Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 bilicen yoksa sana sararım... Akşam meleklere sarıl sen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Kuzu sarma olmuşsunuz siz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 sabri fake bu Ne fakei ya amerikalilar farki anlayamamis ya 4Si 5 diye yutturmuslar iste 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Ne fakei ya amerikalilar farki anlayamamis ya 4Si 5 diye yutturmuslar iste Tamam işte fake iphone 5 oluyor bize göre sanane anlamayan aptaldan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Birde çakma iphone 4 ler var. hemde android.. Hem android olsun hem iphone olsun diyenler için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Birde çakma iphone 4 ler var. hemde android.. Hem android olsun hem iphone olsun diyenler için O ben oluyorum ışte. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut S. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Bir 4S sahibi olarak beni ter yönden memnun etmiş telefondur. Şu an benim kalibremde ayda 3-4 gb internet kullanan günde 1-2 saat nete girip bir kaç foto çeken ve banka islerini halleden biri için iPhone 5 zerre farklılık arz etmeyecektir. Oyunlar cabası... Boyut ise akıllı telefonda en fazla bu kadar olmalıdır. Yıllarca küçült küçült şimdi büyüt. Telefonun estetiği hoşuma gitmedi HTC için de aynını düşünüyordum. Şimdi 6 ne olacak? iPad diye bir şey var büyük ekran icin. Kanaatim 2013 sonbaharında 5S ya da 5GS gibi bir şey çıkar. Boyut değişmez. 2014 sonbaharında ise 4 boyutuna inmiş yeni iPhone görebiliriz. 3'den 4'e hatta 4'den 4S'e geçerken dahi daha sıcak bir hava var gibiydi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Apple asla geri adım atmaz rakibindekinin de aynısını yapmaz. 10 yıldır boyle. Boyut olarak 1 cm bile fark yok yukardan elinize alınca göreceksiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Apple beklenen cevabı performans da vermiş gözüküyor hani illede x4 çekirdek diyenlere GeekBench 1601 Çekirdeğin fazla olması aynı anda yapılacak işlemlerde fayda sağlar ki bu zaten iOS'un işi her zaman derim bir aletin başarılı olması isteniyorsa önce yazılımı iyi olacak..İstediğin güçte araba yap beynini noksan koy focus tdci bile geçer Hadi eyvallah, sağol apple'cım yine yapacağını yaptın samgung'a hemde x2 ile Kısa Kısa 2004'ün en güçlü Apple bilgisayarı Power Mac G5 ile 1571 puanı almıştı, düşünün işte.. 4 çekirdekli Nexus 7 1591 puan, 4 çekirdekli S3 1560 puan almıştı, Bu cihazlar referans değerlerini kaybetmiş oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 İos da aynı anda yapılan işlem mi var? Biri kapanıyor biri açılıyor. Aynı anda iki program çalışmıyor. Bu iphone gelsin Antutu ve Quadrant testlerinde bir görelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 (düzenlendi) İos da aynı anda yapılan işlem mi var? Biri kapanıyor biri açılıyor. Aynı anda iki program çalışmıyor. Hem evet hem hayır, kapansa keşke, kapanmıyor, arka plana atıyor. Zaten Apple'da en rahatsız olduğum konu bu... Programlara bir kapanma seçeneği koysalar ne olur ki? Bir bakıyorsun arka planda açık onlarca program sana sırıtıyor, hoş bellekten harcayıp sistemi yavaşlatmıyor, ama benim gibi takıntılı adamlar için sinir bozucu. Aynı saçmalık iPad'de de var. Eylül 17, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 Hem evet hem hayır, kapansa keşke, kapanmıyor, arka plana atıyor. Zaten Apple'da en rahatsız olduğum konu bu... Programlara bir kapanma seçeneği koysalar ne olur ki? Bir bakıyorsun arka planda açık onlarca program sana sırıtıyor, hoş bellekten harcayıp sistemi yavaşlatmıyor, ama benim gibi takıntılı adamlar için sinir bozucu. Sistemi etkilemedekleri için orada durmalarının da pek anlamı yok aslında ama multitasking bizde de var demek için konmuşlar sanki. Gerçek anlamda multitasking yok bu cihazlarda. Fakat mail, mesaj, whatsapp,face gibi programlar (bildirim gönderenler) arkada çalışıyor haksızlık etmeyelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 Cem abi, multitask'ı aç birinde elini basılı tut, titreyince hepsini kapatabilirsin. Bildirimi açık tüm programlar çalışıyor arkada. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 Cem abi, multitask'ı aç birinde elini basılı tut, titreyince hepsini kapatabilirsin. Bilgilendirme için teşekkürler, bu tür cihazları kullanma konusunda becerikliyim, bunu da kısa zamanda fark ettim. Ama itirazım da tam bu noktada, ne komik bir program kapatma şekli!!!! Ayrıca çevremdeki ayfonların ikisinde kontrol düğmesi ciddi tutukluk yapıyor, mekanik parça arızalanma oranı kabaca %1-2 demek ki, o da çalışmadı mı telefon ölüyor! Herşeyi mecburen çok yoğun kullanılacak tek bir elektromekanik düğmeye bağlamak da ne kadar akılcı tartışılır! Açık söylemeliyim hanımın ayfonunu karıştırdıkça Android'e ilgim ve sevgim artıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 Home tuşu bozulması uzun dönem kullanılanlarda görülebilen bilinen bir arıza. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap