Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Bu konuda hassas biri olarak, F3 lerde ön düzenin F2 ler kadar başarılı olmadığını düşünüyorum. Sanki bir ses bir tıkırtı var, çok bariz değil ama insan parke döşeli yolda kullanırken bile hissedebiliyor. Çok belirgin olmadığından servise tarifle sordum," evet F3 lerde böyle şikayetler var, direksiyonun elektrik destekli olmasından kaynaklanıyor, herhangi bir arıza belirtisi değil " dediler. Bende hakkıma razı oldum ve çekildim kenara.
Sizler de de bu tür problemler var mı arkadaşlar?
Ayrıca kullanılmayan lastikleri nasıl saklamalı? Jantla beraber havalı olarak mı yoksa gerek yok, çıplak saklasak ta olur mu? Veya yatay mı dikey mi?
Soru
Uğur G.
Merhaba;
Bu konuda hassas biri olarak, F3 lerde ön düzenin F2 ler kadar başarılı olmadığını düşünüyorum. Sanki bir ses bir tıkırtı var, çok bariz değil ama insan parke döşeli yolda kullanırken bile hissedebiliyor. Çok belirgin olmadığından servise tarifle sordum," evet F3 lerde böyle şikayetler var, direksiyonun elektrik destekli olmasından kaynaklanıyor, herhangi bir arıza belirtisi değil " dediler. Bende hakkıma razı oldum ve çekildim kenara.
Sizler de de bu tür problemler var mı arkadaşlar?
Ayrıca kullanılmayan lastikleri nasıl saklamalı? Jantla beraber havalı olarak mı yoksa gerek yok, çıplak saklasak ta olur mu? Veya yatay mı dikey mi?
Teşekkürler, herkese iyi bir hafta dilerim...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
13
7
6
6
Popular Days
Ekm 1
37
Ara 25
10
Ara 10
7
Tem 26
6
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 13 posts
Mehmet Demir 7 posts
Alparslan Kaplan 6 posts
Mete Turfan 6 posts
Popular Days
Ekm 1 2012
37 posts
Ara 25 2014
10 posts
Ara 10 2013
7 posts
Tem 26 2014
6 posts
Popular Posts
onderpeker
Yakup, olmadığına eminim aslında ben çünkü dediğim gibi manuel araçta direksiyon hem yumuşak, hem de turun sonuna geldiğinde bir mekanizma tarafından frenleniyor direksiyon. Benim arabada kesinlikle d
Mehmet Demir
ok..saol o zaman aceleye gerek yok, bakalım durum zamanla ne gösterecek.. bizdeki eşek şansı ya şimdi giderim servise, test ederiz gıcırdamaz.. bir çay içmeye gittimde lafı açarım müdürüme..
Uğur G.
Asfalt yolda evet, ama stabilizede bence hayır. F3, F2 ye göre daha şehirli. Nazikleşmiş yani
Posted Images
Bu soruda 98 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap