Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl comment_123205 ; Ses halen geliyor ama bu ses sizin bahsettiğiniz sesmi emin değilim çünkü bozuk veya parke taşlı bir yolda düz gidersem o ses yok fakat bozuk veya parke taşlı bir yolda dönüş yapmaya başladığımda sadece sol ön taraftan hala o sesi duyuyorum birşey daha eklemek isterim bu ses gelirken direksiyonda herhangi bir sarsıntı olmuyor bilmem anlatabildimmi sanki sol ön taraftan birşeyler sıkılmamış gibi Bu arada alıntı yapmayı becerememişim Ekim 1, 201213 yıl Alparslan Kaplan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl comment_123208 Ses halen geliyor ama bu ses sizin bahsettiğiniz sesmi emin değilim çünkü bozuk veya parke taşlı bir yolda düz gidersem o ses yok fakat bozuk veya parke taşlı bir yolda dönüş yapmaya başladığımda sadece sol ön taraftan hala o sesi duyuyorum birşey daha eklemek isterim bu ses gelirken direksiyonda herhangi bir sarsıntı olmuyor bilmem anlatabildimmi sanki sol ön taraftan birşeyler sıkılmamış gibi Burç'o Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl comment_123209 Burç'o peki zararı varmı servisin başına ekşimeme gerek varmı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl comment_123210 peki zararı varmı servisin başına ekşimeme gerek varmı? Değişirsiniz şuradan değinilmiş Zararını bilmiyorum, ama yine ses gelebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl Yazar comment_123211 Meğer nede çok dertli insan varmış. Yok ben vazgeçtim şikayetten şükürler olsun Allah'a Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl comment_123226 Direksiyon kutusundan gelen sesi ben duymuyorum fakat geçende motor kaputunu açtığımda, direksiyon kutusunda terleme ötesi kaçak oluşmaya başladığını gördüm. Henüz damlama yapmaya başlamamış ilerde ne olur bakalım, bu ay içinde bakıma gideceğim ne diyeceklerini merak ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl comment_123270 benim aracımda da aynı sesi ara ara duyuyorum herzaman olmasada bazen direksiyonun oralardan bir ses geliyor ,ama tam olarak nerden keldiğini kestiremedim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl comment_129602 Ses halen geliyor ama bu ses sizin bahsettiğiniz sesmi emin değilim çünkü bozuk veya parke taşlı bir yolda düz gidersem o ses yok fakat bozuk veya parke taşlı bir yolda dönüş yapmaya başladığımda sadece sol ön taraftan hala o sesi duyuyorum birşey daha eklemek isterim bu ses gelirken direksiyonda herhangi bir sarsıntı olmuyor bilmem anlatabildimmi sanki sol ön taraftan birşeyler sıkılmamış gibi Bildiğim kadarıyla PowerShift'li araçlarda yeni nesil EPAS yok, ford.co.uk sitesinde en azından öyle görünüyor... Bizim direksiyonlar eski usul. Babamın manuel vitesli F3 Style'ında da aynı ses var. Ankara Başer'de sorunu çözemediler. Hatta bilgileri dahilinde bile değildi olay. Benim PowerShift'te de ses yok Alparslan. Ancak dediğin sol virajlarda yol bozuk ise aynı tıkırtıyı duyuyorum ve bu tıkırtı benim eski F2'de de aynı koşullarda vardı. Dolayısıyla elma ile armutu karşılaştırmış oluyoruz bu konuda. Zaten direksiyon sertliği ve dönüşün bittiği andaki his de bambaşka babamın F3 ile benim PS F3 arasında... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201213 yıl comment_129673 Bencede EPAS yok hatta bir ara servise gittiğimde sormuştum bunun direksiyonu yeterince yumuşak değil diye oradaki usta abi hepsi böyle bunların demişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201213 yıl comment_129674 Bana sorarsanız; Daha iyi, olmasın Aksam araştıralım bu konuyu doğru kaynaklardan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201213 yıl comment_129724 Arkadaşlar bende ön düzenden ses geliyor diye servise gittim. Önce amortisörler gevşemiş dediler, daha sonra da amortisörleri değiştirdiler. Fakat ses tıkırtı yinede kesilmedi. En sonunda ön balatada ufak bir parçanın gevşek veya düşmüş (tam hatırlamıyorum) olduğunu farketmişler. Bu sorunu düzelttiler şimdi ön düzende hiç ses ve tıkırtı yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201213 yıl comment_129753 Bana sorarsanız; Daha iyi, olmasın Aksam araştıralım bu konuyu doğru kaynaklardan Yakup, olmadığına eminim aslında ben çünkü dediğim gibi manuel araçta direksiyon hem yumuşak, hem de turun sonuna geldiğinde bir mekanizma tarafından frenleniyor direksiyon. Benim arabada kesinlikle daha sert (F2 ile aynı hislerimde yanılmıyorsam) hem de tur sonunda "küt" diye vurup duruyor. İki aracı da aktif kullandığım için aradaki farkı çok net biliyorum. Aşağıda da ford.co.uk'de açıkça yazmış zaten PowerShift'te olmadığını... Bağlantı da aşağıda... (Kategori seçiminden "Specifications" seçilmeli...) http://www.ford.co.u...dspecifications Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201213 yıl comment_129852 Yakup, olmadığına eminim aslında ben çünkü dediğim gibi manuel araçta direksiyon hem yumuşak, hem de turun sonuna geldiğinde bir mekanizma tarafından frenleniyor direksiyon. Benim arabada kesinlikle daha sert (F2 ile aynı hislerimde yanılmıyorsam) hem de tur sonunda "küt" diye vurup duruyor. İki aracı da aktif kullandığım için aradaki farkı çok net biliyorum. Evet aynı olay yüzünden şu '' tam turda gelen küt '' sesi yüzünden eşim sen bu arabayı daha sert kullanıyorsun diyerinde hiç böyle ses gelmiyor gibi ifadeler kullanıyordu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201312 yıl comment_196600 Parkeli yollarda gelen ön düzen ya da daha doğrusu direksiyon kutusu sesi bende de var ama her yerde gelmediği için duymamazlıktan gelmeye başladım takiii bugün arabayı stop ettikten sonra direksiyonu olduğu yerde sağ sol yaptığımda duyduğum ses diyemicem kütürtüden sonra bana hiçbir Ford yetkilisi kesinlikle bu sesin normal olduğunu söyleyemez sanki araç 18000 km de değilde 180000 km de eski çeyrek tur boşluk yapmış toros direksiyon kutusu arabadan soğumaya başladım gerçekten...:( Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201312 yıl comment_197349 ford burçlu traversten vazgeçtiği gün, bu arabaların ön düzeninde hiç ses kalmaz... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın