Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

F3 Titanium Cam Suyu Bitti Ikazı Yokmu ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba,

Arabanın cam suyu bitmiş acaba focus 3 lede uyarı vermiyormu su bitti falan diye.

Böyle teknolojik bir arabanın bu basit uyarıyı vermemesi ilginç.

• Yanıt 65
  • Görüntüleme 14,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• benimki sytle. uyarı sistemi var. su bitince su fışkırtmıyor, suyun kalmadığını anlıyorsun.

• Serdar yaman
    Serdar yaman

veriyor abi sensörlerde sıkıntı vardır bir gösterin.bende şimdi eksik uyarı veriyor foto ekliyorum hemen

• Sabri niye bekletiyorsun bir hafta insanları :P Hazır yağmurda var bas bitsin

Yanıtlama zamanı:

Merhaba,

Arabanın cam suyu bitmiş acaba focus 3 lede uyarı vermiyormu su bitti falan diye.

Böyle teknolojik bir arabanın bu basit uyarıyı vermemesi ilginç.

veriyor abi sensörlerde sıkıntı vardır bir gösterin.bende şimdi eksik uyarı veriyor foto ekliyorum hemen8anupa2u.jpg

Serdar yaman tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

benim araçta az kalınca, su pompalayan motorun sesi değişiyor ordan anlıyorum. uyarı var mı hiç dikkat etmedim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

veriyor abi sensörlerde sıkıntı vardır bir gösterin.bende şimdi eksik uyarı veriyor foto ekliyorum hemen

Öncelikle bu kadar hızlı ve resimli bir cevap için teşekkür ederim.

Sanırım sistem denetimi yaptırınca bu uyarıyı almışsınız bende akşam kontrol edeyim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Uyarı veriyor olması lazım, ancak bunu sürüş esnasında değil de kontak ilk açıldığında yapıyor diye hatırlıyorum, belki gözünüzden kaçmıştır.

Cem bey kocaman renkli ekranımda kesinlikle bu uyarı çıkmıyor (biraz reklam oldu galiba :) )

Yanıtlama zamanı:

Aracı ilk çalıştırdığımızda da, kullanım sırasında da eğer suyunu azaltmışsak uyarıyı veriyor, hani yakıt azalınca bir uyarı sesi geliyor ya, onunla aynıydı galiba.

Hatta amcam kullanırken su seviyesinin azaldığına dair bir uyarı verdi araba, amcamın tepkisi " Ona da karış ....." şeklinde olmuştu :D :D

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle bu kadar hızlı ve resimli bir cevap için teşekkür ederim.

Sanırım sistem denetimi yaptırınca bu uyarıyı almışsınız bende akşam kontrol edeyim.

sistem denetimi yapmayanda araçta ilk çalıştığında ve arada bir sesli ve yazılı uyarı veriyor :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aracımda şu an hiç su yok ama herhangi bir uyarı almadım sadece benzin azalınca sesli uyarı yapıyor o kadar

Yanıtlama zamanı:
Aracımda şu an hiç su yok ama herhangi bir uyarı almadım sadece benzin azalınca sesli uyarı yapıyor o kadar
cam suyu şamandırası veya sensöründe sorun vardır mutlaka
Yanıtlama zamanı:

benimki sytle. uyarı sistemi var. su bitince su fışkırtmıyor, suyun kalmadığını anlıyorsun. :)

Yanıtlama zamanı:

Kontrol ettirin; ya sensör var tesisat yok yada tesisat var sensör yok :yeah:

Focus 2 lerde de böyledi. Servis ücretsiz temin ediyordu vakti zamanında.

Donanım listesinde olamayınca niye yok demekte diretemiyoruz birde ilk resimden anlaşıldığı üzere bir defaya mahsus gösteriyor da olabilir . Tabi ki kontak açıldığında. Hep uyarı olmaz bunda. Hatta sistem denetim yazıyor böyle bir menü varsa oraya bakabiliriz.

Yanıtlama zamanı:

Kontrol ettirin; ya sensör var tesisat yok yada tesisat var sensör yok :yeah:

Focus 2 lerde de böyledi. Servis ücretsiz temin ediyordu vakti zamanında.

Donanım listesinde olamayınca niye yok demekte diretemiyoruz birde ilk resimden anlaşıldığı üzere bir defaya mahsus gösteriyor da olabilir . Tabi ki kontak açıldığında. Hep uyarı olmaz bunda. Hatta sistem denetim yazıyor böyle bir menü varsa oraya bakabiliriz.

her arabayı ilk çalıştırdığında uyarı veriyor...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.