol yapmışım.25 km Ankara sehiriçi sizce nasıl Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_297016 100 km de 7,846 lt lpg yakmış aracınız, aracın fabrika çıkışı şehir dışı benzin değeri 5,5 lt. genel de hesaplanırken litre olarak %20 fazla litre yakacağı söylenir. bu da 6,6 lt lpg yapar. tabiki bunlar fabrika çıkış değeridir. Bunlara göre sizin araç 1,2 lt fazla yakmış oluyor. Ama bu sorunun cevabı sizde gizli, eğer önceden aracınızın uzun yolda kaç lt benzin tükettiğini biliyorsanız, bunun %20 fazlasını hesaplayarak sonuca varabilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_297031 yol bilgsayarı dediğiniz gibi 6.5 olarak yazılıydı.sanırım bu benzine göre yazıyor.ancak 100 km hıza sabitleseydim.dediğiniz gibi lpg yi 6.6 larda tutabilirdim.Ankara sehiriçi 25 km ve samanpazarı-ulus-dışkapı-aydınlıkevler-samsun güzergahı durkalk biraz fazla bunları da göz önünde alıp.şehirdışı 120-genel hız ve zaman zaman da 160 km yi denedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_297032 geçen hafta ben de 1200 km yol yaptım. bir depo lpg ile (yaklaşık 84 TL alıyor, 2.30 TL'den) 465 km yol yaptı. Fena değil gibi geldi bana. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_297035 tam hesaba göre.yol bilgisayarı.6.5 yazmıştı benzine göre.%12 lpg farkı 100 km de 7.8 olduğuna göre 2.15*7.8=16.77 TL 100 km de.buda km.de 0.167 kr.yapar ki bence iyi değer. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201511 yıl comment_301718 nazar değmesin ş içi km başına 24-26 krş ları görüyorum ben slm hocam 2014 1.6 focus sahibiyim lpg düşünüyürorum siz tercübelisiniz yardımcı olursanız sevinirim lpg ile toplam kaç km yaptınız herhangi bir problem yaşadınız mı ? brc my11 düşünüyorum tavsiye edermisiniz ? herkese selamlar yeni bir focus alarak foruma yeni katıldım aracım ford focus 2014 1,6i lpg taktırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim bugün ş.urfa edessa brc sevisine gittim adam takma dedi beni geri gönderdi kafam iyice karıştı takıpta pişman olan var mı ? menmunmusunuz araçlarınız lpg ile kaç km yaptı paylaşırsanız sevinirim Nisan 28, 201511 yıl İbrahim Halil Tahtasız tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201511 yıl comment_302460 ? herkese selamlar yeni bir focus alarak foruma yeni katıldım aracım ford focus 2014 1,6i lpg taktırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim bugün ş.urfa edessa brc sevisine gittim adam takma dedi beni geri gönderdi kafam iyice karıştı takıpta pişman olan var mı ? menmunmusunuz araçlarınız lpg ile kaç km yaptı paylaşırsanız sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201511 yıl comment_302703 Merhaba kubilay bey. 2013 focus aldım ve bende brc my 11 takdirmayi düşünüyorum bu zamana kadar kaç km yaptınız ve harhangi bir sıkıntı yaşadınız mı teşekkürler. Mayıs 3, 201511 yıl Uğur Ordu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201511 yıl Yazar comment_303898 yaklaşık 60 bin km oldu sorun derken ufak tefek sıkıntılar oldu olmadı değil ayar sorunu bir kere de arıza lambası ama sıkıntıların sebebi lpg ustaları. düzgün montaj düzenli bakım ara ara da arabayı benzinde kullanırsanız kitin parasını da motorun parasını da çıkarırsınız birde ben dönüşüm yaptırırken firmalar böyle geniş garanti poliçesi hazırlayıp motor garantisi vermiyordu şimdi çok daha iyi şartlarda mortor garantisi veriyorlar hatta garanti verdikleri parçaları bile yazıyorlar poliçede ben olsam iyi bir usta bulup düzgün bir brc yada landirenzo montajı yaptırırdım. yalnız işini düzgün yapmayan birine denk gelirseniz sorumluluk kabul etmem sadece tavsiye niteliğinde yazdıklarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201511 yıl comment_303901 yaklaşık 60 bin km oldu sorun derken ufak tefek sıkıntılar oldu olmadı değil ayar sorunu bir kere de arıza lambası ama sıkıntıların sebebi lpg ustaları. düzgün montaj düzenli bakım ara ara da arabayı benzinde kullanırsanız kitin parasını da motorun parasını da çıkarırsınız birde ben dönüşüm yaptırırken firmalar böyle geniş garanti poliçesi hazırlayıp motor garantisi vermiyordu şimdi çok daha iyi şartlarda mortor garantisi veriyorlar hatta garanti verdikleri parçaları bile yazıyorlar poliçede ben olsam iyi bir usta bulup düzgün bir brc yada landirenzo montajı yaptırırdım. yalnız işini düzgün yapmayan birine denk gelirseniz sorumluluk kabul etmem sadece tavsiye niteliğinde yazdıklarım cvp için çok teşekkür ederim adana da hangi ustaya takmıştınız bana hep polat otogaz ve akan otogaz tavsiye ediliyor hangisini tercih etmeliyim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın