Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Rezistanslı Ön Cam

Featured Replies

• Yanıt 73
  • Görüntüleme 23,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alparslan Kaplan
    Alparslan Kaplan

Gece farketmiyorum ama gündüz çok az belli oluyor. Maaşallah sizdede ne göz varmış gece bile görebildiğinize göre tekrar maaşallah.

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Gece karşıdan ışık vurduğunda ışığı yayıyor.

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

zamanla alışırsınız ... insanlar nelere alışıyor

Yanıtlama zamanı:

Aracı aldığım günden beri beni rahatsız ediyor özellikle gece yolculuklarında. Tamam işlev de bir yere kadar ancak gercekten rahatsız edici bir durum. Kendi aracımdan çektiğim fotoğraf ile göstereyim. Buyrun;

uhydv.jpg

Yanıtlama zamanı:

Quickclear heated windscreen

Standard on Zetec, Titanium, Titanium X

Tamam sağolun.

Peki bu camlarla ilgili bir geri çağırma veya değiştirme olduğunu duymuştum. Bazı türleri değiştirilmiş. Bu araçların üretim zamanından veya camdaki bir yazıdan anlayabilir miyiz?

Tekno pakette camdaki sensör grubu büyük diğer ısıtmasız camlara göre. Acaba ısıtmasız cam taktırmak istesek tekno için bulunur mu?

Yanıtlama zamanı:

Tamam sağolun.

Peki bu camlarla ilgili bir geri çağırma veya değiştirme olduğunu duymuştum. Bazı türleri değiştirilmiş. Bu araçların üretim zamanından veya camdaki bir yazıdan anlayabilir miyiz?

Tekno pakette camdaki sensör grubu büyük diğer ısıtmasız camlara göre. Acaba ısıtmasız cam taktırmak istesek tekno için bulunur mu?

İlk soruyu bilmiyorum.Mail atıp çözüm bulabiliriz.

Bulunur hocam sorun değil.Tekno olup olmaması önemli değil kutusu içerden geldiği için. 

Yanıtlama zamanı:

İlk soruyu bilmiyorum.Mail atıp çözüm bulabiliriz.

Bulunur hocam sorun değil.Tekno olup olmaması önemli değil kutusu içerden geldiği için. 

Önümüzdeki ay kış gelir buralara. Bir de kışın görelim bakalım bir cengaverliği olmazsa icabına bakmak gerekecek.

Kırk yılda bir kar, buz göreceğiz diye durmasının bir anlamı yok...

Yanıtlama zamanı:

Beğenerek kullanıyorum, aldığımdan beri yaw bu cam ya kırılırsa diye tedirgin oluyordum, hani diyerlerine göre daha yüksek fiyatı ve Kasko değişimde ek bir ücret ister mi sıkıntı olurmu adına, neyse uzun yolda taş geldi çatladı değiştirildi sıkıntı çıkmadı.. Şimdi çok rahatım..:):):

• 7 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Beğenerek kullanıyorum, aldığımdan beri yaw bu cam ya kırılırsa diye tedirgin oluyordum, hani diyerlerine göre daha yüksek fiyatı ve Kasko değişimde ek bir ücret ister mi sıkıntı olurmu adına, neyse uzun yolda taş geldi çatladı değiştirildi sıkıntı çıkmadı.. Şimdi çok rahatım.. :):

Kasko sıkıntı çıkardı mı peki? direkt orjinal ısıtmalı cam ile değişim mi yaptılar bunu bende merak ediyorum hep 

sırf bunun için ve otomatik park vs. için kaskoya 9 bin tl lik ek aksesuar v.s teminat eklettim

Yanıtlama zamanı:

Kasko sıkıntı çıkardı mı peki? direkt orjinal ısıtmalı cam ile değişim mi yaptılar bunu bende merak ediyorum hep 

sırf bunun için ve otomatik park vs. için kaskoya 9 bin tl lik ek aksesuar v.s teminat eklettim

kasko ve paketler ile ilgili direk başlık var ancak, 9000tl lik ne eklettiniz? Plus paket 1000tl civarı bişey değilmi? başka ne var?

Yanıtlama zamanı:

Bilmiyorum bizim aracin kasko bedeli 36 bin tl aracin 2.elini arastiedik 43-45 arasi o yüzden ekleyelim dedi acenta

Yanıtlama zamanı:

Paylaşmıştım ama yineleyim, hayır bir sıkıntı çıkmadı, orj. Cam ile değişim yapıldı,tabii bir de teklifleri vardı,muadil cam taktırmak istersem yılda iki değişim hakkınız olur dendi..Yanlız atlanmaması gerek bişey var bir çok Kasko şirketi ilk orj. Cam değişiminden sonra ikinci de muadil cam takıyorlar tabii aradaki farkı vermeniz durumunda orj. Cam olabiliyormuş.....

Yanıtlama zamanı:

Ben de değişmek zorunda kaldım camı. Benim kasko firması orjinal cam takıyor ama serviste değil dışarda takacağız dendi önce. Sonra araç bir yılını doldurmamış diyerek servise döndüler tekrar. Muadil cam piyasada var mı merak ediyorum. Çünkü hem ısıtmalı, hem de IR korumalı bizim camlar..

Yanıtlama zamanı:

Ben de değişmek zorunda kaldım camı. Benim kasko firması orjinal cam takıyor ama serviste değil dışarda takacağız dendi önce. Sonra araç bir yılını doldurmamış diyerek servise döndüler tekrar. Muadil cam piyasada var mı merak ediyorum. Çünkü hem ısıtmalı, hem de IR korumalı bizim camlar..

Aslında muadil değil cam da sadece Ford logosu yok ziraa üretim yeri aynı yani ısıtıcı ve diyer sensör yuvaları tüm hepsi aynı.

• 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bence ısıtmalı ön cam sınıfta kaldı... 1 saat kadar ve 7 saat kadar önce (-13 ve -6 dereceydi) ön camda ince bir buz tabakası vardı, silecekle desteklememe rağmen çözmesi 5dk civarında sürdü. Bu kadar uzun sürede çözecekse olmasada olur bence.

Yanıtlama zamanı:

Bence ısıtmalı ön cam sınıfta kaldı... 1 saat kadar ve 7 saat kadar önce (-13 ve -6 dereceydi) ön camda ince bir buz tabakası vardı, silecekle desteklememe rağmen çözmesi 5dk civarında sürdü. Bu kadar uzun sürede çözecekse olmasada olur bence.

Ozanım, benimki nerdeyse ilk 30sn de buzu etkisiz hale gelmiş gibi yapıyor,

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.