Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ti-Vct Motor Ve LPG Uyumu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

Bu veriyi görenler kanmasın :) İmkanı yok.

Araba tüm gün şehir içinde dolaştı. İmkansız diye birşey yoktur Yakupcuğum ;) 

LPG kitine verilen para gereksiz.

• Yanıt 99
  • Görüntüleme 94,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bu internet çok tehlikeli birşey. Vakti zamanında benim yazdığım bir makaleden kaynaklanan bir metin, dönüp dolaşıp çok farklı şekillerde tekrar önüme çıkıyor ama çok alakası ve yanlış bilgilerle dolu

• Benim MK2 de Landirenzo takılı idi 50.000 km yi geçkin LPG kullandım. 100 Km de 8,5 lt yakıyordu. LPG olmasa yaklaşık 20.000 TL lik benzin yakardım. 8.925 TL lik LPG yakmış oldum. (Benzini 4

• İlhan Yalçın
    İlhan Yalçın

Cozduk sorunu enjektor memelerini 1.8 mm yapmisti tekrar 2 mm ye yukseltince duzeldi olcay bey Usta gittigimde buji kablolarini degistirelim dedi. Bende memeleri tekrar eski haline getirmesini soyl

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Zafer Akbs yazdı:

Araba tüm gün şehir içinde dolaştı. İmkansız diye birşey yoktur Yakupcuğum ;) 

LPG kitine verilen para gereksiz.

Yani? Ben, şehir içinde dolaşmadı veya imkansız dediğimi hatırlayamadım. 

Diyorum ki şehir içi kelimesini dolduran bir sonuç değil bu, eğer iddia eden biri varsa bu kişi kendini kandırmış daha sonra etrafını kandırmaya çalışmaktadır. :) Daha fazla yazarım ama bir şey değiştirmeyeceğine eminim :) 

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Yani? Ben, şehir içinde dolaşmadı veya imkansız dediğimi hatırlayamadım. 

Diyorum ki şehir içi kelimesini dolduran bir sonuç değil bu, eğer iddia eden biri varsa bu kişi kendini kandırmış daha sonra etrafını kandırmaya çalışmaktadır. :) Daha fazla yazarım ama bir şey değiştirmeyeceğine eminim :) 

İmkanı yok dedinya ona istinaden, parantez içi şehiriçini ekleyim dedim hani belki uzun yol vs. farklı yorumlar gelir diye.

Bahsi geçen tüketim, bugün yapmış olduğum kendi tecrübem.

İllede lpg diye tutturup aracının metabolizmasını bozmaya ve ekstra paralar ödemeye niyetli olan varsa.. yaptırabilir. ;) 

Yanıtlama zamanı:
20 dakika önce, Zafer Akbs yazdı:

İmkanı yok dedinya ona istinaden, parantez içi şehiriçini ekleyim dedim hani belki uzun yol vs. farklı yorumlar gelir diye.

Bahsi geçen tüketim, bugün yapmış olduğum kendi tecrübem.

İllede lpg diye tutturup aracının metabolizmasını bozmaya ve ekstra paralar ödemeye niyetli olan varsa.. yaptırabilir. ;) 

Tamam işte imkanı yok dediğim şey şehir içi kelimesinin karşılığı. Ben LPG tarafı değilim hala LPG üzerinde cümlelerini sonlandırmanı anlamadım. 

Dediğim gibi fazla uzatmayacağım, bir de ortalama hız değerini de koy oraya mümkünse bir de irtifa bilgilerini varsa bir de rüzgar yönünü o da yetmez lastik psi bilgilerini alalım sonra değerlendirmeye katarız, aksi bilgilerin hiçbir anlamı yok; bu bana göre böyle lütfen sırf benim için cevap yazmazsan sevinirim ben genele söylüyorum kanmayın diye :) 

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Tamam işte imkanı yok dediğim şey şehir içi kelimesinin karşılığı. Ben LPG tarafı değilim hala LPG üzerinde cümlelerini sonlandırmanı anlamadım. 

Dediğim gibi fazla uzatmayacağım, bir de ortalama hız değerini de koy oraya mümkünse bir de irtifa bilgilerini varsa bir de rüzgar yönünü o da yetmez lastik psi bilgilerini alalım sonra değerlendirmeye katarız, aksi bilgilerin hiç bir anlamı yok; bu bana göre böyle lütfen sırf benim için cevap yazmazsan sevinirim ben genele söylüyorum kanmayın diye :) 

Konun başlığı ilgili motorun lpgye uyumu hakkında olunca, mevzu doğal olarak lpg oluyor.

Meteorolog olmadığımdan rüzgar'ın yönünü vs. bunları cevaplandırmam güç.

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Zafer Akbs yazdı:

Konun başlığı ilgili motorun lpgye uyumu hakkında olunca, mevzu doğal olarak lpg oluyor.

Meteorolog olmadığımdan rüzgar'ın yönünü vs. bunları cevaplandırmam güç.

Uzaktan anlaşamıyoruz veya anlamak istemiyorsun, sen iyisi mi bir buluşmaya gel :D Devam ederiz, konu başlığı LPG de ben senin o yazılarını da alıntılamadım :D Madem konu başlığı mühim ne diye tüketim bilgisini yazarsın diye de soran olabilir bu da ek olsun. 

Yanıtlama zamanı:
LPG zaten kullanılmaz ama;
Bu ortalaya sahip aracı, bırak lpgye çevirmeyi lpg bayisinin önünden geçirmem.

1.6 atmosferik mca nın şehir içi ortalaması.

48429267-ACC8-4924-B216-D4D37AEC8F22.thumb.jpeg.27e9427cb47b8cbcdfa037175a3ee37c.jpeg

Benimde kullandığım bu 1.6 atmosferik ile bu 7.7 yi gel ankara da tuttur araba senin
Yanıtlama zamanı:
8 dakika önce, Erhan Erten yazdı:

Benimde kullandığım bu 1.6 atmosferik ile bu 7.7 yi gel ankara da tuttur araba senin

Yarın oradayım, salı günü müsaitsen notere gideriz Erhan ?

Yanıtlama zamanı:
10 dakika önce, Erhan Erten yazdı:

Çok iddaalı sözler bunlar çoook ahh ahh...

Yanıtlama zamanı:

Ben de tatlıya bakarım :zha: 

--1 dakika sonra eklendi--
Şimdi, Zafer Akbs yazdı:

Çok iddaalı sözler bunlar çoook ahh ahh...

İddialı değil, Erhan hocamın aynı güzergahında süreceksin işte; o da şehir içi diyor kendi sürüşüne :) Hala ortalama hız verisini göremedim, hadi rüzgarı meteorolog'a bağladın onu geçtik diyelim :D 

Yanıtlama zamanı:
16 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Ben de tatlıya bakarım :zha: 

--1 dakika sonra eklendi--

İddialı değil, Erhan hocamın aynı güzergahında süreceksin işte; o da şehir içi diyor kendi sürüşüne :) Hala ortalama hız verisini göremedim, hadi rüzgarı meteorolog'a bağladın onu geçtik diyelim :D 

Ekran 1 ve 2 

205 55 16 conti winter

6712B6FC-9B71-429B-9256-0F741B1A91A2.jpeg

C395FC09-6C72-48B5-AC92-7AA9404EBEA3.jpeg

D4FD2754-C709-4B10-90DD-7FBB7F57F4A1.jpeg

65A77C70-F31D-4884-B1A5-97E458E917F3.jpeg

Yanıtlama zamanı:

Ortalama hız 50 km/h için tüketim normal. Ama bu salt şehir için değil işte ancak karma oluyor :) İstanbulun sakin zamanlarında zaten semt değiştirirken uzun yol gibi geziyorsunuz. Tıpkı senin arabanın tüketimi normalde 6.5 ama istersen 5 ile gezmen gibi. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.