Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124831 Merhaba, Arabanın cam suyu bitmiş acaba focus 3 lede uyarı vermiyormu su bitti falan diye. Böyle teknolojik bir arabanın bu basit uyarıyı vermemesi ilginç. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124836 Merhaba, Arabanın cam suyu bitmiş acaba focus 3 lede uyarı vermiyormu su bitti falan diye. Böyle teknolojik bir arabanın bu basit uyarıyı vermemesi ilginç. veriyor abi sensörlerde sıkıntı vardır bir gösterin.bende şimdi eksik uyarı veriyor foto ekliyorum hemen Ekim 8, 201213 yıl Serdar yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124838 benim araçta az kalınca, su pompalayan motorun sesi değişiyor ordan anlıyorum. uyarı var mı hiç dikkat etmedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl Yazar comment_124841 veriyor abi sensörlerde sıkıntı vardır bir gösterin.bende şimdi eksik uyarı veriyor foto ekliyorum hemen Öncelikle bu kadar hızlı ve resimli bir cevap için teşekkür ederim. Sanırım sistem denetimi yaptırınca bu uyarıyı almışsınız bende akşam kontrol edeyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124842 Uyarı veriyor olması lazım, ancak bunu sürüş esnasında değil de kontak ilk açıldığında yapıyor diye hatırlıyorum, belki gözünüzden kaçmıştır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl Yazar comment_124843 Uyarı veriyor olması lazım, ancak bunu sürüş esnasında değil de kontak ilk açıldığında yapıyor diye hatırlıyorum, belki gözünüzden kaçmıştır. Cem bey kocaman renkli ekranımda kesinlikle bu uyarı çıkmıyor (biraz reklam oldu galiba ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124849 Aracı ilk çalıştırdığımızda da, kullanım sırasında da eğer suyunu azaltmışsak uyarıyı veriyor, hani yakıt azalınca bir uyarı sesi geliyor ya, onunla aynıydı galiba. Hatta amcam kullanırken su seviyesinin azaldığına dair bir uyarı verdi araba, amcamın tepkisi " Ona da karış ....." şeklinde olmuştu :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124851 Öncelikle bu kadar hızlı ve resimli bir cevap için teşekkür ederim. Sanırım sistem denetimi yaptırınca bu uyarıyı almışsınız bende akşam kontrol edeyim. sistem denetimi yapmayanda araçta ilk çalıştığında ve arada bir sesli ve yazılı uyarı veriyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl Yazar comment_124852 Aracımda şu an hiç su yok ama herhangi bir uyarı almadım sadece benzin azalınca sesli uyarı yapıyor o kadar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124853 Aracımda şu an hiç su yok ama herhangi bir uyarı almadım sadece benzin azalınca sesli uyarı yapıyor o kadarcam suyu şamandırası veya sensöründe sorun vardır mutlaka Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124854 benimki sytle. uyarı sistemi var. su bitince su fışkırtmıyor, suyun kalmadığını anlıyorsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124855 Bizimki de vermiyor ben direkt sensör yok diye umursamamıştım da çakmak yeri de bozuldu ona götürdüğümde bir kontrol etsinler bakalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124935 Kontrol ettirin; ya sensör var tesisat yok yada tesisat var sensör yok Focus 2 lerde de böyledi. Servis ücretsiz temin ediyordu vakti zamanında. Donanım listesinde olamayınca niye yok demekte diretemiyoruz birde ilk resimden anlaşıldığı üzere bir defaya mahsus gösteriyor da olabilir . Tabi ki kontak açıldığında. Hep uyarı olmaz bunda. Hatta sistem denetim yazıyor böyle bir menü varsa oraya bakabiliriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124993 Kontrol ettirin; ya sensör var tesisat yok yada tesisat var sensör yok Focus 2 lerde de böyledi. Servis ücretsiz temin ediyordu vakti zamanında. Donanım listesinde olamayınca niye yok demekte diretemiyoruz birde ilk resimden anlaşıldığı üzere bir defaya mahsus gösteriyor da olabilir . Tabi ki kontak açıldığında. Hep uyarı olmaz bunda. Hatta sistem denetim yazıyor böyle bir menü varsa oraya bakabiliriz. her arabayı ilk çalıştırdığında uyarı veriyor... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın