Gökhan UÇAR Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 2014 yılındanda ben yazayım tam olsun Böyle 2012 den başladım tek tek okuya okuya 2014 ' e kadar geldim yıllar ne de çabuk geçiyormuş deyip , foruma bakamadığım için kendimi ayıpladım Ekran acayip hoşuma gitti. yarın ilk işim yetkili servisteki arkadaşımı arayıp ürünün resimlerini atmak olacak. Tedarik edemezlerse de Ümit Bey'i aramak. İnşallah aynı numarayla ve aynı ürünle duruyordur.. Şimdide xenon konularına geçiş yapıp 2 yıllık açığı bi günde kapatmaya çalışmaya devamm .. Bütün paylaşımlar için çokkk teşekkür ederim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 2014 yılındanda ben yazayım tam olsun Böyle 2012 den başladım tek tek okuya okuya 2014 ' e kadar geldim yıllar ne de çabuk geçiyormuş deyip , foruma bakamadığım için kendimi ayıpladım Ekran acayip hoşuma gitti. yarın ilk işim yetkili servisteki arkadaşımı arayıp ürünün resimlerini atmak olacak. Tedarik edemezlerse de Ümit Bey'i aramak. İnşallah aynı numarayla ve aynı ürünle duruyordur.. Bu işleri servis vasıtasıyla yaparsanız çok uçuk rakamlar çıkar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan UÇAR Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2014 Bu işleri servis vasıtasıyla yaparsanız çok uçuk rakamlar çıkar Alparslan Bey, bugün arkadaşla görüştüm. Dediğiniz gibi ücreti yüksek olabilir dedi. genelde bu gösterge şerit takip sistemi olan modellerde sunuluyormuş. Ellerinde çıkma yokmuş, orijinal olarak getirtmek gerekiyormuş. Kısaca burdan alıp orda takacağız inş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali G. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Alparslan Bey, bugün arkadaşla görüştüm. Dediğiniz gibi ücreti yüksek olabilir dedi. genelde bu gösterge şerit takip sistemi olan modellerde sunuluyormuş. Ellerinde çıkma yokmuş, orijinal olarak getirtmek gerekiyormuş. Kısaca burdan alıp orda takacağız inş. orjinal yp fiyatını (2.500.tl) duyunca ben de bu ürünü hemen almaya heveslendim ve aldım. fakat Ozan Karsavuran'ın msj.larını inceleyin derim. her şey çok güzel ama (aracım 0 km olduğu için belki de) gösterge değişikliğinden sonra ışıklar sönük geldi. Acaba orta ekranın canlılığından mı diye çok deneme yaptım ama değil. şu an aydınlatmayı değiştirmeyi düşünüyorum. bir de fiyatını iyi araştırın derim. tek güzel tarafı yetkili servis teknisyeninin "anahtar kodlaması gerekli, yoksa çalışmaz" demesine karşın ilk seferde çalışması o'nu da şaşırttı. yalnız kalibrasyon yaptırmadığım için de sonucunu bilemiyorum ama forumda çeşitli hata kodu alan arkadaşlar da olmuş. değer mi? kesinlikle değer. http://imgur.com/a/22tFD#2nddSN6 Gösterge aydınlatmasında bir değişiklik yapan oldu mu? az evvel ilk gösterge panelinin içini söktüm fakat ledler benim değiştirebileceğim gibi değil. hiç ellememeye karar verdim. yalnız tft gösterge paneli 2012 olduğu için bu ekranın yazılarını ve ibrelerini vs. ilk ekrandakilerle değiştireceğim. belki bir faydası olur bitirdikten sonra fotoğraf paylaşırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Umur Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Arkadaşlar ikinci el focus 3 dizel amayı planlıyorum. Size bir soru sorucam, bu smart paketle alınan sony panel ve renkli ekranın orjinal olduğunu nasıl anlarız. Göstergeler değişince km sıfırlanıyormuş, bizi kandırmak isteyenlere karşı nasıl bir yol izlememiz gerekir? Şİmdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Servis kayıtları ile tabi yetkili serviste bakımlara girdiyse. Km sayacı hariç Sony olup olmadığını konsol üstü hoparlör ile kontrol edebilirsiniz sadece Sony ile sunulmakta o 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Umur Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taylan boya Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 ben sony panel için ankarada biryere fiyat sordum 1000 tl fiyat istedi. 8"lik versiyon için 1500 istedi. Ben sadece standart smart paket ile gelen paneli istiyorum en ucuza nereden bulabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 ben sony panel için ankarada biryere fiyat sordum 1000 tl fiyat istedi. 8"lik versiyon için 1500 istedi. Ben sadece standart smart paket ile gelen paneli istiyorum en ucuza nereden bulabilirim hangi firma acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taylan boya Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 (düzenlendi) Yildiz sanayide elvan ford cikmacisi. Sizce uygunmudur yada daha uygun yerler varmidir. Ayrica montajina da karismayacagini soyledi Mayıs 14, 2014 taylan boya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Forumda satıyordu.İstersen irtiba geç satıldı mı? Açıkcası bende multimedya taktıracam aynı nedenden dolayı ilandaki gibi satıp satmamak arasında kararsızım Sony paneli söktürmek istemediğimden dolayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taylan boya Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 5 ileti kuralindan dolayi pm atamiyorum :/ yeni uyeyim arabayi da yeni aldim zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 5 ileti kuralindan dolayi pm atamiyorum :/ yeni uyeyim arabayi da yeni aldim zaten Yani ? Özel mesaj ile hizmet vermiyormuşuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 5 ileti kuralindan dolayi pm atamiyorum :/ tam olarak ne arıyorsunuz, ne için fiyat aldınız meçhul. Daha önce defalarca yazıldı fiyatlar alınan yerler. Benim bildiğim yerlerde set olarak yok zaten, gerçi Ahmet abidede yoktu en son. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taylan boya Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Smart paket ile gelen sony panel navigasyon ve cerceve set halinde 1000 lira istendi. Firumdan birkac numara buldum onlara da fiyat soracagim bakalim ne cikacak. Buraya da bildiririm durumu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap