Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20178 yıl comment_454416 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Bu veriyi görenler kanmasın İmkanı yok. Araba tüm gün şehir içinde dolaştı. İmkansız diye birşey yoktur Yakupcuğum LPG kitine verilen para gereksiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20178 yıl comment_454417 5 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Araba tüm gün şehir içinde dolaştı. İmkansız diye birşey yoktur Yakupcuğum LPG kitine verilen para gereksiz. Yani? Ben, şehir içinde dolaşmadı veya imkansız dediğimi hatırlayamadım. Diyorum ki şehir içi kelimesini dolduran bir sonuç değil bu, eğer iddia eden biri varsa bu kişi kendini kandırmış daha sonra etrafını kandırmaya çalışmaktadır. Daha fazla yazarım ama bir şey değiştirmeyeceğine eminim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20178 yıl comment_454418 1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Yani? Ben, şehir içinde dolaşmadı veya imkansız dediğimi hatırlayamadım. Diyorum ki şehir içi kelimesini dolduran bir sonuç değil bu, eğer iddia eden biri varsa bu kişi kendini kandırmış daha sonra etrafını kandırmaya çalışmaktadır. Daha fazla yazarım ama bir şey değiştirmeyeceğine eminim İmkanı yok dedinya ona istinaden, parantez içi şehiriçini ekleyim dedim hani belki uzun yol vs. farklı yorumlar gelir diye. Bahsi geçen tüketim, bugün yapmış olduğum kendi tecrübem. İllede lpg diye tutturup aracının metabolizmasını bozmaya ve ekstra paralar ödemeye niyetli olan varsa.. yaptırabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20178 yıl comment_454419 20 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: İmkanı yok dedinya ona istinaden, parantez içi şehiriçini ekleyim dedim hani belki uzun yol vs. farklı yorumlar gelir diye. Bahsi geçen tüketim, bugün yapmış olduğum kendi tecrübem. İllede lpg diye tutturup aracının metabolizmasını bozmaya ve ekstra paralar ödemeye niyetli olan varsa.. yaptırabilir. Tamam işte imkanı yok dediğim şey şehir içi kelimesinin karşılığı. Ben LPG tarafı değilim hala LPG üzerinde cümlelerini sonlandırmanı anlamadım. Dediğim gibi fazla uzatmayacağım, bir de ortalama hız değerini de koy oraya mümkünse bir de irtifa bilgilerini varsa bir de rüzgar yönünü o da yetmez lastik psi bilgilerini alalım sonra değerlendirmeye katarız, aksi bilgilerin hiçbir anlamı yok; bu bana göre böyle lütfen sırf benim için cevap yazmazsan sevinirim ben genele söylüyorum kanmayın diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20178 yıl comment_454420 6 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Tamam işte imkanı yok dediğim şey şehir içi kelimesinin karşılığı. Ben LPG tarafı değilim hala LPG üzerinde cümlelerini sonlandırmanı anlamadım. Dediğim gibi fazla uzatmayacağım, bir de ortalama hız değerini de koy oraya mümkünse bir de irtifa bilgilerini varsa bir de rüzgar yönünü o da yetmez lastik psi bilgilerini alalım sonra değerlendirmeye katarız, aksi bilgilerin hiç bir anlamı yok; bu bana göre böyle lütfen sırf benim için cevap yazmazsan sevinirim ben genele söylüyorum kanmayın diye Konun başlığı ilgili motorun lpgye uyumu hakkında olunca, mevzu doğal olarak lpg oluyor. Meteorolog olmadığımdan rüzgar'ın yönünü vs. bunları cevaplandırmam güç. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20178 yıl comment_454421 3 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Konun başlığı ilgili motorun lpgye uyumu hakkında olunca, mevzu doğal olarak lpg oluyor. Meteorolog olmadığımdan rüzgar'ın yönünü vs. bunları cevaplandırmam güç. Uzaktan anlaşamıyoruz veya anlamak istemiyorsun, sen iyisi mi bir buluşmaya gel Devam ederiz, konu başlığı LPG de ben senin o yazılarını da alıntılamadım Madem konu başlığı mühim ne diye tüketim bilgisini yazarsın diye de soran olabilir bu da ek olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20178 yıl comment_454423 LPG zaten kullanılmaz ama; Bu ortalaya sahip aracı, bırak lpgye çevirmeyi lpg bayisinin önünden geçirmem. 1.6 atmosferik mca nın şehir içi ortalaması. Benimde kullandığım bu 1.6 atmosferik ile bu 7.7 yi gel ankara da tuttur araba senin Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20178 yıl comment_454424 8 dakika önce, Erhan Erten yazdı: Benimde kullandığım bu 1.6 atmosferik ile bu 7.7 yi gel ankara da tuttur araba senin Yarın oradayım, salı günü müsaitsen notere gideriz Erhan ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20178 yıl comment_454425 10 dakika önce, Erhan Erten yazdı: Benimde kullandığım bu 1.6 atmosferik ile bu 7.7 yi gel ankara da tuttur araba senin Çok iddaalı sözler bunlar çoook ahh ahh... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20178 yıl comment_454426 Ben de tatlıya bakarım --1 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Zafer Akbs yazdı: Çok iddaalı sözler bunlar çoook ahh ahh... İddialı değil, Erhan hocamın aynı güzergahında süreceksin işte; o da şehir içi diyor kendi sürüşüne Hala ortalama hız verisini göremedim, hadi rüzgarı meteorolog'a bağladın onu geçtik diyelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20178 yıl comment_454430 18 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Ben de tatlıya bakarım Tatlı her zaman ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20178 yıl comment_454431 16 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Ben de tatlıya bakarım --1 dakika sonra eklendi-- İddialı değil, Erhan hocamın aynı güzergahında süreceksin işte; o da şehir içi diyor kendi sürüşüne Hala ortalama hız verisini göremedim, hadi rüzgarı meteorolog'a bağladın onu geçtik diyelim Ekran 1 ve 2 205 55 16 conti winter Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20178 yıl comment_454432 Ortalama hız 50 km/h için tüketim normal. Ama bu salt şehir için değil işte ancak karma oluyor İstanbulun sakin zamanlarında zaten semt değiştirirken uzun yol gibi geziyorsunuz. Tıpkı senin arabanın tüketimi normalde 6.5 ama istersen 5 ile gezmen gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20178 yıl comment_454433 ortalama hız 50 resmen uzun yol sayılır Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20178 yıl comment_454434 1 dakika önce, Ozan Kar yazdı: ortalama hız 50 resmen uzun yol sayılır Kesinlikle öyle Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın